Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'סטי 91 1000 ואני צריך לעבור טסט החודש בשבוע האחרון שמעתי רעשים בנסיעה איטית כמו מאורר שפוגע במשהו יש לי כמה שאלות

1- אם זה הלגר האם זה בטיחותי ליסוע כך , כמו שמישהו אמר לי שאני יכול להמשיך עד שהמצב יחמיר יותר?

2 האם אני יעבור טסט ?

3- יש לי ג'סטי 1200 94 לפירוק האם אפשר וכדאי לפרק ממנו את הלאגר ?

4- האם זה מסובך לעשות בעצמי אם אין לי ניסיון קודם ?

תודה מראש

פורסם

חיים שלום,

אני מניח שכשאתה אומר לג'ר אתה מתכוון ללג'ר (מיסב) של אחד הגלגלים.

רעשי מיסב מתגלים במהירויות נסיעה גבוהות יותר ופחות, אם בכלל, בנסיעה איטית.

בכל מקרה לא ניתן להדריך אותך מבלי לשמוע את הרעשים. לכן הדבר הנכון ביותר הוא שתיגש למוסך. לא כדאי לדחות ולהתעלם מבלי שלפחות אתה יודע מה מהות הרעש ומה החומרה.

פורסם

לחבר שלי הייתה ג'אסטי 92, והיו לו גם רעשים בסגנון הזה, מהגלגל הימני קידמי, דפיקות כאלה..

בסופו של דבר התברר שזה איזשהו מוט שמחזק את תושבת הגלגל.. או משהו בסגנון, הלוואי והייתי יכול להגיד לך בדיוק איך זה נקרא.

פורסם

אין לנו בעיה עם השרשור שלך רק שעם כמות המידע הנוכחית אני בספק אם נוכל לסייע וליעץ, הרי כדי לתקן תקלות שגורמות לרעש צריך ראשית לשמוע את הרעש, עוצמתו ומקורו וזה משהו שקצת קשה לנו לבצע דרך מסך ומקלדת.

• תוכן חדש...