Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה זו חדשה מרעישה, אבל ביום שישי נצפתה לה 370Z לבנה ומהממת לחלוטין בהרצליה.

לא בדקתי אם המסםר צהוב, ולא הספקתי לצלם, אבל הזיהוי היה וודאי למדי.

(יום מעניין. רבע שעה אחר כך עברתי במקרה ליד סוכנות אאודי בסביבה - שמצוידת ה-ר-ב-ה יותר טוב מהמקבילה שלה בחיפה, ולידה החלון של הסוכנות הבווארית).

שתי תמונות, רק בשביל לחלוק את הרטט בלב:

אחת - קייטרהאם 7 אם אני לא טועה.

והשניה - לפי הכייון החדש של אאודי - pimp my child.

130620091246.jpg

130620091249.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת לוטוס סופר 7 שמישהו מכר לבוואריין מוטורס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי זה נראה כמו הצהרה שגדולה על קרסו. נכון, אז הם יכולים להביא כמה GT-Rים וכמה Zדים, אבל מי יטפל בהם כמו שצריך?

ובמחיר של 750,000 מי המפגר שיקנה GT-R? שלא תבינו אותי לא נכון, זה רכב פשוט מעולה ואני מעריץ את הרכב הזה, אבל במחיר כזה יש הרבה רכבים שעולים עליו. ושוב, גם לאותם חולי הגה ונהיגה שיחשבו על הרכב הזה, בסוף המחשבה יבוא להם העניין הזה של המיתוג. הקטע הזה שאם אני יעמוד עם פורשה ברמזור לצורך העניין על מי יסתכלו יותר. זה קיים אצל כל אחד, וכל מי שיפזול לGT-R יחשוב על הבימר, אודי, מרצדס או כל פורשה אחרת שהוא היה יכול לקנות בסכום של 750,000.

( שלא תפלו עליי או משהו, אני רק מביא דוגמה) וגם בטופ-גיר אפשר לשים לב לעניין הזה בפרק שהם עשו את המירוץ ביפן עם הGT-R נגד התחבורה הציבורית שקראו לניסאן "דטסון". המבין יבין. וזה רק מעיד על כך שלא כולם יודעים מה הרכב הזה שווה. במיוחד בישראל שמחפשים תמיד את הסמל.

פורסם
לי זה נראה כמו הצהרה שגדולה על קרסו. נכון, אז הם יכולים להביא כמה GT-Rים וכמה Zדים, אבל מי יטפל בהם כמו שצריך?

ובמחיר של 750,000 מי המפגר שיקנה GT-R? שלא תבינו אותי לא נכון, זה רכב פשוט מעולה ואני מעריץ את הרכב הזה, אבל במחיר כזה יש הרבה רכבים שעולים עליו. ושוב, גם לאותם חולי הגה ונהיגה שיחשבו על הרכב הזה, בסוף המחשבה יבוא להם העניין הזה של המיתוג. הקטע הזה שאם אני יעמוד עם פורשה ברמזור לצורך העניין על מי יסתכלו יותר. זה קיים אצל כל אחד, וכל מי שיפזול לGT-R יחשוב על הבימר, אודי, מרצדס או כל פורשה אחרת שהוא היה יכול לקנות בסכום של 750,000.

( שלא תפלו עליי או משהו, אני רק מביא דוגמה) וגם בטופ-גיר אפשר לשים לב לעניין הזה בפרק שהם עשו את המירוץ ביפן עם הGT-R נגד התחבורה הציבורית שקראו לניסאן "דטסון". המבין יבין. וזה רק מעיד על כך שלא כולם יודעים מה הרכב הזה שווה. במיוחד בישראל שמחפשים תמיד את הסמל.

אני מאוד מאוד אוהב את פורשה כחברה, כמותג וכסמל. אין לי ספק שלב.מ.וו מכוניות נהדרות, והM3 היא אכן אייקון מרשים. המרצדס C63AMG היא פיסת הנדסה מבריקה. ואודי RS4? מדהימה.

ועם כל הכבוד למכוניות הגרמניות הנהדרות שלעיל, הGT-R משתינה על כולן בקשת. עד האחרונה שבהן. עד 911GT3, לפחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רבע שעה אחר כך עברתי במקרה ליד סוכנות אאודי בסביבה - שמצוידת ה-ר-ב-ה יותר טוב מהמקבילה שלה בחיפה, ולידה החלון של הסוכנות הבווארית).

אחת - קייטרהאם 7 אם אני לא טועה.

.

אפשר פרטים על המיקום של קייטרהם/לוטוס?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ובמחיר של 750,000 מי המפגר שיקנה GT-R? שלא תבינו אותי לא נכון, זה רכב פשוט מעולה ואני מעריץ את הרכב הזה, אבל במחיר כזה יש הרבה רכבים שעולים עליו.

למי שנהיגה בראש מעייניו אין שום דבר שמתקרב ל-GT-R במחיר הזה. אני לא בטוח שיש משהו שמתקרב גם במחיר כפול מזה (כמה עולה GT3?).

פורסם
... בסוף המחשבה יבוא להם העניין הזה של המיתוג. ...במיוחד בישראל שמחפשים תמיד את הסמל.

אחרי שקראתי את השרשור שוב וחשבתי על זה קצת, זה בעצם גאוני, במיוחד הקטע של הסמל, היא הרי יפנית, מה שאומר שהיא גם תשמור על מחיר טוב, גם תהיה אמינה, ובכלל, אם היא אפילו מתקרבת לאיכויות של מאזדה 3 או טויוטה קורולה (:shock:) היא תהיה רכב מדהים והיא תחטף כמו לחמניות, במיוחד לשוק הליסינג

אה כן, לא באמת :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אפשר פרטים על המיקום של קייטרהם/לוטוס?

הרצליה פיתוח, בניין סופר פארם, סמוך לסוכנות החדשה של אודי, מועדון הKUWAN ומסעדת Meat & Wine (רחוב החושלים 6).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היא גם תראה הרבה יותר אקזוטית בין הפורשות,בימרים,מרצדסים...

BAVARIAN MOTORS הם אלו שייבאו את הפורד GT המדוברת מרעננה לפי מה שהבנתי.

פורסם

אתה תתפלא אם אומר לך שה-GT-R הרבה יותר מרשימה מבחינת מראה מכל אחת מהגרמניות שאתה ורועי ציינתם.

הגרמנית היחידה שאני יכול לחשוב עליה שיותר מרשימה מבחינת מראה זו האודי S5 ואולי ה-R8.

מעבר לזה,את כל הגרמניות האלה היפנית תקרע בכל מסלול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הרצליה פיתוח, בניין סופר פארם, סמוך לסוכנות החדשה של אודי, מועדון הKUWAN ומסעדת Meat & Wine (רחוב החושלים 6).

הרמתי טלפון - הם רוצים עליו 400,000 ש"ח.

קצת יקר, לא?

כמה הם עולים בחול? 20,000$?........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...