Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל

אבקש את עזרתכם בבקשה:-

לפני כיומיים קניתי רדיו דיסק של חברת x5 revolution 882670 אפילו תמונה לו לא מצאתי כדי להראות לכם

ניתונים:

maximum power output 4x45w

continuous power output 4x20w

קניתי כי התלהבתי ישר כאשר ראיתי שהוא תומך USB וקורא קרטסי זכרון ורציתי להפעיל את הIPHONE שלי עלב

אבל הבאסה שלא קרא את הIPHONE אפילו

קניתי שני רמקולים של PIONEER TSA6962E

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506275

והתקנתי אותם מאחור

אחרי ששמעתי את המערכת יכול להגיד שלא רע בכלל אהבתי מאד את הקול ואת האיכות ואת הצלילים

אבל אני לא יכול להשוות כי לא שמעתי הרבה מערכות בחיים שלי

רק אתמול קניתי סאב של GTO1202D

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417099

וקניתי איתו תיבה בצורת בזוקה

מהמידות שלה :-

קוטר 36cm

ראדיוס 18cm

ואורך 59cm

הנפח שלה 58 ליטר

עדיין לא היתקנתי את הסב בתיבה

ומגבר עוד לא החלטתי

השאלות שלי..

1- שני הרמקולים והרדיו דיסק שלי עלו לי 800ש"ח האם זה הוגן ? אני מרגיש יצאתי פרייר

2- הסאב עם התיבה עלו לי 600 ש"ח הוגן ?

3- בקשר לרדיו דיסק האם יש אפשרות לנצל את כל המגבר הרי יש ארבע יצאות לרמקולים ואני משתמש רק בשני יצאות האם יש אפשרות להשתמש בארבע היצאות לשני הרמקולים וכך אני יכול להגיד שאני השתמשתי ב 2X40 שהוא במקור 4X20 ????

5- האם יש מצב כזה iphone יעבוד על הרדיו דיסק הזה באזו שהיא שיטה??

6- האם כדיי שהרמקולים יהיו מקדימה ולא מאחור ולהשתמש בסוג אחר לאחור? ומה אתם מציעים לי שמעתי קומפונינת ? שזה מה זה אומר ומה זה שונה מרמקולים ריגילים של PIONEER או סוג אחר

7- בקשר למגבר מה אתם יכולים להצייע לי במחיר של 600 -800 ואפשר לחרוג קצת

8- בקשר לסאב קראתי פה שיש סליל אחד ושני סלילים האם הסאב שלי עם סליל אחד או שני סלילים ? ויש שעובדים על 2 אום ו4 אום וגם 8 אום מה ההבדל ולמה משתמשים בזה ומה זה עוזר ?? איך לחבר את זה כבר הורדתי מאתר באנגלית ואני חושב שאני פחות או יותר מבין

9- האם אני צריך מונו בלוק או שלא חייב ?? והאם כדיי לי לחבר את הרמקולים על מגבר עם הסאב? ואיך אני יכול לנצל את המקסימום של הסאב

10- שמעתי שהסוג הזה של סאב כדיי להשתמש עם תיבה של 28 ליטר ולא יותר ואפילו אחרים אמרו שכדיי עם תיבה אטומה לגמרה

תעזרו לי בזה בבקשה??

11- יש לי אפשרות להחליף את הסאב לסוג אחר של JBL או INFINITY או קינווד וגם PIONEER ורוקפורד P1 להשאר על מה שיש לי או להחיף ???

תודה מראש לכל הגולשים

וסליחה שכתבתי כל כך הרבה שאלתות אתם לא חייבים לענות על הכל תעזרו לי כמה שאפשר

תקחו בחשבון שאני לא בחור צעיר שמתלהב להשמייע לכל השכונה או בנסיעה ונכנס לתחרויות

אבל אני תיפוס כזה שאוהב מוזיקה מאד ואוהב צלילים נקיים ומדויקים וגבוהים וסוג של המוזיקה שאני שומע (טראנס ראפ ומזרחית)

מכווה שלא תרדו עליי ותעזרו לי כמה שאפשר

תודה

פורסם

1.בכסף הזה יכולת לקנות משהו יותר טוב. ממליץ לך להחליף כל עוד אפשר.

2. כן.

3. תוכל לנצל אותו רק אם תוסיף עוד זוג רמקולים.

4. אין 4 ?

5. אין לי תשובה, חכה לתגובות של מי שיש לו ניסיון עם IPHONE.

6. אני ממליץ לשים את ה- 6X9 מאחור ולשים מקדימה סט קומפוננט (בכללי אני ממליץ לא לשים רמקולים מאחור בכלל אלא רק קומפוננט קדמי וסאב, אבל זה נתון לטעמך).

7. אתה צריך מגבר 4 ערוצים. אני ממליץ על Z4200 חדש, או אם אתה מוכל לקנות מיד שניה אז יש מגברים איכותיים ממנו כגון פיניקס גולד 8:0:4.

8. יש לך שני סלילים של 2 אוהם ליצירת התנגדות סופית של 4 או 1 אוהם.

9. לא חייב מונו, הוא יישמע טוב גם על גישור ממגבר 4 ערוצים. כדי להפיק ממנו את המירב רצוי מונו ותיבה מותאמת לסאב הזה ספציפית. אם המחיר של מונו שווה את ההבדל ברמות האלו, זה די לא ברור.

10. צריך לבדוק ספציפית את מידות התיבה, אוכל לחזור עם תשובה מאוחר יותר.

11. הסאב הזה לא רע יחסית למחיר שלו, אני אישית הייתי הולך על P2 במחיר דומה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool

תודה הרבה תודה באמת עזרת לי מאד

אשמח מאד גם לשמוע מעוד חברה מה דעתם בנושא

כי אני לא רוצה להצטער עוד פעם

וסתם לבזבז כסף בלי להנות מהמוצרים טובים יחסית

אשמח מאד לשמו מכם חברה תפוציצו אותי מהמידע הכבד שלכם בנושא

תודה מראש

• תוכן חדש...