Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן העבודה (תחנת דלק) אני והמנהל הרחנו ריח חריף של שמן שרוף, אחרי חצי דקה שמנו לב לסוברו DL עם מכסה מנוע מורם ומלא עשן מתא המנוע.

זה אומר שהראש מנוע הלך?

הסתכלתי מתחת הרכב וראיתי שכל העשן יוצא בעצם מהאגן שמן, חלק מהאגן שמן היה מכוסה בשמן שחור וממנו פשוט נפלט עשן לבן (מצידו החיצוני של האגן). הנהג אמר שבזמן נסיעה הוא פשוט התחיל להרגיש שהרכב מקרטע ונשמע רעש של דפיקות מתכתיות.

 

לא שזה יעזור לאותו הבן אדם, אבל אני סתם שואל בשביל עצמי.

 

* ברכב היו מים והיה שמן.

×
×
  • תוכן חדש...