Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים וחג שמח .

רציתי לדעת מה העונש על נסיעה ללא הפלסטיק של הרישיון

שהרשיון עצמו בתוקף ובלי שלילה. פשוט לא עלייך במהלך הנסיעה

תודה מראש.

פורסם

mishmesh ו nemesis אתם חיים במדינות שונות?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

fords יש שוטרים שיכתבו דוח לנהג הרכב בו במקום, ויש כאלו שיבקשו ממנו להציג את רישיון הנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אותי עצר שוטר כשהייתי ללא רישיון במרחק של קילומטר מהבית (כשיצאתי לאוורר רכב של חבר שהיה בחו"ל)

הסברתי לו את המצב והוא הורה לי ללכת להביא את הרשיון באותו רגע ולא קיבלתי שום דו"ח.

מסקנה, תלוי באיזה מצב רוח קם השוטר באותו יום ובפרשנות שהוא ייתן לחוק.

פורסם
fords יש שוטרים שיכתבו דוח לנהג הרכב בו במקום,

ויש כאלו שיבקשו ממנו להציג את רישיון הנהיגה.

ויש את אלו שיוותרו לגמרי על עניין הרישיון

אבל יזמינו בוחן ויורידו לו את האוטו מהכביש ן\או דו'ח על משהו אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צריך להציגו בתחנת המשטרה תוך 24 שעות.

העונש הוא דו"ח על סך 100 ש"ח, בלי נקודות.

שתי התשובות נכונות. אם השוטר "מוותר" לך, הוא יזהה אותך עפ"י המסוף, יוודא שיש לך רישיון, יזהיר אותך וישחרר אותך.

אם הוא ירצה לטרטר אותך, הוא יגיד לך להגיע לתחנה ולהציג את הרישיון (שיטה פרמיטיבית).

אם הוא ירצה לרשום לך דו"ח, הקנס הוא ע"ס 100 ש"ח בלבד, וזה גם אחרי בדיקה כי הרישיון תקף.

Xbox12341

פורסם

אני לא ראיתי צורך לטרטר את האדם ששכח רישיון נהיגה.

במידה והוא נשא עימו ת"ז ניתן לבדוק ולאמת את הפרטים של רישיון הנהיגה במסוף על ידי הקשת הפרטים הנ"ל.

כמובן שזה היה גורם לעבודה נוספת לאדם המאייש את המסוף, אבל זו בסך הכל הקשת נתונים, שחוסכים טירטור מיותר (לדעתי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אבל זו בסך הכל הקשת נתונים, שחוסכים טירטור מיותר (לדעתי).

את צודקת, בגלל זה אמרתי שהדבר פרמיטיבי. בעבר כשלא היו מחשבים בניידות המשטרה, נהגים היו נשלחים לתחנת המשטרה ע"מ להציג את הרישיון נהיגה. כיום כשהטכנולוגיה עולה, ניתן לפתור את הבעיה בחצי דקה ולקבל דו"ח מהר.

Xbox12341

פורסם

הכל תלוי בשוטר. גם אותי עצר שוטר אחרי שנגמר לי המלווה והייתי בלי הרישיון הזמני ועדיין לא קיבלתי את הפלסטיק, הסברתי לו את המצב הוא בדק במסוף שאכן יש לי רישיון ואמר לי סע בזהירות.

פורסם

הסעיף בחוק:

אי החזקת רישיון נהיגה

סמל הסעיף 60 65

קנס 100 ש"ח

נקודות 0

"נהגת ברכב הנ"ל, ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה, בניגוד לתקנה

9 (א) לתקנות התעבורה".

ל'

• תוכן חדש...