Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות RCA יותר איכותי ממה שיש לי כרגע.

השאלה אם הRCA שהוא 2 מטר יגיע לפגז של B4 ששם מותקנית המגברים?

מהרדיו המקורי לפגז.

תודה!

פורסם

תכננתי לקנות מחבר פורום 2 מטר של 0 גייג' אבל אם אתה אומר שזה לא יגיע אז חבל.

אפשר בבקשה המלצה לRCA איכותי בסביבוב של 250-300 שקל? לזוג

פורסם

עוד שאלה בבקשה.

כמה RCAאים אני צריך עם יש לי באוטו מגבר 4 ערוצים שמחוברים אליו קומפוננט קידמי + רמקולים אחוריים, ומונו.?

והמנחת שלי מוציא רק יציאה אחת נדמה לי וגם אותו אני רוצה לשדרג.

מבקש המלצה למנחת ב-600+- אם יציאות שיהיו טובות לכמות הRCAאים שאני יצטרך.

תודה רבה!

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מצטער, הייתי חייב - אחת הכותרות ההזויות שיצא לי לראות בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש.

קודם כל זה רכב לא קטן - אני מניח שאתה צריך 4 מטר לפחות בכדי שתוכל להעביר את הכבל בנוחות לאורך הרכב.

אתה מחפש כבל זוג יחיד או כבל דו זוגי? (כלומר 2 מחברים בכל קצה או 4 מחברים בכל קצה)

מה הרכיבים של המערכת? יתכן ולרמת המערכת ממש אין צורך שתשקיע מעבר למה שכבר יש לך.

איזה RCA יש לך כרגע?

מונסטר דו זוגי עם סיכוך עבה והארקה נשמע כמו משהוא מספיק טוב? - יש לי אחד כזה שאני לא משתמש בו וגם לא נראה שאשתמש בו אי פעם. דבר איתי בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע מה יש לי את ההתקנה עשיתי לצערי אצל טומקאר:(

הכבלים שיש לי הם כחולים ממש פשוטים הדבר הכי זול שקיים נראה לי.

בא לי להשקיע על כבלים איכותיים כי אני רוצה ללכת ליוסי לקראת חודש הבא שיעשה לי התקנה חוזרת.

מנחת נראה לי אני ילך על הגנסיס הוא נשמע טוב וחברה ברמה גבוה!

הרכיבים שלי הם קומפוננט קידמי אנרגי שבעתיד הקרוב מאוד יהפוך להיי אנרגי

רמקולים קואקסלים אחוריים אנרגי.

GBL 75.4

מונו של קראנץ דגם בלאק מקס D1000

CVR שגם אותו אני מתכוון לשדרג למשו כמו ID12

מה זה משנה עם הוא זוגי מחובר או לא?

פורסם

זוגי זה בעצם שני כבלי RCA שעוברים באותו הסיכוך במקום שני כבלים נפרדים.

בעקרון לרכיבים שציינת אתה ממש לא צריך להשתולל.

אתה יכול להכנס למחסני חשמל, לרכוש שלוש זוגות של כבל RCA איכותי של lexus - כל כבל עולה 53 שקלים בדיוק וזה גם בדיוק הכבל הראשי שלי בין האקולייזר שלי ל4XS.

הכבל שיוצא מהHU לסאב הוא כבל שבניתי בעצמי.

וגם במערכת החדשה שאני בונה - הכבל RCA הראשי יהיה בדיוק אותו הכבל והכבל RCA לבננת PL הוא גם של lexus.

זה לא שאתה מתקין כאן מגברים של טרו, הליקס, ג'נסיס, באטלר או מי יודע מה - חבל על הכסף, אתה יכול לחסוך כאן בלי לפגוע אפילו בטיפה באיכות השמע שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם יש לך כרגע מנחת מאוד פשוט ואתה משדרג למנחת של ג'נסיס יש סבירות גבוהה מאוד שאיכות הסאונד שלך אכן תשתפר כי הג'נסיס יגרע ברמה הרבה יותר קטנה ממנחת פשוט את איכות הצליל, יכניס פחות רעש ויוציא SNR יותר גבוה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...