Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ישלי בעיה שצצה לאחרונה. בתדרים מסוימים של הבאס, המראה המרכזית פשוט דועכת וכל פעם שמגיע התדר המסוים הזה הוא מוריד לי את המראה בכמה סנטימטרים. זה בעיה כל פעם לסדר את המראה תוך כדי נהיגה ומעבר לזה , מציק. בטוח שגם לעוד מישה כאן זה קרה.

פתרונות?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

צריך לחזק אותה.

אם יש לה בורג - אחלה, אם היא יושבת על תפוח בלי בורג הידוק אני לא חושב שיש מה לעשות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמיד יש מה לעשות: להוריד את הווליום :roll:

עכשיו ברצינות: אם אין אפשרות לחזק את המראה, תוריד את הגיין של הסאב, שתוכל להנות מהמוזיקה רק עם קצת פחות באס.

מתחדשת*

פורסם

בדיוק זוהי הבעיה, היא על תפוח ואי אפשר לחזק...

אבל זה הכיף לשמוע עם הבאס ברמה הזאת...בשביל זה רציתי פתרון עם המראה ולא עם הווליום של המערכת

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

הכל אפשר לחזק.

טיפת דבק מהיר [ממש ממש טיפונת] על הציר של התפוח, ימנע ממנו לזוז בחופשיות.

אבל כשתצטרך לכוון את המראה מחדש פשוט הפעלת קצת כח, והדבק מהיר נשבר.

לא קשה:)

למרות שלי אין את הבעיה הזו :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אני מכיר את התופעה הזאת, מעצבן.

אני וויתרתי על המראה והחלטתי שאני לא נלחם בה, שתהיה למטה כל הזמן.

ברוך השם החלפתי רכב ועכשיו הכל בסדר :)

• תוכן חדש...