Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש כמה מועמדים: (התקציב הוא 8.5 אלף בערך, חייב רכב אוטומטי עם הגה כוח, ומזגן)

1. אאודי 80- שנת 91', מנוע 1600 עם 102 כ"ס, הזרקת דלק, טסט לשנה, יד 6, 4 דיסקיות בלם חדשות, כל האיבזורים כולל מערכת סטריאו. ראש מנוע חדש, רדיאטור חדש, מצבר מלפני כמה חודשים, 4 צמיגים חדשים, גיר משופץ, 201,000 ק"מ, ספר טיפולים מלא מצ'מפיון על החלקים העיקריים שהוחלפו, השאר (טיפולי 10K במוסך רגיל). נראה טוב, כל החשמל עובד מבפנים ומבחוץ האוטו נראה סבבה בלי דפיקות או חלודה. מחיר 8.5 אלף.

2. טויוטה קורולה- שנת 92', יד 3, טסט עד נובמבר, כל המערכות חשמל (הגה, נעילה, מראות, חלונות), טרמוסטט חדש, מזגן טופל בקיץ האחרון, ברקסים לפני חצי שנה, צמיגים לפני 3 חודשים, תפוח משולש הוחלף, הכל עובד ותקין. מנוע 1600 אוטומטי, קרבורטור נוקה, עבר 300,000 ק"מ. מחיר 9.5 אלף בערך.....

3. מיצובישי לאנסר- אני יכול להביא את הרכב הזה בקצת יותר זול משאר המתחרים עוד לא ננעלתי בדיוק על האוטו שאני רוצה אבל אני רוצה לדעת האם כדאי להכניס את האוטו הזה בשיקול אל מול שני הרכבים הממש מעולים האלה.... אני מדבר גם על לאנסר משנים 91-93 שאני יכול לרכוש במחיר הזה בערך שהן מטופלות וגם עם פחות או יותר 200 אלף ק"מ. האם כדאי? האם שווה גם לחשוב על הלגאסי מנוע 1800?

תודה וסליחה על השירשור הארוך הזה וההסבר שאני צריך דווקא רכבים כאלה למישהו שהוא סטודנט זה כי הרכב ישמש גם את החברה שלי שתיקח אותו מהקריות לכרמל יומיים בשבוע ללימודים והיא חייבת הגה כוח ואוטומט עקב היותה אישה.....אז אם יש עוד מועמדים רציניים בתפקיד אשמח לדעת.

פורסם

אתה ממש חייב רכב אוטומטי? אם תלך על רכב ידני תוכל לעלות משמעותית בכמה שנתונים, חבל!

אני הייתי הולך על הקורולה אבל תנסה למצוא רכב עם פחות ק"מ - רכב מעולה! יצא לי לנהוג עליו תקופה וממש נהנתי!

הוא דיי נמוך אבל לי זה לא הפריע.

בדקתם כמה עולה ביטוחים? ואזחקה שוטפת? לדעתי הקורולה תהיה זולה משמעותית מהאאודי.

הלנסר של שנים האלה אכן מועמדת ראויה פה.

סובארו לגאסי היה לי מודל 93 אבל המנוע של ה 1600- היא הייתה זוללת דלק ברמות מטורפות!! אבל הרכב לא נכנס למוסך בכלל! רכב מאוד מאוד אמין!

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

כתבתי שחייב רכב אוטומטי כי החברה מוגבלת ברישיון, מה לעשות ככה זה בנות!

הקורולה אכן משרה אמינות אבל קשה למצוא כאלה בשנתונים האלה והם גם ממש ממש יקרים משמעותית מהמתחרים שלהם.

לגאסי אני גם חושב אחלה רכב אבל הבנתי המנוע 1800 יותר חסכני כי הוא מחזיק את האוטו יותר טוב מאשר ה-1600 החלש. צריך לחשוב מה עדיף?

פורסם

אכן ה 1800 של הלאגסי יותר חסכוני בגלל שהאוטו כבד יחסית והמנוע של ה 1600 התאמץ יתר על המידה וגרם לתצרוכת דלק לא טובה.

הקורולה יותר יקרה עם סיבה מאוד מוצדקת כי זה אוטו פשוט מעולה!!

תנסה למצוא לנסר זה גם אוטו טוב, אני אישית הייתי הולך על קורולה

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם
אכן ה 1800 של הלאגסי יותר חסכוני בגלל שהאוטו כבד יחסית והמנוע של ה 1600 התאמץ יתר על המידה וגרם לתצרוכת דלק לא טובה.

הקורולה יותר יקרה עם סיבה מאוד מוצדקת כי זה אוטו פשוט מעולה!!

תנסה למצוא לנסר זה גם אוטו טוב, אני אישית הייתי הולך על קורולה

קורולה גם עם קילומטראז' ב-100 אלף יותר וגם יותר יקר ב-1000 או 1500?

פורסם

לא.. כתבתי למעלה תנסה למצוא קורולה עם פחות בק"מ (והיא אכן תהיה שווה גם אלפיים שקל יותר אם היא במצב טוב).

אם אתה לא מוצא אז לנסר זאת אופציה טובה גם כן.

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

אני יודע, לכן אמרתי שאם אתה לא מוצא (צריך המון סבלנות אם יש לך זמן) אז הסופר לנסר מודל 93 גם אופציה מעולה (טיפה יקרה יותר מהלנסר הישנה).

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

יש מחסור בקורולות מהשנתון הזה, וגם יש מחסור בחלקי חילוף.

ידידה שלי חודשים חיפשה מנוע להחלפה לקורולה שלה.

גיר אוטומטי של לנסר (3 הילוכים) אמין מאוד.

באופן כללי לנסר מחזיק מעמד טוב כרכב ישן (מישהו כאן כתב משפט נכון -"מסרב למות").

תמצא לנסר שמור (התקציב מאפשר את זה), עם טסט לכמה שיותר חודשים, תבדוק תקינותו של מזגן, חלונות חשמל, תכניס את הרכב לבדיקה במוסך אמין ומקצועי כדי שתקבל תמונת מצב מכאני של הרכב ועלות התיקונים.

על אאודי אוטומטית הייתי מוותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין ספק שלנסר זה רכב שעובר את ה 400 אלף ק"מ בקלות, וגם זה רכב מאוד נפוץ יחסית.

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם
מה הסיבה לוויתור על האאודי?

הסיבה היא שבתקציב כזה כדאי לבחור ברכב נפוץ ועממי, כזה שנמכר בזמנו בכמויות, ועדיין יש ממנו כמויות גדולות על הכביש.

אאודי וטויוטה 92 לא עונות לדרישה זו.

פורסם

האאודי שאני ראיתי הייתה שמורה הרבה יותר מרוב המיצובישים שראיתי. כמו כן המיצובישי סובל מתחזוקה גרועה אצל הרבה אנשים שחוסכים עליו. הרכב לרוב חלוד בגג הרבה ומבפנים מתפרקים דברים.

פורסם

וגם תחשוב על עלויות אחזקה- דלק+ביטוח+תיקונים.

האאודי לא טובה באף אחד מהדברים האלה.

הקורולה טובה בדלק וביטוח אבל התיקונים ספציפית לשנתון הזה יקרים כי אין חלקים (אם היה מדובר בשנת 96 לדוגמא אז זה כבר היה משהו אחר)

הלנסר אכן עונה על כל הפרמטרים

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

אכן נראה כי מיצובישי היא האופציה האופטימלית אבל זה רק אם מוצאים אחת ממש שמורה. ואחת כזאת כבר פיספסתי אבל מה לעשות קורה.....

האאודי ממש שמורה יחסית ואין לה תקלות ונסעתי עליה היה ממש נחמד ומרווח ומרגישים שזה אוטו מרמה אחרת....

הטיפולים הם בערך אותו מחיר רק חלפים כמו אלטרנטור, משאבות למיניהן, מערכת ההזרקה אלה דברים שמפחידים אותי...למרות שכל כך הרבה דברים הוחלפו כבר. משהו עדיין מושך אותי לאאודי גם אחרי שראיתי הרבה לאנסרים...

• תוכן חדש...