Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

רציתי לשמוע ממשתמשי RR עם איזה סקין אתם עובדים?

יש כל כך הרבה שמאוד קשה לבחור חח , כרגע אני עם digital fx

אבל לצערי עדיין לא מצאתי משהו ממש יפה

לדוגמא הבנתי שאפשר להשתמש בפלאש בתוכנה

מישהו עשה כבר סקין עם אנימציה בין התפריטים או כפתורים וכו' מונפשים?

אני מחפש משהו ממש יפה ולא סולידי כמו רוב הסקינים שעברתי עליהם עד עכשיו ושהוא בשלבי סיום ולא עם באגים מטורפים

בינתיים הדבר הכי יפה שראיתי הוא crystal blue שגם נראה קצת מגושם ( והלינק כרגע לא עובד אז גם לא יצא לי לראות אם יש לו בכלל מה שאני מחפש )

47080d1198709617-crystalblue-skin-preview.jpg

בנוסף ראיתי פה באחד האשכולות מישהו שפרסם סקין מעוברת

הלינק כבר לא תקין אז שלחתי למפרסם ה.פ

חשבתי אולי למישהו יש אותו על המחשב ויכול להעלות אותו

תודה מראש ,

אופיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גם אני משתמש ב DigitalFX4 הזה.

האמת שהוא לא נראה כזה מדהים אבל לעומת האחרים הוא עדיף. וניסיתי די הרבה סקינים.

הבעיה האמיתית איתו שהוא מסובך כל כך, שכל פעם שמישהו רוצה לשים מוזיקה אצלי ברכב אני צריך להעביר לו מדריך שלם.

ושים לב שאפשר לשנות את הצבעים והתמונה שתופיע בסקין, מה שהופך אותו למאד גמישה לרצון המשתמש.

פורסם

האמת סוף סוף מצאתי משהו שנראה טוב בינתיים

elite lite

14603748f031b3b1119.jpg

dot-com העלה לי את הסקין המעוברת יותר מאוחר נתעסק איתו ונראה איך הוא אבל בינתיים elite נראה מעולה

אמנם לא ממש כמו שרציתי עם הפלאש אבל סבבה

יש סקין מבוסס פלאש אבל הוא מלא מלא באגים ולא נראה ממש טוב

כנראה שיקח עוד קצת זמן עד שזה יכנס לסקינים באופן טוב :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני משתמש בעיקר בסקין שנקרא CARWINGS מה שמגיע בקובץ ההתקנה של ה-RR.

לעיתים משתמש בסקין של Dot-Com אך כרגע עובד על סקין חדש שמבוסס על קבצי ה-SKN של הסקין של Dot-Com, בשינויים קלים.

מקווה שאתפנה לנושא קצת יותר בזמן הקרוב ואסיים את הסקין. כמו שזה נראה כרגע, יקח עוד קצת זמן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...