Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש ברכבי מגבר שתי ערוצים פשוט שקיבלתי מחבר. עבד כחודש וחצי על האוטו בלי בעיות. מחובר לשתי רמקולים אחוריים. אתמול הדלקתי את המערכת ופיתאום המגבר נדלק ונכבה כל שניה. דבר שגורם להפעלה והפסקה של הרמקולים כל שניה. ניתקתי את הרמקולים מהמגבר בנתיים. ורציתי לשאול האם אתם יכולים לשאר מה הבעיה?! המגבר החזיר נשמתו לבורא? או שיכול להיות שהחיווט לא מתאים?!

תודה רבה מראש!

פורסם

תבדוק את חיבורי החשמל שניכנסים למגבר(רימוט,פלוס,מינוס)אחד מהם כניראה לא מחובר כראוי,או שהחיווט הנ"ל עד המגבר לא עובר בצורה טובה

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

הבעיה ממשיכה גם אחרי שניתקת את הרמקולים? תבדוק עם רב מודד אם המתח שנכנס למגבר יציב, גם ברימוט וגם בפלוס. תבדוק אולי חיבור המינוס/פלוס/רימוט רופף, ותבדוק אם הפיוז הראשי תקין (לא רק למראית עין)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמנתקים את הרמקולים הוא נשאר דולק בלי בעיה.

הוא "נופל" שמחברים עליו עומס.

אני אבדוק את זה.

פשוט מוזר לי שחיווט לא בסדר כי זה עבד ככה איזה חודש וחצי חודשיים זה הגיוני?!

תודה מראש!

פורסם

מה הכוונה מה מחובר? מחוברים אליו שתי רמקולים אחוריים של באזוקה.

אבל החיווט זה קובינה שלי ושל אבא שלי...לקחנו כבל חשמל של בית עבה. אבל הRCA (אם אני לא טועה לגבי מה זה RCA) יכול להיות שזאת הבעיה? למרות שזה עבד ככה בסביבות החודשיים. הגיוני שפיתאום הפסיק?

פורסם

כולנו אוהבים קומבינות בחיווטים :)

מציע לך לפרק ולחווט מחדש, בטח איזה חוט נצבט לך על הדרך, וגורם לקצר או משהו דומה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לך שני מגברים אמרת נכון ?!

על כל מגבר מחובר +מהמצבר? , או שיש אחד שמחזיק את שניהם ?

כי אם יש אחד שמחזיק את שניהם, אז מה שקורה זה שהמגבר נכנס לפרוטקשיין עקב עומס .

עדכן אותי לגבי השאלות שלי ואני אוכל עלזור לך לפתור תבעיה .

שיהיה בהצלחה, שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אליקו הגיוני שהחיווט נהרס אחרי זמן מסויים?

טילון לא הבנתי מה סידר לך את הבעיה ממה שכתוב פה?

ושי לא יש לי רק מגבר אחד של שתי ערוצים.

תודה רבה לכולם

פורסם

עם המגבר נכבה ונדלק גם כשהרמקולים לא מחוברים יש לך בעיה בחיווט כמו שהרבה אמרו לך פה.

עם הבעיה קוראת רק כאשר אתה מחבר את הרמקולים אז אחד החוטים של הרמקול מקצר פלוס עם המינוס של עצמו וזה מכניס את המגבר להגנה.

כלומר תבדוק טוב טוב את החוטים של הרמקולים מהמגבר עד הרמקול עצמו ותראה שאפילו לא גיד אחד של החוטים נוגע בטעות בחוט אחר!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תעשה ניסוי קטן ופשוט.

תבדוק עכשיו ללא חיבורי RCA וללא רמקולים עם הוא דולק.

עם דולק סבבה. הוא תקין ברמה מסויימת.

תחבר RCA. ממשיך להיות תקין, מצויין.

תחבר כבל חדש!! ליציאת רמקולים אחת!. ותחבר אותה ישירות לרמקול אחד. עדיפות כאשר הוא מפורק מהמקום.

עם תקין. ואין בעיה. תחבר את השני אותו דבר. תקין. מצויין אין בעיות המגבר תקין!.

הבעיה היא בחיווט של הרמקולים שלך (נפוץ ביותר) או ברמקולים עצמם (נדיר ביותר).

תחליף את הכבלים שהולכים לרמקולים האחורים בכבל חדש. ותבדוק ושוב שאין בעיה.

ותחזור אלינו. עם תשובות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צריך באמת לקנות כבלים יותר עבים. הכבלים שקיבלתי עם הרמקולים ממש ממש דקים. אני אבדוק את כל העיניין הזה מחר פשוט אני קצת לחוץ בזמן בזמן האחרון.

תודה רבה לכולם! אני אעדכן לאחר הבדיקה!

• תוכן חדש...