Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שהטיפולים השוטפים הם אותו מחיר? אאודי ולאנסר? אני בספק אבל אם בדקת את זה אז זה משהו אחר.

אני רואה שהרבה דברים הוחלפו באאודי יש לך קבלות ואיזה הוכחה מסויימת על הדברים האלו? נראה לי קצת מוזר שכל כך הרבה דברים הוחלפו, אולי כדי שיהיה לו יותר קל למכור את האוטו? כי פשוט לרכבים בשנתון הזה הבעלים לא טורחים לתקן את כל הדברים ופשוט מעדיפים להוריד במחירון (מקווה שבדקת הכל), אך עדיין לא הייתי הולך על האאודי.

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם
היא חייבת הגה כוח ואוטומט עקב היותה אישה......

אתה אשם. למה נתת לה לצאת מהמטבח?

נסה ZX 1.8 אוט'. קצת בזבזני בדלק, אבל אם תמצא אחת ללא קורוזיה במע' הקירור (בגלל שימוש במי ברז) - זו לדעתי אופציה עדיפה.

פורסם

יונדאי אני לא אקח בחיים סיטרואן ZX ראיתי אחת אבל עוד לא הלכתי לראות אותה...שנת 96 רוצים עליה 10 אלף שקל הייתה ועדיין מטופת במוסך מורשה. יש לה הגה כוח, יד שניה, 192,000 ק"מ, רכב הזרקה, רק מה שמפחיד אותי זה טסט עד יוני השנה......

דברים שהוחלפו בה- רדיאטור לפני שנה, מצבר- לפני שנה, הדבקה במנוע- בינואר (מזה הדבקה במנוע?!).

טיפולים שוטפים אם לא עושים בצ'מפיון לאאודי המחיר שלהם כמעט זהה לטיפולים של רכבים יפניים, רק החלקים הרגילים שמתחלפים עם הבלאי הם היקרים.

הבנאדם יוצא למשלחת בחו"ל לא צפויה ולכן הוא מוכר את הרכב וטיפל בו עד הרגע האחרון. אני מקווה שזה במצב טוב.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חוק : המכוניות הכי אמינות והכי זולות לאחזקה ביחס לאמינות שלהם זה יפניות.

מיצובישי וטויוטה יהיו הכי זולות לאחזקה.

בקשר לביטוח שדיברו עליו לפני,מי לעזאזל עושה ביטוח מקיף לרכב שעולה 8.5,תקנה מנעול הגה או רב בריח לגיר,יותר משתלם.

חובה וצד ג' מספיקים.

נכון שאודי יותר מעניינת ,מפנקת ומפוארת כזה,אבל היא תעלה לך הרבה,וזה מנסיון גם במוסכים רגילים,כי באודי תמיד מומלץ חלק מקורי כי תחליפיים בדר"כ לא מתפקדים כראוי,סתם דוגמא אם חס וחלילה הלך הגיר במיצובישי אתה תמצא אחד ממגרש גרוטאות שיעלה לך אולי 1500 שקל +- כולל עבודה,אתה יכול למצוא כי יש הרבה מיצובישי כאלה,אך אם זה קורה באודי "תקח משכנתא".

אני הייתי הולך על אודי בשנתון הזה רק אם היתה הכי פשוטה וידנית כדי לחסוך כמה שיותר בעיות,במצב שלך בלתי אפשר בגלל האשה,לכן תותר על האודי.

טויוטה קורולה או מיצובישי לנסר,הם בסדר גמור, כך בחשבון גם ניסן סאני היא אמינה מאוד, אם אתה רוצה להוסיף,אל תלך על סופר לנסר אוטומטית יש לה גיר בעייתי,עדיף כבר טויוטה קורולה מהדגם החדש של 93.

ובכלל יש לי חבר שהיה לו פעם אודי 80 שהחליף אותה מהר להונדה סיויק,כי הוא לא הצליח לעמוד בהוצאות שדורשת האודי,גם צריכת הדלק שלה היא די גבוהה.

פורסם

תראה ברור לי שגם המיצובישי היא אופציה טובה והאחזקה שלה תהיה יותר זולה.

אגב מקודם לא התכוונתי לבטח ביטוח מקיף את הרכב שאני אקנה אלא רק צד ג' וחובה.

לדעתי הרכבים הגרמניים הם יותר אמינים מהיפניים. אני קצת משוחד כי יש לי חיפושית כבר שנתיים שלא רוצה להתקלקל טפו טפו.

ואני ממש מרוצה מהרכב הזה והעלות של החלקים שלו היא נמוכה ויש להשיג אותם מהרבה מקורות.....

אני בכלליות אוהב את פולקסווגן, אאודי, BMW.... חוץ מאופל שאותם אני ממש שונא.....

אבל שוב כמה יכול להיות עלות של חלקים של אאודי מהשנתון הזה לאחר שהוחלפו בו כל כך הרבה חלקים (גיר משופץ, ראש מנוע, רדיאטור, אלטרנטור, צמיגים, מצבר.....)?

פשוט מגעיל אותי המצב שאני רואה את הלאנסרים מאותם שנים זה מזוויע אין אחת שנשמרה טוב כמו האאודי....

פורסם

לגבי האודי,זה הוא רכב מצויין לגילו,שנותן תמורה טובה מאוד למחירה עם איכות חומרים טובה ונסיעה מאוד סולידית ונוחה(מישהוא אמר אודי?).אך בעיה היא שחלקים אליה,ואתה תצתרך אותם מוקדם או מאוחר יעלו הרבה יותר מאשר לשאר הרכבים שחברי הפורום הציעו כאן.בנוסף לכך,מנוע 1.6 מאוד מאוד חלש לדגם הזה,במיוחד עם טיבה אוטומטית ושנים שבהם הוא איבד כמה מהכוחות סוס שלו.לכן האוטו יהיה עגלה אבל באמת עגלה,אומנם זה אולי עלול לא להפריע כול כך לבחורה,אם כי זאת באמת עגלה,אך צריכת דלק תהיה נוראית.לכן אני חושב שאם תצליחו לעמוד באחזקה השוטפת של הרכב הנ"ל אז ממולץ לחפש מנוע 2000,ששם מתחיל סיפור שונה לחלוטין.

אך עם זאת,בתקציב שלכם אני ממליץ לכם להתמקד ביפניות הנפוצות יותר.לנסר אוטומט באמת רכב שמסרב למות,לשכן שלי יש אחת שנת 90 אוטומט עם חלודות בגג וצבע דהוי,הרכב עובר התעללות יום יום יומית ופשוט מסרב למות.(אם כי הצריכת דלק לא משהוא במילים עדינות..)

אם אין לה צורך ברכב גדול,אולי עדיף להתמקד על מכוניות קטנות יותר? כגון דייטסו שרייד או או סוזוקי סוויפט?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אכן מקבל בצער רב את ההבהרות לגבי האאודי....נראה לי שאני ארד ממנה למרות שזה החלום שלי רכב יוקרה ישן כזה....

יותר ריאלי לדבר על המיצובישי לאנסר וטויוטה קורולה אם אני אמצא כזאת.....למרות שהם בכלל לא באותה רמה כמו האאודי...

כמו כן, המכוניות הקטנות לא באות בחשבון עקב כך שהן ללא הגה כוח ונראות ממש אבל ממש מכוער....

פורסם

מצטער לבאס אותך עם האודי,פשוט חפשתי כזאת לחבר אז עשיתי מחקר קטן בנושא וישבתי בכמה מהן.אבל אתה גם יכול להוסיף למשוואה את פונטיאק סנבירד,לחבר שלי יש אותו הגה כוח אוטומט והרכב די נוח.תבדוק את האופציה הזאת אולי היא תתאים לה.אפשר גם שברולה קורסיקה אך תבדוק היטב את צריכת הדלק שלה(בפיירבירד הצריכת דלק עומד על 1:8 בתנאי עיר+-).

לדוגמא זה:http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1102687&Code=29860624ce9c6d7dc31fa1fbe88bbc5d

לגבי עלות הטיפולים אני לא יכול להעיד לך כי לאבא של אותו חבר שלי יש מוסך אז לכן הטיפולים שם בחינם בשבילו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לא רוצה לדכא אותך ידידי, אך מי שיש לו מעט זוזים לקניית רכב, מוטב לו כי ירחק כמה שיותר מחלומות על יוקרה ופאר.

צר לי ,אך לדעתי יתכן שאתה חושב שקנית רכב מסתכמת ברכישתו בלבד.

שתתחיל לגלות כמה עולה לך האחזקה והתיקונים לרכב יוקרה מזדקן, תבין את גודל הטעות. אם אתה מחפש רכב במחירים האלו,

סביר להניח כי לא תוכל לעמוד בתחזוקה של רכב יקר (בלי לפגוע בך כמובן).

אתה חייב לחפש רכב פשוט ככל הניתן, שנמצא הרבה על הכביש, שבכל מוסך "מדרכה" ידעו לטפל בו. נתנו פה כמה הצעות טובות, חפש משהו שמור ככל הניתן עם הכי פחות משחקים. ודבר נוסף, אתה לא יכול להיות בררן יתר על המידה, "יונדאי בחיים לא" יכול להגיד בד"כ מי שיש לו 150 אש"ח לקניית רכב, בתקציבך אקסנט נחמדה (ואל תחשוב שיש כ"כ הרבה שמורות) תהיה בחירה מצויינת ,אם כי גם האופציות האחרות שהעלו פה.

בהצלחה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זה בסדר חברים אני יורד מהאאודי.....הבנתי את הרעיון.....

אני פחות שש לקנות אמריקאיות כמו שברולט אז גם על זה נוותר. יש להם מנועים ענקיים ואין אותם כמעט. אם כבר אני אקח את הלאנסר או את הטויוטה. נראה לי שאלה האופציות הכי טובות במחיר הזה...

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הניסן סאני אני לא בוטח מספיק ברכב הזה ואין הרבה כל כך כמוהו בכביש לכן אני מעדיף לרדת מזה....

המאזדה שלפני הלאנטיס כלומר ה-323 הרגילות (לא עם הפנסים הקופצים) היא נחשבת גם אמינה פשוט ראיתי כזאת עם 294 אלף קילומטר זה נראה לי הרבה ועדיף כבר טויוטה לא?

פורסם

דגם עם "פנסים קופצים" זה 323F - בגלל צורה אהבו אותו צעירים ויש לזה משמעות מבחינת אחזקה שקיבל, יש גם 323 "רגיל" - סדאן.

323 זה אופצייה טובה ובהחלט סדאי להוסיף אותה לרשימה של קורולה, סאני ולנסר.

ד"א, הזכירו פה סובארו DL? עוד רכב שאני ממליץ לשקול. חלפים יש בשפע, הרבה מוסכים יודעים לטפל, נחשב אמין, יש כמובן גירסא עם גיר אוטומטי, מנוע 1600 בוקסר עם קרבורטור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי שנה שלמה סאני ולעולם לא היתה לי בעיה להשיג חלקים לרכב.

בקשר לסאני זה 100% סטיגמה רעה לניסאן בארץ שלנו ואין לי מושג מה כל העדר הישראלי הלך אחרי סובארו ומיצובישי.

יש ברכב הכל חלונות חשמל נעילה מרכזית מראות חשמל הכל אמין בצורה מעולה לאורך שנים ורכב מאוד קל לתיפעול

גיר אוטומטי מאוד אמין

סך הכל הרכבים האלה נקנו בידיוק בזמן העליה מברית המועצות ונרכשו בהנחה ע'י עולים חדשים פדנטים

גם הרבה עולים רכשו מיצובישי אבל הרכב הזה קרבורטור והרבה פחות חסכן מהסאני

אם אתה הולך על הסאני אז רק slxi בעלת הזרקה, אל תגע>>> בקרבורטור החשמלי שלהן.

בכל מקרה,בהצלחה בקניה

נדב.

• תוכן חדש...