Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רימו אותי במוסך מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.[נקודה]

הכנסי את רכבי פיגו 206 מודל 05 לטיפול [נקודה]10.000 כשחזרתי אחרי שעתיים אומרים לי שיש נזילת דלק והמשאבת דלק הלכה[נקודה] חשוב לציין,[פסיק] לאחר שהוצאתי את הרכב ללא תיקון היה ריח חריף מאד של דלק שלא היה לפני[נקודה]

הלכתי למוסך אחר ואחרי בדיקה נאמר שיש סדק בחלק העליון של המשאבה ושיכול להיות שדפקו שם לעשות נזק בכוונה[נקודה]

מה אני יכול לעשות כנגד זה?

תודה רבה

פורסם
שלום לכולם

הכנסי את רכבי פיגו 206 מודל 05 לטיפול 10.000 כשחזרתי אחרי שעתיים אומרים לי שיש נזילת דלק והמשאבת דלק הלכה חשוב לציין לאחר שהוצאתי את הרכב ללא תיקון היה ריח חריף מאד של דלק מה שלא היה ליפני

הלכתי למוסך אחר אחרי בדיקה אמר שיש סדק בחלק העליון של המשאבה וכן יכול להיות שדפקו שם לעשות נזק בכוונה

מה אני יכול לעשות כנגד זה?

תודה רבה

לדעתי אין לך מה לעשות, אילו היית נשאר במוסך שאמר לך על התקלה היית יכול בו ברגע להתווכח איתם על נזק שכביכול הם עשו לך.

חוצמזה, לא היית ליד הרכב כשהם בדקו אותו? שמת לטיפול והלכת?

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

זה מוסך מורשה? מקורי של פיגו?

תקח את הרכב לעוד בדיקה במקום מוסמך, ותראה מה התוצאות. בעיקרון אתה לא יכול לדעת, כי יכול להיות שנסעת עם זה ולא שמת לב. אבל אם אתה אומר שזה טיפול 10 אלף, אז יכול להיות גם שנעשה נזק בכוונה, או אפילו על ידך בלי ששמת לב.

פורסם

לא הייתי בטיפול אבל הבאתי את הרכב במצב טוב בלי טיפת ריח של דלק וכשיצאתי לא יכולתי לנשום ברכב מרוב ריח חריף.[נקודה]

אני בטוח שהוא גרם לנזק ואני מרגיש ממש מרומה.[נקודה]

וכן זה מוסך פיגו מורשה.[נקודה]

פורסם
לא הייתי בטיפול אבל הבאתי את הרכב במצב טוב בלי טיפת ריח של דלק וכשיצאתי לא יכולתי לנשום ברכב מרוב ריח חריף.[נקודה]

אני בטוח שהוא גרם לנזק ואני מרגיש ממש מרומה.[נקודה]

וכן זה מוסך פיגו מורשה.[נקודה]

היכן נמצא המוסך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעבר אספתי רכב של חבר ממוסך מורשה, לאחר מספר ק"מ כאשר עמדתי ברמזור כל הנורות דלקו.

עצרתי את הרכב בצד והתקשרתי לבעל הרכב, ושאלתי האם הרכב יצא מטיפול? כמובן שנענתי בחיוב.

בטיפול המכואי התבקשב להחליף צינור פגום שהיה חשש שיתפוצץ מכיוון שהופיע בו בליטה.

במקום לפרק את הצינור ולהחליפו בחדש, פשוט חתכו את החלק הפגום ומתחו את הצינור, הצינור התרופף וכל הנוזל ההידראולי נזל החוצה.

מוסך מורשה אינו ערובה לכך שהרכב מטופל בצורה יסודית, כפי שאמורים לצפות ממוסך כזה.

אי לכך ובהתאם לזאת,בחירת מוסך היא דבר חשוב, כדאי חהכיר את המכונאי ובעל המקום, אם רוצים לזכות בטיפול נכון ויסודי לרכב.

לך נותר לעשות את מה שייעץ לך BURZUM, להכין את הניירת ולהגיש תלונה על כך.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה מה שאני יעשה למרות שהרבה להוכיח אין לי

וחבל מאד שאין כמעט על מי לסמוך יותר פה במדינה שלנו

תודה חברה על התגובות והעזרה

פורסם

יש לי חבר שעובד בחברה מאוד ידועה ליבוא רכבי יוקרה. יש לו רכב מעבודה. יצאה שהוא נעדר מעבודה חודש ולקראת חזרתו "הכינו" לו את הרכב במוסכי החברה כי אוהבים אותו ורצו לפנק אותו. באותו היום שהוא חזר לעבודה הרכב נשרף קליל כי מכונאי הגאון לא חיבר טוב צינור הדלק ורכב התלקח בעמידה ברמזור.

דליפת דלק זה מאוד מסוכן.

פורסם

מילה אחת אפשר להגיד חאר**.

אצלי היה גם מקרה שבו קניתי את האוטו נתתי למוסך מורשה לתקן את הברקסים ואת הקלאץ'.ועוד לא סתם מוסך,אלא מוסך מורשה סובארו.

את הברקסים תיקן כראוי,אך את הקלאץ' הוא זילזל בעבודותו.עשה לי בעיות עם המיסב לחץ.

מה שאני רוצה להגיד,שבלי מסמכים כלשהם אפילו לא ידברו איתך,להבא תלמד למוסך הנ"ל לא להתקרב.

פורסם
להבא תלמד למוסך הנ"ל לא להתקרב.

ומי יבטיח לו שבמוסך הבא זה לא יקרה שוב?

להבא תלמד לא להשאיר את הרכב לבד במוסך.

במיחד לטיפול 10, לא לוקח הרבה זמן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
ומי יבטיח לו שבמוסך הבא זה לא יקרה שוב?

תקרא שוב את הציטוט שלי:

להבא תלמד למוסך הנ"ל לא להתקרב.

לא אמרתי שבמוסך אחר לא ירמו אותי[ואני מקווה שלא],כוונתי הייתה למוסך הספציפי המדובר עליו.

פורסם

טוב כצפוי לקחתי את הרכב למוסך אחר שאני מכיר סידרתי את הרכב הוא רק לקח על החלק לא על העבודה וכצפוי שלוש שעות אחרי נתקעתי עם הרכב

בסופו של דבר שילמתי לכולם אבל נשארתי תקוע עם הרכב ומה בסהכ רתחתי לעשות טיפון

ובמקום זה שילמתי ועשו לי נזק לרכב

פשוט בא לי להקיא על הנבלות האילו אני מקווה שהכסף הזה הם יקנו תרופות לעצמם

חבל שככה דופקים אותנו בלי שנוכל לעשות כלום

כי להוכיח בבית משפט או איפה שזה לא יהיה לא נוכל

פורסם

אין מה לעשת בנוגע לזה,יש הרבה חלאות.להחזיק רכב זה עסק "מסובך" [למי שלא בקיא בעניין].

אל תתבאס,אני בהתחלה גם כן עשיתי טעויות,אבל על הטעויות האלו שילמתי והכי חשוב למדתי מהם המון.

• תוכן חדש...