Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח...

רציתי לדעת איזה פתרונות יש לשים קרוסאובר של קומפוננט חוץ מבדלת (אני מדבר על סט לדלתות הקידמיות) בפיג'ו 206

ועוד בעיה שיש לי אחד הרמקולים האחוריים(השמאלי) כל פעם לא עובד מתזוזה הכי קטנה של האוטו עד שאני מזיז את ה-RCA במגבר וזה מיסתדר עד התזוזה הבאה איך אפשר לפתור את זה?..

שיהיה לכולנו חג שמח:-P

פורסם

קרוס אובר לא רצוי לשם בתוך הדלת עקב המים שנכנסים לדלת שעלולים להרוס אותם.

ניתן לשים אותם בתע המטען, ליד המגבר, רק קח בחשבון שיש צורך

להעביר חוטי רמקולים עד לדלת.

ניתן לשים אותם גם מתחת לדש בורד.

אלי

פורסם

ב 206 יש מקום בצדדים של בדשבוארד - סגורים אם מכסה מפלסטיק , לגבי הRCA יכול להיות שהRCA לא נתפס טוב או המגעים הפנימיים שלו בתוך המגבר רופפים - צריך לבדוק :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה רבה על העזרה....

אתה יכול להסביר קצת יותר איפה זה המקומות בצד הדשבורד שמכוסים בפלסטיק?... למה לא הבנתי לאיפה אתה מיתכוון...?

בקשר לRCA או מגעים רופפים במגבר איך אני יכול לבדוק את זה..?

פורסם

בדיקה של מגבר ע"י מעבדה או גש למתקין שמבין ויכול לבדוק , בקשר לפלסטיקים - איך שאתה פותך את הדלתוד בצידי הדשבוארד

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...