Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני זקוק לייעוץ.

היום בערב ירדתי לקניון מלחה. נכנסתי לשביל בידוק תא המטען. המאבטח שניגש לאוטו על מנת לבדוק את תא המטען חייך למראה האוטו והראה התלהבות. הוא החל לבדוק את תא המטען, ושסיים הוא סגר את דלת תא המטען ואז התחלתי לנסוע כחצי שנייה/שנייה לאחר שהוא סגר . מכיוון שהייתה עלייה ממש מתונה, הרכב דירדר כחצי ס"מ במהירות של חצי קמ"ש, אולי פחות. שמעתי "איי" אבל לא התייחסתי ברצינות כי חשבתי שהוא סתם עובד עליי. החניתי את הרכב כ-10 מטר ממנו (באמת 10 מטר) וניגשתי לקניון. אני חייב לציין שכל העת הייתי עם גג פתוח ולא הייתה לי סיבה/תירוץ לא לשמוע את פנייתו של המאבטח.

אני עומד לצאת מהקניון, אחד המאבטחים אומר לי לחכות רגע לקב"ט, אך הוא לא אמר לי במה מדובר. חיכינו כמה דקות ובסוף בהסכמתי ניגשתי לדבר עם הקב"ט. הקב"ט התקשר למאבטח והוא תפס אותו כשהוא במיון. מסתבר שהמאבטח קיבל אישור לנוסע הבייתה, ומשם הוא הזמין אמבולנס והתפנה לבית החולים (קצת תמוה, למה לא הזמין אמבולנס מהקניון ?). עוד נאמר לי שהוא כנראה הולך להתלונן במשטרה.

קיבלתי את המס. של הבחור התקשרתי אליו, וסיכמנו שאגיע לבית החולים, אשלם לו סכום של 500 ש"ח כפיצוי ונחתום על הסכם. הבחור אמר לי בטלפון שאם נגיע להסדר, הוא ישחרר את המשטרה מהבית חולים. הגעתי לבית החולים, וראיתי אותו שהוא ממש משחק אותה עם הרגל. בהתחלה הוא החזיק אותה כאילו שהיא כואבת לו, אבל כשהוא התחיל ללכת, הוא הלך נורמלי לחלוטין (אם הייתי יכול לתפוס את הרגע הזה במצלמה זה היה מעולה). שילמתי לו את הכסף, שנינו חתמנו על הסכם שאין לו זכות לתבוע אותי או להתלונן במשטרה (יכול להיות שהניסוח של ההסכם כאן לא היה נכון, כי הדבר נעשה מתוך לחץ). הבחור הסכים וחתם.

כעבור שעה אני מקבל טלפון מאחיו, כולו רותח, ואומר לי שיש עוד הוצאות של 719 ש"ח על צילום רנטגן וטוען "מי ישלם את זה" ? אמרתי לו שהיה לנו הסכם וזהו. הוא החל לקלל ואמר לי שהוא ידחוף את ההסכם לתחת והוא יגש למשטרה ויתבע.

מה דעתכם ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עדכון,

התקשרתי למשטרה כרגע על מנת להתעניין בנושא. שאלתי האם הייתי צריך להצהיר על הפגיעה הקלה. הבחורה אמרה לי שהייתי צריך רק להחליף פרטי ביטוח וזהו.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

תטען שהוא סירב לקבל את פרטי הביטוח.

במקרה הכי גרוע, תגיד לו שלחברת ביטוח יש חוקר תאונות שיכול לקבוע שלא היו דברים מעולם והוא יכול למצוא את עצמו נתבע.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

יש לך ביטוח למה אתה משלם לו בכלל?!

תגיד לו שיחזיר לך את הכסף ששילמת לו ואת ההסכם שחתמתם עליו יבוטל מצידכם, ושהוא רשאי לתבוע אותך אם הוא רוצה. יש לך ביטח שישלם לו את הפיצוי!!.

אלא אם כן נסעת בלי ביטוח ואז אתה מסובך על כל הראש עכשיו.

עם המקרה הזה הזכרת לי בדיוק את הקטע מ"צ'רלי וחצי"

יקיר.

פורסם
יש לך ביטוח למה אתה משלם לו בכלל?!

תגיד לו שיחזיר לך את הכסף ששילמת לו ואת ההסכם שחתמתם עליו יבוטל מצידכם, ושהוא רשאי לתבוע אותך אם הוא רוצה. יש לך ביטח שישלם לו את הפיצוי!!.

אלא אם כן נסעת בלי ביטוח ואז אתה מסובך על כל הראש עכשיו.

עם המקרה הזה הזכרת לי בדיוק את הקטע מ"צ'רלי וחצי"

יקיר.

בשיחת טלפון שהייתה לי עם הנפגע, בהתחלה השיחה הייתה מתלהמת מצד שנינו והוא הזכיר את עניין הביטוח, אך לבסוף סיכמנו שאגיע לבית החולים ונסגור עניין.

יש לי ביטוח חובה, אולי באמת לא הייתי צריך לשלם לו שקל ולגמור סיפור. שיעשה מה שהוא רוצה.

פורסם

עכשיו עזוב אותו שיעשה מה שהוא רוצה, יש ביטוח, תן לו את הפרטים של הביטוח, שיתבע אותם אם הוא רוצה.

פנה לתחנת המשטרה ותדווח על המקרה, יכול להיות שמאוחר מידי אבל עדיף לנסות כדי שלא יהיה לך בעייה עם הביטוח.

אל תענה לו ואל תתייחס אליו.

פורסם

לא היית צריך לשלם.

בשביל זה בדיוק קיים ביטוח חובה, והתוספת לפרמיה שתשלם בשנה הבאה זניחה עד כדי לא קיימת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדכון

אני סגרתי עם הבחור שהוא יחזיר לי את ה-500 ונפעיל ביטוח.

פורסם
לא היית צריך לשלם.

בשביל זה בדיוק קיים ביטוח חובה, והתוספת לפרמיה שתשלם בשנה הבאה זניחה עד כדי לא קיימת.

תאונה אחת, אין תוספת בכלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רגע מה בכלל הפגיעה המתוארת? עלית לו על הרגל אם הגלגל? דחפת אותו ומחצת אותו על אוטו אחר? מה? מה כבר יכל לקרות לו? וחוץ מזה זה בכלל טעות ובעיה שלו התפקיד שלו זה לבדוק את תא המטען ברכב ואם יש שיפוע הוא צריך לדעת לזוז קצת מהרכב. לא מגיע לו פרוטה ולא שקל. בכלל תברר באיזה חברה הוא עובד ותעלה את הנושא בפני המעסיק שלו ובפני מזכירות הקניון. אם התדרדר איזה ס"מ אחד כמו שאתה אומר אז הסיפור הזה פשוט מצחיק.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא חושב שהיית צריך להיכנס לזה בכלל יש לך ביטוח שהוא ישבור את הראש הרי זה ברור שהוא עשה את כל זה בשביל להוציא כסף . אז כל שוטר נורמלי היה קולט את השטות וזה שאתה שילמת לו והגעת איתו להסדר גורם לכך שאתה מודה באשמה .

פורסם
לא חושב שהיית צריך להיכנס לזה בכלל יש לך ביטוח שהוא ישבור את הראש הרי זה ברור שהוא עשה את כל זה בשביל להוציא כסף . אז כל שוטר נורמלי היה קולט את השטות וזה שאתה שילמת לו והגעת איתו להסדר גורם לכך שאתה מודה באשמה .

זה בסוף מה שיקרה. אני הולך לדווח במשטרה אחרי העבודה, מחר אקבל את הכסף ונדווח לביטוח.

רגע מה בכלל הפגיעה המתוארת? עלית לו על הרגל אם הגלגל? דחפת אותו ומחצת אותו על אוטו אחר? מה? מה כבר יכל לקרות לו? וחוץ מזה זה בכלל טעות ובעיה שלו התפקיד שלו זה לבדוק את תא המטען ברכב ואם יש שיפוע הוא צריך לדעת לזוז קצת מהרכב. לא מגיע לו פרוטה ולא שקל. בכלל תברר באיזה חברה הוא עובד ותעלה את הנושא בפני המעסיק שלו ובפני מזכירות הקניון. אם התדרדר איזה ס"מ אחד כמו שאתה אומר אז הסיפור הזה פשוט מצחיק.

הזוי לגמרי. שמעתי מהקב"ט שדרסתי אותו ברגל, ממנו שמעתי שפגעתי לו בברך. היום דיברתי איתו והוא אמר לי שיש לו פצעים שטחיים ועכשיו יש לו גם בעיה בגב. הבן אלף מנסה לתפוס טרמפ. אני מאוד מקווה שהזבל הזה לא יראה שקל מהביטוח והביטוח יעשה לו את המוות.

פורסם

בהחלט לא יאומן כמה חאפרים וחלאות מסתובבות להן בינינו. תאמין לי הכל היה מחושב. אם היית פוגע בו כל כך הם היו רצים אלייך ישר לרכב ומבברים את העניין.. אבל לא, הם חיכו עד שה"פצוע" ילך הביתה ינוח ואז יקח אמבולס. פשוט - אני לא יגיד מה..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ראשית, כפי שכבר נכתב, באמת עשית טעות בכך ששילמת לו את אותם 500 ש"ח, ואני שמח לקרוא שהכסף הושב אליך.

מעבר לכך, אומנם אינני בקיא מאוד בדיני עבודה, אולם לענ"ד מדובר כאן בתאונת עבודה, שכן הפגיעה לכאורה נגרמה לו בעת שהיה בעבודה.

לכן, עליו לפנות בכלל לביטוח הלאומי כדי לקבל פיצויים. אם כבר, ההתחשבנות שלך אמורה להיות מול הביטוח הלאומי.

זה אומנם לא פוטר אותך מלהשאיר לו את פרטיך ואת פרטי הביטוח שלך, אבל אני ממש לא בטוח שלפחות באופן מיידי אתה או הביטוח שלך חייבים במשהו.

עריכה:

כמה טוב שיש בבית אישה סטודנטית למשפטים!

מסתבר שבחוק הפלת"ד יש מושג שנקרא "איחוד עילה". השאלה היא האם אתה היית בעבודה. היות והתשובה היא לא, הרי שמדובר כאן בתאונת דרכים לכל דבר וענין.

ונסיים בברכת תגובה זו אינה מהווה יעוץ משפטי ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד כתב:

מסתבר שבחוק הפלת"ד יש מושג שנקרא "איחוד עילה".

תיקון קטן, הביטוי הוא "ייחוד עילה", ומשמעותו היא כי נזקים הנובעים מתאונות דרכים, בהגדרתם החוקית, אינם ניתנים לתביעה תחת עילות נזיקיות אחרות (כגון רשלנות וכויו"ב).

תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי, אני סתם משועמם :wink:

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...