Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש משפחתית חדשה מהיבואן, כרגע ההתלבטות שלי היא בין: טויוטה קורולה, סוברו B3, ניסן טידה והונדה אינסייט.

השאלה שלי היא האם ועד כמה אפשר להתמקח עם היבואן ולהשיג הנחות על הרכבים החדשים? האם קיימים איזשהם מבצעים מיוחדים בסוכנויות מסוימות?

כמו כן, מה מהמכוניות הנ"ל נראה לכם מומלץ, ואהם יש רכבים אחרים בקטגוריה שיכולים להיות לא פחות טובים?

לגבי הקורולה - הבנתי שיש עכשיו גיר אוטומטי ורובוטי - מה עדיף? האם ההבדל מהותי?

פורסם

לא הצלחתי להבין איזה גרסאות אתה מעוניין.

נגיד ככה :

קורולה אפשר כבר להוריד בגלל אבזור בטיחות לוקה בחסר וגיר רובוטי לא מוצלח בגרסאות הזולות יותר.

B3 פשוטה מרוב מתחרותיה מבחינת חומרים ועיצוב שנוי במחלוקת, אך היא מרווחת למדי ונחשבת הנוחה בקט'. בגאז' קטן, בעיקר בגרסאת ההאצ'בק, ומנוע 1.5 חלש ובזבזני.

הונדה אינסייט יקרה מכל הרכבים שהצעת פה, ולא נותנת תמורה רבה למחיר. (לא חסכונית כמו שהחברה טוענת, ע"פ מבחנים בחו"ל ולא חזקה כל כך, ואבזור בטיחותי + אבזור מותרות לא גבוה.)

אם התקציב מאפשר הונדה אינסייט אז כדאי מאוד לבדוק את הקיה סיד בגרסת אבזור גבוהה ומנוע 2 ליטר (פרו סיד).

כמו כן הפיז'ו 308 בקבוצה 2 מאוד משתלמת, רכב מעולה. שוב, אם התקציב מאפשר, אז כדאי לבדוק פיז'ו 308 בגרסאת PREMIUM, שעולה 134 אלף ש"ח, ולהשוות גם לפולקסוואגן גולף החדשה בגרסאת ה1.4 הבסיסית שעולה 4000 ש"ח יותר מהפז'ו.

הגולף היא האיכותית משני הרכבים הנ"ל, והחזקה משמעותית מהן, אך למרות זאת חסכונית משמעותית מהן.

במחירים הללו הגולף פחות מאובזרת מה308.

בהצלחה ברכישה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הונדה אינסייט יקרה מכל הרכבים שהצעת פה, ולא נותנת תמורה רבה למחיר. (לא חסכונית כמו שהחברה טוענת, ע"פ מבחנים בחו"ל ולא חזקה כל כך, ואבזור בטיחותי + אבזור מותרות לא גבוה.)

.

אומנם מעולם לא ראיתי את האינסייט אבל כי בעל סיוויק הייבריד, רכב שגם כן נוהגים להשמיץ, ארשה לעצמי לשכפל את הנסיון עם הסיוויק לאינסייט.

אובכן, הרכב הושמץ לא מעט במדיה כזות או אחרת. ובכל זאת בחרתי בו ואינני מתחרת אף לרגע. בניגוד לפריוס שחיי את חייו במידה רבה במנותק מהנהג, הסיוויק (וכנראה גם האינסייט) מאוד כשובים לו. כפי שכייף לנהוג בסיוויק, כך אני מעריך גם כייף לנהוג באינסייט. וכמובן שהצריכה מאוד תלוייה בדפוסי התנהגות של הנהג. זה שעונס את דוושת הגז, כפי שכנראה עשו במבחנים כאלה ואחרים, מקבל תוצאה גרוע מאוד. נהג רגוע כמוני בקלות מגיע ל-20 קם לליטר משולב ומעבר לכך. אני מניח כי באינסייט הנתון יהיה זהה אם לא טוב יותר. אומנם חיסכון זה איננו מכסה את מלוא הבדל בעלות הרכישה, אך בהתחשב בגורמים אחרים, כגון האמינות המופלגת, העלות הזולה של הביטוחים, שמירת ערך מצויינת, סבירות גדולה של הנחות מפליגות באגרת הגודש שמתממשת ובא, - בסך הכל אפילו בעלות של 130 K ש"ח מקבלים חבילה מצויינת. וזה עוד בלי לדבר על כך שכייף להיות שונה מהעדר.

וכאשר משווים את האינסייט עם פג'ו 308 - מין הראוי לשאול - מה העלות של המוצר הזה בחו"ל מול האינסייט (רמז - ההבדל הוא מאוד משמעותי). מה האמינות הצפויה של הרכב ומה תהיה ירידת הערך. מה עלות הביטוחים. ועוד שאלות כהנה וכהנה.

פורסם

הייתי שוקל לרכוש את הקאיה סיד.

בטיחות מעולה,מנוע חזק,חסכונית יחסית,מרווחת עם תא מטען סביר,אחריות ל-7 שנים,עד כה ומדיווחים מאירופה אמינה מאד,בנויה מצויין לקטגוריה,אחות תאומה כמעט ליונדאי I30 שנחשבת גם היא למוצלחת ולסיום,הסיד היא קאיה אחרת לגמרי ממה שהכרנו,היא מיוצרת באירופה וזוכה להצלחה והגם שבעבר לקאיה לא יצא שם מי יודע מה,נראה שההווה מבטיח יותר.

הייתי שוקל גם אוקטביה 1600,יופי של רכב למי שלא מחפש ל"טוס".

יש גמישות מה בשתי הסוכנויות... מניסיון... (אני עדיין מתלבט ואני מעוניין דווקא בגרסאות הסטיישן המעט יקרות יותר)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...