Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מתקרב ל90000 ק"מ ואני מתכנן לעשות החלפה לטיימינג , רציתי לשאול כמה זה יעלה ואם כדאי ללכת למוסך מורשה של הונדה או שמספיק לעשות את זה במוסך רגיל.

ועוד שאלה קטנה,איפה אפשר להשיג את השמנים למנוע שיש במוסכים של הונדה או שאי אפשר לקנות אותם בשום מקום וזה בלעדי רק להם.

תודה לעונים אגב הרכה הוא סיוויק 2003

פורסם

אין שום בעיה לבצעה את העבודה במוסך שהוא לא מורשה.

זה צריך להיות רק מוסך עם מכונאים מנוסים.

מחרים משתנים ממוסך למוסך. הבדלים הם במחיר לשעת עבודה והנחה (אם יש) ובדרך כלל זה לא מסתפק ברק רצועה תזמון.

חלקים כדי לקנות לבד.

רצועה ומותחן תקנה במוסך מורשה של הונדה (מקורי)

אני ממליץ לך להחליף גם את המשאבה מים. תבדוק גם את הרצועות של אלטרנטור ומזגן. אם הם כבר די יבשים,תחליף.(תצתרך נוזל קירור. רק מקורי)

כי גם כך יהיה הכול מפורק.

שמנים בהונדה משתנים מדי פעם. פעם זה היה אגיפ,היום איסו. בכל מקרה,זה חייב להיות שמן סינטטי מלא 5W40

אני היתי משתמש הרבה שנים בLM.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני אלך באמת למוסך מורשה של הונדה להחליף את הרצועות אני מקווה שלא יגזימו במחיר ועל הדרך אני יעשה טיפול 10000, ובקשר לשמן הבעלים הקודמים עשה את כל הטיפולים במוסך של הונדה ולפי הקבלות כתוב שכל פעם שמו לו 10/40 אולי כדי לישאר עם השמן הזה ..לא?

וכמה עולה לעשות שם טיפול 10000 כולל "העבודה " שלהם כי לפני זה הייתה לי סיויק 97 שתמיד טיפלתי במוסך רגיל

×
×
  • תוכן חדש...