Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי אצל ליאור במוסך, קיבלתי הסברים מקיפים וצילמתי הרבה תמונות. בגלל התנאים היה קשה לצלם אבל יצאו כמה תמונות סבירות, הנה הן להנאתכם:

רוני

camaro5.jpg

camaro4.jpg

camaro3.jpg

camaro2.jpg

camaro1.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"ולסיום עוד קלוז אפ - על הגלגל הקדמי ימני. ניתן לראות היטב את בולמי הקוני ואת המוט המייצב."

למה אדומים ולא צהובים :?:

מה ההבדל ביניהם?

8)
פורסם
"ולסיום עוד קלוז אפ - על הגלגל הקדמי ימני. ניתן לראות היטב את בולמי הקוני ואת המוט המייצב."

למה אדומים ולא צהובים :?:

מה ההבדל ביניהם?

הצהובים הם בדיוק כמו האדום שיש לי כאן, כאן הם בצבע אדום ונקראים "koni Classic" ובעלי כוונון בדיוק כמו הצהובים...להבדיל מקוני אדומים "רגילים" שלא מתכווננים והם בעצם בולמים ברמה גבוהה מהסטנדרט אך עם זאת לא מתכווננים.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אילו צמיגים נועלת המפלצת?

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמו שאני חושב לעצמי כל פעם שאני רואה את התמונות פה-

מדהים עד כדי דמעות :cry:

לא חולם שיהיה לי אי פעם מספיק ידע בשביל כזה פרויקט

אבל הלואי שיהיה לי מספיק כסף בשביל לשחד משהו שיעזור לי בכזה פרויקט :D

פורסם

קצת באיחור, אבל גם אני ביקרתי את ליאור במוסך ביום חמישי..

אז עדיין ליאור היה בשלב ההרכבה של החלק האחורי..

הכל נראה ממש נפלא בדיוק כמו שהתמונות מראות..

בולמי הקוני יושבים בצורה ממש יפה בחלק בקדמי של הרכב כאשר מוט מייצב תחתון תואם יושב מתחתם.

אני רואה עכשיו גם את הדיפרנציאל האחורי שהורכב.. (ליאור-רואים ממש טוב את הגלגלי השיניים-זה אותם גלגלים שהחלפת כדי לשפר את העברת הכוח לסרן האחורי?)

התלהבתי מאוד מהרעיון של ליאור להרכיב מוט חיזוק למוטות מאחור כדי למנוע את שקיעת הרכב בהאצה- (ליאור, כדי להוסיף תמונות)

אני מקווה להגיע כאשר הכל יהיה במצב "היכון" להורדה לכביש...

המשך הצלחה ליאור..

**הרכבת מאחורה ספייסרים או שנדמה לי??**

אמיר.

פורסם

גם אני ביקרתי, ראיתי, התרשמתי ועודדתי.

ואני חייב לציין שליאור הוא בחור כארז עם הרבה הרבה סבלנות(ומע' עיכול גדולה).

לאנשים כמוהו מגיע אפילו יותר מ 800 כ"ס בגלגלים האחוריים(אמן!).

ברכותי. ושנדע עוד הרבה פרוייקטים כלו.

גלעד

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

עדכון מהשטח...........

המנוע בפנים, הגיר מחובר, הגלגלים במקום, הדיפרנציאל נעול, נשארו עוד כמה צינורות וחיבורים ואז...........התנעה....

במהלך השבוע הבא, תם פרוייקט הקמארו שלי........

קצת תמונות :

היפה והחיה:

111.jpg

התנ"ך שלי - ספר הרכב ולידו מחשב מגבר ההצתה האלקטרונית (MSD)

112.jpg

המנוע בפנים (אתה מוכן כבר לעזוב את המצלמה ולבוא לעזור לי!?!?)

113.jpg

פילטר השמן הופרד מהמנוע ויש לו כעת מיקום חדש ורדיאטור קירור שמן וכנ"ל לגבי שמן הגיר אשר זכה לרדיאטור קירור משלו

114.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור,תגיד.

אתה לא מחליף חולצה מדי פעם??? :twisted:

סתם אחי. רק תגיד למשמו שישלח לי את התמונה עם הדיפרנצייאל.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

הסטבילייזר שצבוע באדום נראה ממש מליון דולר (גם אני צבעתי את שלי באדום). אגב, אם כבר אתה עושה שינויים כאלה, למה לא להחליף את העלים בספירלות. ראתי לא מעט אנשים שעשו כן, זה אפשרי בקאמרו?

second is the first looser

פורסם
לא כתוב בתמונה שהספר רכב הוא של שנת 70 עד 81?

אמרת ששלך שנת 83

הוא שנת 80, שנת 1981 הייתה השנה האחרונה שבה הקמארו עוד נחשבו מכוניות פוני/שרירים.....משנת 1982 שינו להן צורה ודגמי מנועים.

הסטבילייזר שצבוע באדום נראה ממש מליון דולר (גם אני צבעתי את שלי באדום). אגב, אם כבר אתה עושה שינויים כאלה, למה לא להחליף את העלים בספירלות. ראתי לא מעט אנשים שעשו כן, זה אפשרי בקאמרו?

כן, זה אפשרי בקמארו אבל בתצורה שבניתי אותה זה מספיק לי כרגע, אולי בעתיד.... :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...