Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום, קוראים לי דור אני נהג חדש (וצעיר).

אני כבר חודש בערך מחפש מכוניות שונות בטווח מחירים של עד 20 אלף שקל, בדקתי ומצאתי דיי הרבה סוגים אבל פסלתי המון בגלל העיצוב שלא אהבתי ומס' הקילומטרים שהמכוניות עברו.

בסופו של עניין מצאתי רובר 216 מי שמכיר אוטומט מנוע 1.6 שנת 1998 ו/או 1999

למכוניות האלה אין שוק בכלל בישראל ובגלל זה ,זה גם מתאים לי מבחינה כספית

השאלה היא כזאת:

1)כדי בכלל להתעסק עם רובר?! בקטע של טיפולים זה אין בעיה יש לי גיבוי מלא מההורים אבל מצד שני אני לא רוצה אוטו שיחוט אותי וייכנס כל שבוע למוסך.

2)מכונית שאין לה שוק זה בעיה ידוע לי מראש שאני לא יוכל למכור אותה במהירות בבוא הזמן... אבל חוץ מזה , העובדה שלאוטו אין שוק זה מעיד על אוטו לא טוב? לא נוח? או שההחזקה שלו יקרה? או שסתם הציבור הישראלי לא מת עליו?

אשמח לקבל מענה לשאלות הנ"ל ויותר מזה אשמח לקבל עוד פרטים על האוטו מאנשים שנהגו בו תקופה מסויימת

תודה רבה לכל העוזרים

דור

פורסם

אחי אל תיגע ברכב הזה היה לי כזה רכב מחלת לב אתה תוציא יותר כסף ממה שקנית אותו וגם המחירון שלו בתחת

ב 10 שקל אל תיקנה אותו יש לך ב 20,000 הונדה סיוויק מאזדה לאנטיס וכן עוד יפניות טובות שמע לאדם עם ניסיון

פורסם

ואני אומר שהשד לא כ"כ נורא.

המחיר הנמוך של הרובר , ו(חוסר) השוק שלה נובעים בעיקר מסטיגמות ( אותו כנ"ל של אופל).

חיסרונה העיקרי של הרובר בעיני הוא מחיר חלפים מקוריים גבוה .

היתרונות של הרובר על פני רכבים אחרים באים לידי ביטוי ביכולות דינאמיות (במיוחד ה216) עדיפות.

סה"כ רכב חמוד ה216 ( אם כי עדיף ידני ולא אוטומט ) , ובמידה ותשקיע ברכב ולא תסע למוסך רק כשהוא מתקלקל זו מסתמנת כחבילה די מהנה ומשתלמת.

מה גם, שבתקציב כזה לא הייתי קונה הונדה סיוויק יד 20 שנת 93' .

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

מחזק את תגובתו של קודמי.

הרובר יודעת להחזיר נאמנות לבעליה אם קיבלה יחס הולם (ואותו דבר לצד השני). אם אתה מחפש רכב לקרוע אותו תרד מהעניין.

אם אתה צעיר,נהג חדש, דל אמצעים וכד" ואין בכוונתך להשקיע ,פשוט תעזוב את זה .

Gn'f'R

פורסם

מחזק את שנייהם - לא מוכן להחליף את היפייפיה שלי ( התמונה בצד) באף אחת אחרת.

הרכב טוב ועם טיפול נכון ורצון הוא ישרת אותך המון זמן.

במחירים שלהם הם שווים בלי לחשוב פעמיים קנה לפני שייגמר.

ולזה שלמעלה - זה שנפלת על רכב שחוט ושחטת אותו בעצמך לא אומר שכולם כאלה- בוא תראה את הרכב שלי ותסע עליו( אוטומטי) אחרי זה תבין שאתה מדבר שטויות והרכב שלך פשוט היה גזור ולא כל הרוברים כאלו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...