Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערוץ מוטוריקה "speed"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו יש ערוץ מוטוריקה שנקרא "speed" זהו ערוץ אמריקאי שמשדר רוב היום תוכניות

בנושא מכוניות אופנועים מרוצים סדנאות שיפורים ספיישלים כמו תולדות מכונית השרירים או

תולדות חברות מפוארות כמו פורשה בקיצור ערוץ סןף הדרך אני רואה אותו כי אני לא בארץ אבל עד כמה שידוע לי אין אותו בישראל תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה לפי דעתי לערוץ כזה יכול להיות ביקוש מאוד גדול בארץ לכל חובבי המוטוריקה

שאין להם היות מענה לאהבה שלהם וערוצים כמו eurosport או 5+ לא נותנים מספיק זמן אויר .

לפי דעתי אם חברות הכבלים יראו שיש פוטנציאל לערוץ כזה ולפי דעתי יש אלפי אנשים שיעשו מניו לכזה ערוץ יכול להיות שהן יוספו אתו לחבילת הערוצים שלהם.

יש אפשרות לכתוב להן באתרים שלהן בנושא עצות תכנים .

מה אתם אומרים יש מצב? :turn-l:

אם משהו רוצה לראות על מה מדובר אז כתובת האתר היא http://www.speedtv.com

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

נראה ערוץ מטורף :)

יש שם תוכנית בשם Hi-Rev Tuners שנשמעת מעניינת

אבל לא הבנתי מה האינטרס של חברות הטלווזיה בארץ לייבא את הערוץ הזה?

פורסם

ערוץ מוטרף לגמרי ,

אני מוריד כמה קטעי מכוניות שמוצגים בערוץ זה , במיוחד ראלי !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
זה כבר כאן חי נושם וקיים-יש שם הכל לגבי מכוניות ואפילו קצת זי#@$ בלילה...

משהו אחר לגמרי אני מדבר על ערוץ נטו מוטוריקה בלי כל השטויות שיש בערוץ אגו שהוא חתיכת תת רמה ולמה שיש שם אתה קורא זיו***... :?

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

משהו אחר לגמרי אני מדבר על ערוץ נטו מוטוריקה בלי כל השטויות שיש בערוץ אגו שהוא חתיכת תת רמה ולמה שיש שם אתה קורא זיו***... :?

אני מסכים אבל למי שחובב מוטוריקה בקטנה אגו מספקת די והותר... יש שם כמה תוכניות לא רעות בכלל... ברור שיש גם אנשים בארץ שירצו משהו קצת יותר רציני... אנשים כמונו... אבל אפשר לספור אותנו על יד אחת...

בעצם מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה חובבי ספורט מוטורי בארץ אבל את הרוב ערוץ אגו מספק ובשביל הכמה אלפים הנותרים לא יהיה שווה לפתוח ערוץ... אבל אפשר לנסות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני מסכים אבל למי שחובב מוטוריקה בקטנה אגו מספקת די והותר... יש שם כמה תוכניות לא רעות בכלל... ברור שיש גם אנשים בארץ שירצו משהו קצת יותר רציני... אנשים כמונו... אבל אפשר לספור אותנו על יד אחת...

בעצם מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה חובבי ספורט מוטורי בארץ אבל את הרוב ערוץ אגו מספק ובשביל הכמה אלפים הנותרים לא יהיה שווה לפתוח ערוץ... אבל אפשר לנסות.

לא מסכים אם תקח בחשבון רק חצי מהרשומים באתר הזה ובעוד אתרי מכוניות אופנועים בכל הפורומים שרק מחפשים מאיפה לשאוב מידע ואת מנויי מוטו אוטו הגה הגה שטח ועוד כמה שסתם יהנו לצפות תגיע לכמות יפה .בוא נגיד שבשביל 15 שח לחודש לא תרצה את הערוץ הזה .אתה יודע מה במקום לשלם על האגו בתוך החבילה שיש לך תשלם על זה אני חושב שיהיה לזה ביקוש. כל הקונספט של הדיגיטלי זה כל אחד רואה מה שהוא רוצה ואם החברות יראו שיש ביקוש תאמין לי הם יביאו את הערוץ.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

לא מסכים אם תקח בחשבון רק חצי מהרשומים באתר הזה ובעוד אתרי מכוניות אופנועים בכל הפורומים שרק מחפשים מאיפה לשאוב מידע ואת מנויי מוטו אוטו הגה הגה שטח ועוד כמה שסתם יהנו לצפות תגיע לכמות יפה .בוא נגיד שבשביל 15 שח לחודש לא תרצה את הערוץ הזה .אתה יודע מה במקום לשלם על האגו בתוך החבילה שיש לך תשלם על זה אני חושב שיהיה לזה ביקוש. כל הקונספט של הדיגיטלי זה כל אחד רואה מה שהוא רוצה ואם החברות יראו שיש ביקוש תאמין לי הם יביאו את הערוץ.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...