Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית כמו הכלאה בין S קלאס, סידרה 7 ו-LS...

לטובה אציין שהיא נראית הרבה יותר מגובשת, איכותית ומרשימה מהצ'אירמן הקודמת (שכמדומני הייתה מבוססת על E קלאס).

פורסם

מה שמדהים אצל הקוריאנים זה האופן שבו סמל היצרן משתנה ללא הכר בין דגם לדגם, בין מתיחת פנים אחת לזאת שאחריה, ולעתים אף כתלות במיקום הסמל על הרכב!!

קחו לדוגמה את זה:

attachment.php?attachmentid=151942&d=1239002176

לעומת זה:

attachment.php?attachmentid=151948&d=1239003365

ואפילו זה:

Ssangyong.jpg

בדיחה עצובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הצ'ירמיין הקודמת התבססה על המרצדס W124 (סידרה E שיוצרה בין 85'-95') ויועדה בעיקר לשוק הקוריאני חובב הניקלים וקישוטי כאילו עץ.

גם היצרנים היפניים לא טמנו ידם בצלחת, ודי אם ניזכר במיצובישי דבונאייר לדוגמא.

יונדאי ייצרה בשנו שנים רבות מכונית שנקראה גרנדאור שהיתה נראית מגוכחת לא פחות מהמרצדס הזו, אבל היא נימכרה בשוק הקוריאני היטב.

אגב סאניונג - הזדמן לי לנהוג ברודיוס, אמנם הדבר הזה נראה זוועת עולם, אבל בנהיגה הוא בהחלט הפתיע לטובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ידוע שלא יגיע אני פירסמתי את הכתבה ומן הסתם קראתי אותה אז אל תהיה חוכמולוג עם הערות עוקצניות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
הצ'ירמיין הקודמת התבססה על המרצדס W124 (סידרה E שיוצרה בין 85'-95') ויועדה בעיקר לשוק הקוריאני חובב הניקלים וקישוטי כאילו עץ.

גם היצרנים היפניים לא טמנו ידם בצלחת, ודי אם ניזכר במיצובישי דבונאייר לדוגמא.

יונדאי ייצרה בשנו שנים רבות מכונית שנקראה גרנדאור שהיתה נראית מגוכחת לא פחות מהמרצדס הזו, אבל היא נימכרה בשוק הקוריאני היטב.

אגב סאניונג - הזדמן לי לנהוג ברודיוס, אמנם הדבר הזה נראה זוועת עולם, אבל בנהיגה הוא בהחלט הפתיע לטובה.

מסכים איתך לגבי הרודיוס, גם הנוחות של הנוסעים מפתיעה מאוד לטובה, יש לו בידוד מצויין מהמהמורות.

בכלל דגמי סאנגיונג אולי לא מתקדמים טכנולוגית כמו היפנים והארופאים, אבל הם אמינים מאוד ונוחים מאוד.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
ידוע שלא יגיע אני פירסמתי את הכתבה ומן הסתם קראתי אותה אז אל תהיה חוכמולוג עם הערות עוקצניות.

האמת שלא ציינתי זאת בקטנוניות, אך בקטנה.

פורסם

נמאס מהחיקויים האלה...באמת כל כך קשה ליצור משהו מקורי קצת יותר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש בקיבוץ של סבא וסבתא שלי סאניונג רודיוס אם אני לא טועה. אני ממש לא אוהב את העיצוב שלו אבל מנוע של ב.מ.וו לפי מה שאמרו לי וגם ניתן להרגיש זאת.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

המנוע הוא של מרצדס ולא של ב.מ.וו. 2.7 ל', 5 צילינדרים, זהו אותו המנוע שיש ב-E קלאס 270CDI למשל. מנוע הבנזין של הרודיוס (לא משווק בארץ) הוא גם מנוע של מרצדס (3.2 ל' 6 צילינדרים).

פורסם

אם אני לא טועה, ראיתי בטופ גיר חברה קוריאנית (לא זוכר איזו) שמייצרת חיקוי של רולס רויס (!)

והם יודעים שהם מחקים רולס רויס, הקונים של הרכב הזה יודעים שהם קונים חיקוי של רולס רויס,

ואפילו הרכב עצמו יודע שהוא לא רולס רויס אבל עדיין מייצרים אותו ועדיין קונים אותו.

כנראה שזה עוד משהו קוריאני שלא נבין פה...

פורסם

אתה בטח מתכוון למיצואוקה, חברה יפנית שלפי דעתי אחראית על כמה מהעיצובים המכוערים ביותר שנבראו.

בין שאר היצירות המרשימות:

הNouera העכבישית.

ה Orachi המבחילה.

וה Le seyde המבחילה עוד יותר.

בטח יש עוד כמה זוועות.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...