Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסניג משועבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חתמתי חוזה עם ניוקופל לרכישת פורד פוקוס 2006 ושילמתי מקדמה ועליי לשלם מחר את שאר הכסף.

בחוזה רשום שהם מחוייבים להעביר בעלות אליי.

שמתי לב שברשיון הרכב רשום שהוא משועבד לבנק.

מה עליי לעשות?בניוקופל אמרו לי שהם כבר שלחו בקשה לביטול השיעבוד.

כמה זמן זה לוקח?האם לבקש מהם להתחייב בכתב או שזה נוהל רגיל ברכבי ליסניג?

שאלה נוספת:היכן אני יכול לבדוק שאכן הרכב הגיע מליסניג ולא מהשכרה?

לתגובתכם המהירה אודה,

פורסם

לגבי השעבוד במשרד הרישוי - לא תוכל להעביר בעלות על הרכב אם השעבוד לא יוסר. כלומר, במידה והעברת הבעלות מתבצעת באופן תקין בסניף הדואר, משמע שהשעבוד הוסר במשרד הרישוי.

אולם, זה לא אומר שהרכב לא משועבד ברשם החברות! דרוש לקבל העתק ממכתב הבנק לרשם החברות על הסרת השעבוד.

לגבי השכרה או ליסינג תפעולי - נסה לקבל מהחברה מידע לגבי איזו חברה חכרה ממנה את הרכב ודרוש לאמת זאת במסמכים. אני מקווה שניו קופל חברה מספיק גדולה ורצינית שלא תתעסק ברמאויות שכאלה.

בכל אופן שאל היכן טופל הרכב. ישנה שמועה שחברות הליסינג חוסכות בטיפולים ומשתמשות בחלפים זולים ולא תמיד מבצעות טיפולים בהתאם להוראות היצרן...

פורסם

אם על רשיון הרכב מופיע שעבוד לבנק, משמע שהרכב משועבד. כאשר חברה כמו ניו קופל לוקחת אשראי בנקאי לצורך רכישת רכבים, הבנק לוקח את הרכבים לבטחון ומשעבד אותם במשרד הרישוי וברשם החברות.

כאשר הבנק מסיר השעבודים הוא אמור להעביר ללקוח העתקים מטפסי הסרת השעבודים. דרוש לקבל את ההעתקים הללו על מנת לודא שהשעבוד הוסר ברשם החברות. במשרד הרישוי ההסרה מתבצעת בלחיצת כפתור בבנק, בהליך מאוד פשוט וזריז על מנת שלא לעכב את העברת הבעלות.

בהצלחה...

פורסם
תודה רבה על תגובתך המהירה,

האם זה נהוג שרכבי ליסניג משועבדים?כמו ניוקופל למשל.

כל רכבי הליסינג וההשכרה משועבדים לבנק כלשהוא.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...