Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס למזגן - Audi A3 2004 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הרבה (מאוד) זמן שלא הייתי פה והשתנה פה לא מעט.

המדחס בA3 שלי הפסיק לעבוד, הלכתי איתו למוסך המרכזי שם אני מטפל ברכב ונאמר לי שעלות החלפת מדחס ברכב שלי היא לא פחות מ7,000 ש"ח לפני מע"מ!

אני כרגע קצת אובד עיצות, נורא כואב לי "להשכיב" סכום כזה על מדחס וזה נשמע לי סכום דמיוני.

יש לי כמה שאלות:

1. כשהרכב היה בן 3 חודשים הוחלף המדחס במסגרת האחריות לאחר שהפסיק לעבוד, עכשיו הרכב בן 5 (שנים...) ועבר 171,000 ק"מ (בערך 155,000 ק"מ מאז שהוחלף המדחס הראשון) ושוב הלך המדחס - האם זה סביר בהתחשב בנסועה או שזה פשוט מזל רע?

2. הציעו לי (לא במוסך של צ'מפיון) להתקין מדחס משופץ ב4200 ש"ח, עדיין נשמע לי יקר - האם הייתם הולכים על הצעה כזו?

3. ראיתי כאן כמה תגובות של רון ממוסך רון ודיברתי איתו בטלפון, הוא נשמע נחמד אבל:

א. כל פעם שהלכתי למוסך אחר מהמרכזי - נדפקתי. האם כדי לי לנסות שוב? (רלוונטי גם לגבי סעיף 2 של המדחס המשופץ)

ב. אני לא יכול לקבל ממנו הצעת מחיר בלי שהוא יראה את הרכב והרכב כרגע במרכזי, קצת סיפור להוציא אותו משם (אני אפסיד ~500 ש"ח על הפירוק וההרכבה שכבר בוצעו במדחס) בנוסף - כנראה שהלך לי גם המחשב של הDSG ואני בכל מקרה צריך להשאיר אותו שם (צרות באות בצרורות - הגיר מוציא מדי פעם לניוטרל באמצע נסיעה והפס שמראה את מצב ההילוכים בלוח הבקרה מהבהב, הורדת רגל מהגז וירידת סלד משלבת מחדש את ההילוך), גם זה לא הולך להיות זול.

מה אתם אומרים?

תודה וסליחה על הפוסט המבולגן, קצת מוקדם בבוקר בשבילי...

פורסם

בפעם האחרונה שקראתי את ההודעות שלך חיפשתה בוקסר, אני מבין שנשארת עם ה A3.

לגבי מוסך רון, אני מטפל אצלו בשני הגולפים, שלי ושל אימי ושניהם TDI.

עד כה הרושם שלי שהמוסך מקצועי ביותר עם אנשים שמבינים מה שהם עושים, שרות טוב ללא אנטוראז' פלצני חסר בסיס של נציגי השרות של המורשים. אצלי הכי חשוב אמינות וכנות (לא רק בבת זוג), ואני מקבל את זה שם, הא..וגם מחיר שפוי.

זו דעתי.

נ.ב

תריץ בEBAY.DE את המילה Klimakompressor

בקטגוריית

Auto & Motorrad: Teileהמחירים שם הרבה יותר שפויים אפילו עם המשלוח. עכשיו "חורף", אולי אפשר להרכיב את המדחס ולנסוע ככה עד שיגיע החלק מחול. זאת עוד אפשרות.

נ.ב 2

חפש את אלה ששולחים Weltweit (Worldwide )

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...