Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני קנייה של רכב משפחתי בתקציב של 65000 ועוד קצת.

אני מתלבט בין ניסן אלמרה עם 50000 ק"מ יד ראשונה פרטי דרך לובינסקי טרייד לעומת פורד פוקוס מליסינג 41000 ק"מ אשר מוחזרת אחרי 3 שנים בחברת הייטק שבה אני עובד, שני הרכבים מודל 2006.

בשני המקרים כמובן תעשה בדיקה במכון חיצוני ויתוקנו כל הליקויים כולל אחריות לשנה על גיר ומנוע.

האלמרה היא מסוג טקנה המפוארת יותר והיא מוצעת לי ב 66000, הפוקוס גם היא באותה עלות של 66000.

עשיתי היום נסיעת מבחן על האלמרה, היה קצת מאכזב אפילו ליפנית. נוחות הנסיעה מאכזבת, מרגישים כל בור אפילו לעומת המאזדה 3 שאני נוהג היום.

אשמח לדעות בנושא.

פורסם

ראשית,תוכל להשתמש באופציית החיפוש ולהקליד את שמות הדגמים,תגלה המון המון חומר.

השאלה היא מה חשוב לך יותר,רוב הסיכויים שהאלמרה תיתן לך שקט נפשי כמעט מוחלט בכל מה שקשור לאמינות (נחשבת ובצדק לאחד הרכבים האמינים ביותר בישראל). מנוע האלמרה (במקרה שלך 1.8) חזק ונמרץ ובאופן כללי היא נוסעת "יותר חזק" מהפוקוס 1.6 שלה דווקא יצא שם של ה"עצלה" בקבוצתה.

אם נוחות נסיעה ו"התנהגות" חשובים לך יותר,יש להניח שהפוקוס עדיפה על האלמרה. לאלמרה שלדה מצויינת אבל מתלים בעייתיים כשבולמי הזעזועים (לפחות בדגמים הראשונים) הם נקודת החולשה של הרכב.

עשה סיבוב גם בפוקוס,אם תגיע למסקנה שההבדל תהומי ואינך יכול לחיות עם נוחות הנסיעה באלמרה,ברור לך מה הבחירה.

אם ההבדל אינו תהומי ואתה יכול לחיות עם נוחות הנסיעה באלמרה ("נוחות" יפנית טיפוסית לתקופה בה תוכננה) הייתי מעדיף אותה מטעמי אמינות וזריזות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המתלים הבעייתים השתפרו באיזה שנת דגם?

הבנתי אחרי חיפוש בפורומים שנושא האמינות הוא בהחלט משהו אשר מאפיין את האלמרה, לא מצאתי אבל מידע ממשי בנושא עלויות האחזקה של הפוקוס. האם היא יקרה לאחזקה בצורה משמעותית לעומת האלמרה?

פורסם

שלום

אני נוסע כבר יותר משנה על האלמרה. (2006 אגב)

והאמת היא שחוץ מאמינות יוצאת דופן אין לרכב הזה הרבה מה להציע.

רעשי הרוח, הכביש ,והמנוע בסלד 3000 הם בילתי נסבלים בעליל.

כל סדק, בור, אבן קטנה ושינוי באיכות האספלט יורגש באופן מוגזם וחריף גם בהגה וגם במרכב.

בהתחלה סירבתי להאמין שרכב מ2006 מציע כזו רמה של נסיעה

ואני יכול להבטיח לך שהרכב שלי מתוחזק ברמה גבוהה עד פדנטית כולל צמיגים איכותיים פרונט ואיזונים בדיקות שגרתיות בתדירות

גבוהה יותר מהמלצת היצרן וכולי.

אפילו הגדלתי ראש וביקשתי בוחן של אנשי שרות ניסן-ישראל שיבדוק למה רק אני מרגיש שמשהו ברכב הזה פשוט לא מסתדר.

אחרי 10 דק נסיעת מבחן אמר לי " זה האוטו זה מה יש , תלמד להסתדר או תמכור את האוטו"

אז, לסיכום עשה חושבים טוב . אתה רוצה נוחות בנסיעה לא ממליץ על האלמרה , רוצה להכנס למוסך כל 15000 ק"מ בלבד

מומלץ בחום לקחת אלמרה.

מקווה שתרמתי במשהו

יום טוב

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

• תוכן חדש...