Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יכול לתת לי עצה אני ישמח,

אני מחפש רכב עד תקציב 32 אלף ,הרכב לא יצא מתחום ראשון לציון חולון ולא יסע הרבה,אם זאת אני מעדיף משהו חסכוני.

וגם האם במצב הזה עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות רכב שהיה בליסינג?

מישהו יכול לתת לי המלצה למודל ושנה ?

פורסם

ראשית האם כללת בתקציבך יישור קו, ביטוח ואגרות כאלו ואחרות?

שנית, האם יש לך מגבלות מסוימות, נניח:

הגבלה ברשיון לגיר אוטומטי בלבד?

אתה 1.90 ורכב כדוגמאת סמארט לא יתאים לך?

לא סובל איטלקיות? יפניות? צרפתיות?

ערוך חיפוש ביד2. האם יש משהו שצד את עיניך?

מליסינג/השכרה תוכל לרכוש יונדאי גטס שנת 2005. מיד פרטית תוכל לרכוש פונטו ספייס 2003 או 2004.

פורסם

תמיד כדאי להגדיל את התקציב ולרכוש משהו "קצת יותר טוב". השאלה מה הגבול, והוא כנראה נמצא אי שם בדגמים היוקרתיים של מרצדס/BMW :wink:

בתקציב שלך אופציה טובה לנסיעות עירוניות היא הסטארלט של טיוטה. קטנה (מאוד), חסכונית בעיר ואמינה.

גטס מליסינג בשנתונים האלו היא גם אופציה, אבל כדאי שתדע שהיא לא ממש חסכונית בדלק. קצת פחות קריטי אם אתה נוסע בעיקר מרחקים קצרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...