Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב אז חלמתי על bmw m3 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הקם מפלגה או תרוץ לכנסת מטעם מפלגה מסוימת.

בסמכות הכנסת, הרשות המחוקקת, לשנות זאת, לאחר שתגיש הצעת חוק שתעבור בשלוש קריאות.

ממש פורום אזרחות למתחילים.

פורסם

כן בוודאי שיש דרך, אפילו די פשוטה "בכל זות(?!) מדינה דמוקרטית" .

לך לכנסת,מצא לך ח"כ משועמם שמחפש כותרות -רק לא ארדן טרדן- שכנע אותו שיש עניין לציבור. עכשיו המשך וחפש עוד כמה ח"כים משועממים שיצביעו בעד הצעת החוק וכו'.

בקיצור כשיצמחו לך שערות על כף היד תזכה לחקיקה בדמוקרטיה המפוארת שלנו. ועל הדרך אפשר לשנות עוד כמה דברים:

מהירות מירבית בכבישים מהירים -120 קמ"ש.

לאפשר מירוצי מכוניות בארץ.

להקים רכבת תחתית.

להקים עוד כמה מחלפים ולשחרר פקקים או לחלופין לעשות רכבת נורמלית.

אבל עזוב בוא באמת נתמקד במה שחשוב : לאפשר ליבא רכב מכל שנתון (ואולי גם של כל יצרן) ביבוא אישי.

פורסם

אאל"ט ייצור ה-M3 E46 האחרונה היה ב-2007

אולי תצליח למצוא אחת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הקם מפלגה או תרוץ לכנסת מטעם מפלגה מסוימת.

בסמכות הכנסת, הרשות המחוקקת, לשנות זאת, לאחר שתגיש הצעת חוק שתעבור בשלוש קריאות.

ממש פורום אזרחות למתחילים.

לא שלא תבין לא נכון אני מבין את החוקים האלה (באמת שכן את שיעורי האזרחות שלי כבר עשיתי)פשוט שאלתי אם זה ראלי לעשות משהוא כזה ?

חוץ מיזה למה להקים מיפלגה בישביל זה , אפשר פשוט לגרום לאחת המיפלגות הקיימות לקדם את האנטרס המוטורי במדינה .

אאל"ט ייצור ה-M3 E46 האחרונה היה ב-2007

אולי תצליח למצוא אחת

אני דיי בטוח שהאחרונה הייתה ב 2006.

פורסם

ביום שבו יפתחו שערי הייבוא בארץ, יהיה שלום, לא יהיה עוני וג' יפית תעלם אחת ולתמיד מהטלוויזיה שלנו.

חמוד, אתה תמיד יכול להמשיך לחלום, ואולי אם יתמזל מזלך תזכה בלוטו טוטו בורסה או סתם תשדוד בנק בהצלחה, ותייבא לעצמך אחת כזו חדשה\תמצא אחת למכירה בארץ.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

M3 זהו החלום הרטוב שלי גם, בל רק שתדע שיש גם את גרסאות ה330 וה335 שהן חזקות גם כן עם 272 ו 308 כ"ס.

M3 זה לא, אבל קרוב ויותר אפשרי.

TFSI Power

• תוכן חדש...