Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! בהמשך לחיפושים שלנו אחר האוטו לחבר נתקלתי בפיאט פונטו שנת 97 עם מנוע 1250.האם הרכב הנ" הוא רכב אמין? ישנן לא מעט סטיגמות על רכבים איטלקיים אך האם רכב זה יכול לשרת את בעליו ללא תקלות רציניות במידה ונמצא דגם שמור?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

מהניסיון שלי עם פונטו ספייס (אמנם לא היתה בבעלותי באופן אישי, אבל היתה במשפחה) לא היו תקלות כלל. ככל שידוע לי הספייס והפונטו שאתה מדבר עליה לא שונות מהותית אבל אני לא בטוח.

emotion of motion

פורסם

אוקי תודה על התגובה אני עדיין בודק את הנושא,אבל האם הכוח של המנוע 1250 יספיק לנסיעות רגילות בירושלים?(האם האוטו "יסחב" בעליות?)

כמעט כול הנסיעות יהיו בתוך העיר ירושלים ולעיתים רחוקות נסיעות לת"א.

פורסם

הפונטו "תסחוב" את העליות לי"ם, ישנן שני גרסאות למנוע 1.25 סמ"ק, 75 כ"ס ו-60 כ"ס, העדיפוץ היא ל-75 היותר חזק.

במידה והרכב מתוחזק כמו שצריך הוא יציג אמינות טובה מאוד.

פורסם

יש לי אחת ממודל מעט יותר נמוך (1995) עם ה75 כוח סוס.

בנתיים לא הייתה לי איתה אף בעיה והיא לא ביקרה במוסך חוץ מטיפולים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ואיזה מנוע ממולץ 1300,1250 או 1600?

פורסם

אין 1300. יש 1250~ סמ"ק ו 1600~ סמ"ק.

מהניסיון שלי עם פונטו ספייס (אמנם לא היתה בבעלותי באופן אישי, אבל היתה במשפחה) לא היו תקלות כלל. ככל שידוע לי הספייס והפונטו שאתה מדבר עליה לא שונות מהותית אבל אני לא בטוח.

הדגמים שונים כמעט בכל דבר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...