Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה ברשותי נכון לעכשיו פיאט טמפרה 95 קניתי את האוטו לפני כ 10 חודשים ומאז אני רק משקיע עליו כסף{10000 ש''ח 3700 קניית הרכב +7000 השעות נוספות} וכל הזמן האוטו מתקלקל לפני כ שבוע נפלה לי חגורת טיימינג באמצע נסיעה וכשניסתי להניע חזרה את האוטו כנראה גמרתי את הראש מנוע. וזה הקש ששבר את גב הגמל מה שנקרא אמרתי לעצמי חלאס! לא משקיע שקל יותר באוטו חוסך לאוטו אחר וטוב הרבה יותר ופה מתחילה הדילמה: בסכום של כ 25,000 +-

אני חשבתי על כמה מכוניות ובהן:

סקודה אוקטביה על כל דגמיה{טוברו דיזל ובנזין}

פולספאגן פאסאט על כל דגמיה{טורבו דיזל ובנזין}

פג'ו 406 דגמי ה1800 או 2000 סמ''ק

פג'ו 306 מנוע 1800 סמ''ק בלבד

טויוטה קורולה 1600 סמ''ק

או מיצובישי גאלאנט 1800 סמ''ק

אני מבקש חוות דעת על מכוניות אלו מבחינת אמינות,כוח,מחיר חלפים וזמנותם,יציבות על הכביש. צריכת דלק ואביזרים נלווים לא ממש חשובים לי

תודה וסליחה על הסיפור רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בקשר לכל אחת ממכוניות האלו כבר יש שרשורים רבים, ממליץ לעשות חיפוש.

אם אחרי חיפוש, יהיו לך שאלות ספציפיות בקשר לרכב כלשהו, נוכל לעזור לך.

בסכום המדובר, שקודה אוקטביה 1.6 בנזין יכולה להיות אופצייה לא רעה: רכב אמין, פרקטי וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תודה רבה ומה דעתכם על הונדה סיויק 98? 1600

בתור בעלים של סיוויק 99 ידנית לשעבר אני יכול להגיד לך שמדובר ברכב מאוד אמין, מאוד חזק (127 כ"ס למנוע 1600), בעל התנהגות כביש ממוצעת והגה קצת מנותק.

הבעיה היא המחיר הגבוהה יחסית לשנתון והעובדה שקשה למצוא רכבים שלא עברו התעללות קשה...

מעבר לזה, החלפים קצת יקרים אך מכיוון שהרכב אמין, לא תראה הרבה מוסך (כמובן שזה תלוי בהסטוריה של הרכב. אני קניתי אותו מהורים של חבר טוב שלי והכרתי את הרכב מהיום שהוא עלה לכביש).

בהצלחה.

• תוכן חדש...