Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אבא שלי נשמע לי רציני סוף סוף להחליף את הרכב שלו (לנסר 91 שעבר 254K שמסרב למות), בכל אופן הוא מעוניין לרכוש רכב יפני עם גיר אוטומט בלבד מפרטי.

הדרישות הם:

שנתון כמה שיותר מתקדם.

תקציב של איזור 35K עם אפשרות חריגה ל-40K.

חשוב לו שלרכב יהיה "פח חזק".

שיהיה זריז.

ושיהיה אמין.

הוא לא אוהב את המכוניות הקטנות כמו טויוטה יאריס ודומיהם, אלא כמו טויוטה קורולה 2003 ודומיו.

תודה חברים!

*עריכה*

מה לגבי פורד פוקוס 2002/3? אני יודע שהיא לא יפנית אבל הרכב הזה דווקא מתחרה לא רע בכלל לא?

פורסם

בנוסף לאלמרה הייתי מפנה אותך לאימפרזה

פוקוס יכולה להיות בחירה טובה, אבל למצוא אחת פרטית עשוי לקחת מעט זמן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

שנתון 2003 בטויוטה לא יכנס לך ב35,000.

לדעתי, אם כיום אתם נוסעים על לנסר 91, כל רכב יהווה קפיצת מדרגה רצינית בנושא של "זריזות ואמינות".

בהחלט הייתי מחפש פוקוס גם אם יקח טיפה יותר זמן, רכב מרווח ,נוח מאד, האמינות שלו מצויינת (שוב, תלוי ברכב הספציפי

שלא היה מוזנח). הנסיעה בו נעימה מאד, הרכב יושב מצויין על הכביש, ויתן לאביך את הרגשת ה"פח החזק" שהוא מחפש.

גם ניסן אלמרה מאסיבית מאד (נותנת תחושה). את הלאנטיס והסובארו אני פחות אוהב (מה גם שהסובארו ממש לא נותנת תחושה זריזה).

חיפוש נעים,

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה רבה לכם על התגובות לבנתיים!

אבא שלי גם שואל לגבי השקודות למיניהם, איך הם לעומת היפניות? כי אמרו לו שהם מאוד אמינות עם תחזוקה זולה.

אגב כמה דלק צורכת הפורד פוקוס 1.6?

• תוכן חדש...