Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי טסים בפסח לפריז לשבוע.

איך התחבורה שם? האם ניתן לקנות כרטיס לרכבת לשבוע או משהו כזה? והאם ניתן לנסוע מפריז למדינות שכנות ברכבת ישירה?

אם למישהו יש טיפים נוספים אני אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

איך התחבורה שם? האם ניתן לקנות כרטיס לרכבת לשבוע או משהו כזה? והאם ניתן לנסוע מפריז למדינות שכנות ברכבת ישירה?

תודה

http://www.ratp.fr

פורסם

תחבורה ציבורית מצויינת. יש אחלה של מטרו. אבל גם לא נורא ללכת ברגל. זה בעיקר פונקציה של המרחק של המלון שלך מהמרכז.

בביקורי האחרון (באוקטובר) היה לנו מלון ליד כיכר הרפובליקה, שזה די קרוב לתחילת השאנז'-אליזה (בכיכר קונקורד).

ככה שרוב הזמן הסתובבנו ברגל ורק פעם אחת יצא לנו לקחת מטרו (וזה היה מאוד פשוט).

לגבי כרטיס לטווח ארוך - ספציפית אין לי מושג, אבל ברוב הערים הגדולות באירופה יש - תנסה לבדוק באתר אינטרנט של המטרו.

מפריז למדינות שכנות או ערים שכנות ?

אם אתה מתכוון למדינות - אז יש רכבת לדיסלדורף, לפרנקפורט, ללונדון וכו'..

אם אתה מתכוון לערים - אז זה מאוד תלוי על איזה ערים אתה מדבר - כך בחשבון שבסביבה הקרובה של פריז אין יותר מידי מה לעשות, ואם אתה מתרחק אז תצטרך להקדיש לכך יותר מיום אחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה

היי,

בפעם האחרונה שאני הייתי בפריז אז היה כרטיס שנקרא carte orange,

שכמה מפתיע הוא בצבע כתום. מחירו היה אז כ- 45 יורו. הוא שימש לכל הרכבות

והאוטובוסים בפריז וסביבותיה (כולל הגעה ליורודיסני) באותו הכרטיס.

לנו אז זה השתלם כי נסענו המון ברכבת להרבה יעדים רחוקים ממרכז העיר.

תהנו מפריז. עיר מדהימה.

פורסם

שלום.

אתה יכול לקנות בכול אושובוס או תחנת מטרו חבילת כרטיסים מוזלת שטובה גם לאוטובוס וגם למטרו

במחיר סבבה והגיוני.

גם כדאי לעשות טיול באוטובוס בלי הגג אחלה דבר הכרטיס טוב אם אני זוכר לה יומים או שלושה ואתה מטיל בכול המקומות המענינים בפריז עולה ויורד היכן שהוא עוצר וממשיך באוטובוס הבא בלי לחץ והנעה מלאה. יש שרותים באוטבוס חשיוב ביותר! ויש אוזניות בכמה שפות אם הסבר .

אם אתה פעם ראשונה אני ממליץ בחום ללכת להופע בלידו [בשאנז אליזה] יש כרטיסים בכול מלון

חויה לכול החיים אפשר ללכת גם להופעה במולה רוז' אבל שם צריך להזמין כרטיסים מראש.

לתשומת לבך בפריז אתה יכול לטייל חודש ימים ולא גמרתה לראות את הכול.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לפני שנכנסתי, ורק ראיתי שרשור המלצות לפריז ותגובה של בני ל. , הייתי בטוח שהתגובה תהיה:

אתה קם בבוקר אוכל ארוחת בוקר עם ז'קלין, יוצא לבריכה, שותה איזה דרינק עם אבלין. עולה לחדר, פותח את הדלת, אה טראח - סוזאן בפוזה מגרה.
פורסם
לפני שנכנסתי, ורק ראיתי שרשור המלצות לפריז ותגובה של בני ל. , הייתי בטוח שהתגובה תהיה:

שלום.

אתה צודק כמו תמיד שיימר אבל זהבה היתה לידי בזמן שכתבתי מה יכולתי לעשות שיחקתי אותה יורם מהפחד .

אבל את מרסל ועליזה שכחתה תתביש לך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אתה חייב ללכת לפוטו רוסקופ זה נמצא ליד פריז

פארק של סרטים תלת ממדיים אבל ברמות כל כך מטורפות אתה לא מתאר לעצמך

פשוט חייב להיות שם!

• תוכן חדש...