Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמממ המושבים נראים טוב! אבל ההגה :?

מכיוון שעכשיו היא מכונית סיבובים לא עדיף להחליף הגה למשהו פחות גדול ומסורבל?

האמת שחשבתי על משהו בסגנון הזה, מה אתם אומרים? רעיונות?

st.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמממ המושבים נראים טוב! אבל ההגה :?

מכיוון שעכשיו היא מכונית סיבובים לא עדיף להחליף הגה למשהו פחות גדול ומסורבל?

האמת שחשבתי על משהו בסגנון הזה, מה אתם אומרים? רעיונות?

st.jpg

:mm_yeah:

8)
פורסם

ליאור כל הכבוד!!!

באמת נראה פרוייקט מעניין... אין דבר יותר כיפי, מאשר להשתמש בידע הטכני והמוטרי שלך על הרכב שלך... הלוואי על כולנו..

רק לא הבנתי משהו - המנוע הזה הוא חדש? מחודש? מאיפה הבאת אותו? מה קורה עם המנוע הישן?

פורסם

שאלה לי אלייך ליאור -

ניראה בתמונות כי יש לך חיבור של הזקרת ניטרו ישירה לקרבורטור. האם זה נכון? (זה באמת יתאים להגה :wink: )

*סליחה אם שאלו אותך כבר את זה, חיפשתי ולא מצאתי

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
סתם, בשביל ידע כללי רציתי לשאול, כמה עלה לך להביא את כל החלקים, כלומר המשלוח עצמו, ואיך זה הגיע, דרך הדואר? או שאיך?

כי אני משאר שהקופסה הייתה גדולה... :?

המשלוחים התחלקו למשלוחי אוויר וים, הכל מארה"ב. משלוחים דרך היום לוקחים בפועל חודשיים שלושה ודרך האוויר שבועיים שלושה. אם יש מזל הם מגיעים קודם. לגבי המחירים, שאלה שאלתית, לדואר אוויר מתחיל מ30-40 דולר ועוד 100-120 דולר ומשלוחים ימיים, כנ"ל, רק שעם משקל ונפח כפול ויותר מאשר באוויר. נגיד את זה בעדינות, רק במחיר של המשלוחים מחו"ל יכולתי לקנות עוד מנוע והלוואי אם זאת הייתה בדיחה...

הכל שיקול של דחיפות ומשקל. השתמשתי בדואר רגיל, לא UPS, לא FEDEX וכו' שדואגים לקחת עמלת X, עמלת Y ועמלת Z בשביל התוספת לכל משלוחה.....

שאלה לי אלייך ליאור -

ניראה בתמונות כי יש לך חיבור של הזקרת ניטרו ישירה לקרבורטור. האם זה נכון? (זה באמת יתאים להגה :wink: )

תרשה לי לא לענות על השאלה :wink:

ליאור כל הכבוד!!!

באמת נראה פרוייקט מעניין... אין דבר יותר כיפי, מאשר להשתמש בידע הטכני והמוטרי שלך על הרכב שלך... הלוואי על כולנו..

רק לא הבנתי משהו - המנוע הזה הוא חדש? מחודש? מאיפה הבאת אותו? מה קורה עם המנוע הישן?

המנוע הוא מנוע של קורבט, מנוע שעבר שיפוץ מלא ושיפור של בערך כל דבר שניתן לשפר שמנוע ובאיבזור המנוע...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
סתם, בשביל ידע כללי רציתי לשאול, כמה עלה לך להביא את כל החלקים, כלומר המשלוח עצמו, ואיך זה הגיע, דרך הדואר? או שאיך?

כי אני משאר שהקופסה הייתה גדולה... :?

המשלוחים התחלקו למשלוחי אוויר וים, הכל מארה"ב. משלוחים דרך היום לוקחים בפועל חודשיים שלושה ודרך האוויר שבועיים שלושה. אם יש מזל הם מגיעים קודם. לגבי המחירים, שאלה שאלתית, לדואר אוויר מתחיל מ30-40 דולר ועוד 100-120 דולר ומשלוחים ימיים, כנ"ל, רק שעם משקל ונפח כפול ויותר מאשר באוויר. נגיד את זה בעדינות, רק במחיר של המשלוחים מחו"ל יכולתי לקנות עוד מנוע והלוואי אם זאת הייתה בדיחה...

הכל שיקול של דחיפות ומשקל. השתמשתי בדואר רגיל, לא UPS, לא FEDEX וכו' שדואגים לקחת עמלת X, עמלת Y ועמלת Z בשביל התוספת לכל משלוחה.....

שאלה לי אלייך ליאור -

תרשה לי לא לענות על השאלה :wink:

ליאור כל הכבוד!!!

המנוע הוא מנוע של קורבט, מנוע שעבר שיפוץ מלא ושיפור של בערך כל דבר שניתן לשפר שמנוע ובאיבזור המנוע...

ליאור.

נישמע טוב כמו הצליל של המנוע.... :twisted:

כמה המנוע עצמו עלה לך?

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
ומאיפה הזמנת את החלקים? יש להם אתר...?

בעיקר מ-Summit Racing ו- Jegs Racing שמתמחות בשיפורים ובחלקים שונים ומשופרים למכוניות אמריקאיות וקצת ליפניות (בעיקר קיטים מטורפים)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
ומאיפה הזמנת את החלקים? יש להם אתר...?

בעיקר מ-Summit Racing ו- Jegs Racing שמתמחות בשיפורים ובחלקים שונים ומשופרים למכוניות אמריקאיות וקצת ליפניות (בעיקר קיטים מטורפים)

תתחדש בחור . :o

אחלה פרוייקט. זה אוטו לשמור לכל החיים.

בהמה אמריקאית :twisted:

קו---------------------------------------

פורסם

האמת, שבאגי רצחנית משמע מנוע מרכזי הנעה אחורית (יש עוד המון קריטריונים כמו מרכז כובד נמוך וכו' אבל לא קשור למנוע).

המנוע של הקאמרו בעל יציאת הנעה אחת לכיוון הסרן האחורי, משמע לא מתאים לבאגי עם מנוע מרכזי הנעה אחורית :idea:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
האמת, שבאגי רצחנית משמע מנוע מרכזי הנעה אחורית (יש עוד המון קריטריונים כמו מרכז כובד נמוך וכו' אבל לא קשור למנוע).

המנוע של הקאמרו בעל יציאת הנעה אחת לכיוון הסרן האחורי, משמע לא מתאים לבאגי עם מנוע מרכזי הנעה אחורית :idea:

סתרת את עצמך במה שרשמת כאן....

מנוע מרכזי משמעותו שהמנוע ממוקם לפני תיבת ההילוכים, להבדיל ממנוע אחורי הממוקם באחורי המכונית ותיבת ההילוכים מצוייה לפניו. כלומר שאם בבאגי כפי שאתה מגדיר "רצחנית" משמש מנוע מרכזי והנעה אחורית, זה בדיוק המנוע שאתה צריך, מכיוון שגם כיום הוא מוקם לפני הגיר. הכל עניין של מיקום, גודל, חלוקת משקל ומומנט פיתול.

אבל עדיין, רעיון טוב לעשות משהו עם המנוע ה"ישן" ...יש לו 220 כ"ס שיזיזו באכזריות רבה כל באגי.... רעיונות? הצעות? שיתופי פעולה מעניינים? :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...