Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיליוני מכוניות ????

תן לי דוגמא אחת (לרכב הנעה קדמית כמו של פותח השירשור).

התכוונתי למכוניות משופרות, אבל לא משנה.

לא הסתכלתי בכל תאי המנוע של כל המכוניות, אבל ידוע לי על מספר מכוניות שהגיעו סטוק מהחברה עם מוט גישור מקורי , כמו:

רנו מגאן ,סקודה פליסיה הישנות ,ביואיק (שכחתי את השם) ,מיצובישי לאנסר 2.0

כתב Fanjio: יוגב, אתה לא עוקב.

הכוונה שמוט מיצב עליון הוא בסוף מקצה השיפורים ולא בתחילתו.

לא התייחסתי לאם מתקינים אותו בסוף או בהתחלה.:idea:

אני התיחסתי לזה שהוא כתב שהתקנת מוט מייצב בקליאו ספורט רק תגרום לחור בכנף.(!!??)

וציינתי שיש חברות שמוציאות את המכוניות (לא רק מכוניות ספורט) עם מוט גישור מקורי , על מנת להראות שזה דבר רגיל ולא מסוכן ,ולא נראה לי שמהנדסים יאשרו להוציא מהמפעל מכונית עם חלק שיכול לגרום לחורים בכנף.

כמו כן, למרות ששוק השיפורים אצלנו (לרוב) מתבסס על קסנון ופילטר בטוח.

בוא תקליד בגוגל סתם מילים כמו: strut brace,subframe connectors,

ותראה כמה תוצאות אתה מקבל לגבי חיזוקי מרכב. בחו"ל השוק של הדברים האלה הוא גדול.

יוגב

פורסם
אור ידידי!

אם אני מבין נכון,זהו המוט המחבר בין שתי כריות הבולם הקדמי.

ובעצם מקשיח את המתלה הקדמי בחלקו העליון. היתרון העיקרי שלו הוא הקטנת זויות הגלגול

ובנוסף מגדיל את תת ההיגוי ברכב, ואם אני לא טועה אמרתי לך את זה בטלפון.

ובכן בטלפון לא נראה לי , אתה כנראה מבלבל ...

וזה בדיוק הקטע , אם תרים חצי אחד של האוטו על ג'ק אפילו קצת אם מוט חתוך לחצי תבין עד כמה העיוות בשלדה גדול , זה קייים באחד הסירטונים של החברות שמוכרות , די מדהים העניין .

פורסם
ובכן בטלפון לא נראה לי , אתה כנראה מבלבל ...

וזה בדיוק הקטע , אם תרים חצי אחד של האוטו על ג'ק אפילו קצת אם מוט חתוך לחצי תבין עד כמה העיוות בשלדה גדול , זה קייים באחד הסירטונים של החברות שמוכרות , די מדהים העניין .

הוא התכוון אלי:cool:.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

תודה רבה על כל התשובות,על אף שלא הצלחתי לקבל פיתרון לשאלה שלי.

אני חושב שאני פשוט ארכיב את החלק ואבדוק את העניין.לא יהיה טוב,נוריד

עידכונים בהמשך.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

כמו שכתבתי לך ב- PSI, מוט גישור תורם לחדות ההיגוי.

בגלל שהתקנת המוט אצלך כרוכה בקדיחת חורים בבתי הבולמים, אני מציע לך לחקור את הנושא יותר לעומק לפני ההתקנה. נסה בפורום האנגלי הכל יכול לרנו ספורט, בטח תמצא תשובות שם.

אגב, גם הדגם הבכיר של הלנסר 1.8 החדשה מגיע עם מוט גישור עליון, זה חלק מ- Sport Suspension של הדגם הזה. אם אני לא טועה, גם חלק מגריסאות האאוטלנדר מצויידות במוט הגישור הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתמול הורדתי את מוט הגישור העליון, על מנת לבדוק את התנהגות הרכב לאחר התקנת הדיפרנציאל.

תוצאות בקרוב או לאחר אירוע קטן בנחשונים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...