Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מראש לא היית צריך להידרדר אחורה. אבל, אם באמת היה קורה לו משהו, אז הוא צועק בכל הכח שלו שתשמע אותו ושקודם כל תבוא לעזור לו, כי במצב אמיתי כזה, לא חושבים על הכסף של אחר כך, אלא קודם כל לטפל בפגיעה. תערב ביטוח ותסגור את הסיפור.

פורסם

TAL-H,

אני בכלל לא דירדרתי אחורה, ואם כן, זה היה חצי ס"מ. כולנו יודעים איזו מהירות מתקבלת מדרדור כזה, מהירות אפסית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך להתווכח - מילה שלך נגד מילה שלו.

מה שחשוב באמת זה אם יש ראיות או לא. הוא יכול לטעון גם שדרסת לו את המוח וזה לא ישנה כלום.

אמרת שהוא הלך לבית חולים ? יופי. עשה צילום רנטגן ? נהדר.

מה רואים בצילום ? מה קבעו הרופאים ? איזה טיפול קיבל ?

אם אכן פגעת בו ויש לו פציעה כלשהי, אז הרי שאכן התדרדרת ובמקרה כזה יש להפעיל את הפרוצדורה של ת"ד עם נפגעים.

אם תוצאות הבדיקה במיון מראות שאין לו כלום, שלח אותו לדרכו. הוא יכול ללכת להתלונן גם לראש הממשלה ואישתו.

דני G.

פורסם
אני לא מבין למה אתה צריך להתווכח - מילה שלך נגד מילה שלו.

מה שחשוב באמת זה אם יש ראיות או לא. הוא יכול לטעון גם שדרסת לו את המוח וזה לא ישנה כלום.

אמרת שהוא הלך לבית חולים ? יופי. עשה צילום רנטגן ? נהדר.

מה רואים בצילום ? מה קבעו הרופאים ? איזה טיפול קיבל ?

אם אכן פגעת בו ויש לו פציעה כלשהי, אז הרי שאכן התדרדרת ובמקרה כזה יש להפעיל את הפרוצדורה של ת"ד עם נפגעים.

אם תוצאות הבדיקה במיון מראות שאין לו כלום, שלח אותו לדרכו. הוא יכול ללכת להתלונן גם לראש הממשלה ואישתו.

דני G.

פשוט לא לעניין

גם אם יש לו פציעה מי אומר שאתה הוא הפוגע ולא רכב אחר או סתם נפגע במקום אחר ואז בא לטפול עליך. יש עדים , האם יש סימנים על הנעל שלו כי נמחצה על ידי גלגל והאם הסימן מתאים לסימן הגלגל שלך. אין סוף אפשרויות.

לפי סיפורך באו אליך רק כשביקשת לצאת מן הקניון. איפוא הוא היה / היו בזמן אמת כשזה קרה.

רצונך לשלם מתוך כך ששמעת ממנו "איי" בזמן אמת מעיד לכאורה כי אתה פגעת בו. אבל עדיין ניתן להוכיח כי הוא עבד עליך, ורק מטעות זו שלך הסכמת לשלם.

בכל אופן יש בטוח ותן להם לשבור את הראש. בשביל זה משלמים להם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יבין, כוונתי הייתה שאם התאונה נכנסת להגדרת תאונת דרכים עפ"י חוק פיצויים לנפגעי תאונת דרכים (פלת"ד), ולא נופלת לאף אחד מהחריגים (אמנם החוק לא מול העיניים שלי כרגע, ואיני מעורה בכל פרטי המקרה, אך נראה שהמקרה לא נופל בגדר אף חריג), יש ייחוד עילה שמונעת אפשרות תביעה בכל עילה נזיקית אחרת (לצורך העניין- תאונת עבודה) (זוגתו של אלעד).

בכל אופן, זה לא משנה. אתה אמור לדווח על התאונה על כל פרטיה לביטוח- תן להם להתפלפל עם ספר החוקים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...