Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה : מחפש המלצה למצלמת DSLR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח בחשבון, אחרי שאתה קונה DSLR תרצה לקנות עדשות. עדשות עולות הרבה כסף. יש רחבות, יש רגילות, יש מהירות, יש ארוכות וכו' - זה הרבה כסף. בנוסף, תרצה לקנות פלאש חיצוני (1500-2000שח ) תיקים לכל הציוד מאוד יקרים ואני אעצור כאן.

תכין תקציב אם אתה מצפה לצלם באיכות גבוהה. אם אתה לא תצלם באיכות גבוהה לדעתי חבל על הכסף. על אוטומט אפשר גם לצלם עם G10. מצלמה מעולה דרך אגב! ממש מתקרבת לDSLR ובלי עדשות ושטויות מסביב.

זהו בידיוק בגלל זה אני חושב האם כדי ללכת על הSLR.

יצא לי להשתמש השבוע ב.Canon PowerShot SX10 IS

אני חושב שזה מספיק בשבילי,השאלה היא אם אומרים שDSLR זה עולם אחר אז אולי כדי להשקיע עוד 500 שקל לקנות DSLR ולפתוח לעצמי אפשרות של החלפת עדשות בעתיד..

פורסם

גם אני עמדתי בדילמה כמו שלך לפני 3חודשים

אחרי שמיציתי את תחום הקומפקטיות לדעתי (canon a530 550 560 sx100is) נתתי את האחרונה לאימי,ורכשתי לי D40 עם עדשת 18-55

עולם אחר לגמרי :D - ממליץ בחום.

אומנם עובר את התקציב שלך בהרבה אך לדעתי שווה כל שקל

דמוי-SLR ירד מהפרק מפני שלא ניתן להחליף עדשות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני מתכוון לקנות מצלמה בזמן הלא רחוק יותר מדיי,ולאחר המון מחשבות והתייעצויות

החלטתי לכוון ל-2 דגמים,תלוי בעומק הכיס באותה תקופה שתהיה,בלי נדר.

או ניקון D90 או ניקון D80 .

אם כבר-אז כבר.

פורסם

או שאתה נכנס לזה עם גוף שתי עדשות ופלאש חיצוני, או שאתה הולך על מצלמת P&S טובה

זו דעתי ולכן אמרתי שבתקציב שהצגת כרגע עדיף לקנות SX10 ולשפר את יכולות הצלם מאשר לקנות גוף ועדשת מעצור דלת ולהניח שבעוד שנתיים תוכל לקנות פלאש חיצוני.

יש יתרונות ברורים ל SX10 בהם איטום טוב יותר לאבק מה 1000, מסך יוצא ומסתובב, זום עצבני עם עדשה טובה.

יש לה חסרונות קטנים גם, פיקוס איטי יותר, חישן קטן יותר ומרעיש יותר

אם זו מצלמה ראשונה, שפר את הצלם ולא את המצלמה

זו דעתי

גילוי נאות :p, אני מחזיק גם את ה SX10 וגם DSLR ראויה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לא לא חשבתי,אתה חושב שהיא עדיפה על הדמוי SLR שהצגתי פה ?

תראה, כל אחד ומה שמתאים לו. מה שבטוח שהיא שווה את הזמן שתבדוק אותה.

dirty old man

need love too

פורסם

אם אתה עדיין מתלבט על P&S דמויות SLR, ראיתי אופצייה מעניינת מבית אולימפוס דגם 570/565UZ. יש לה 10MP ורגישות ISO עד 6400, בנוסף מייצב תמונה אופטי ודיגיטאלי עם עצמית X20, מאקרו ממרחק 1ס"מ ואפשרות חיבור פלאש חיצוני.

הרבה פיצ'רים יחסית למחיר פחות מ-2000ש"ח.

לא יודע איך מצלמה הזאת מבחינת איכות תמונה, בביקורות שקראתי לא ראיתי תמונות שהיו יכולות לספק אותי בתור אינדיקצייה למדד איכות תמונה, אבל מצד שני לא התעמקתי יותר מידי בנושא.

יחד עם זאת, מדובר באופצייה מעניינת למדי בתחום P&S.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור התחלה גם עצמית 50ממ (או תואמת אורך מוקד הזה לפי קרופ של מצלמה) יכולה בהחלט לספק.

אני התחלתי ללמוד צילום עם SLR ועצמית 50ממ. אין זום. זום עושים עם הרגליים.

עצמית שבאה בקיט אמורה לספק אותך בתור התחלה אם אתה רוצה ללמוד צילום. אח"כ כשיהיה לך כסף ותבין מה בדיוק אתה מתכוון לצלם, תוכל לרכוש עצמיות נוספות (חדשות או יד שנייה לשיקולך), פלאש נורמאלי, גריפ וכד'.

גם, ראוי לציין שיתרון נוסף של רוב SLRים (וכמובן D-SLR) שאתה יכול לקנות גוף אחר של אותו יצרן וציוד שיש ברשותך אמור להתאים (תלוי כמובן מציוד ודגם הבא של מצלמה).

אני חושב ש-D80 זו בחירה אופטימלית להיכנס לעולם DSLR מכיוון של NIKON.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה חושב שעדשה של הD80 תספק אותי בתור התחלה ?

עם טוח עדשות של 15-450 מ"מ (במונחי 35 מ"מ), גם זה לא מספק אותי. יש דברים שאין להם גבול, אבל תמיד יש לאן לשאוף.

dirty old man

need love too

פורסם

כי במחיר כזה מצלמה באה ללא עצמית.

פורסם
אומרים שDSLR זה עולם אחר

נכון, זה עולם אחר. יותר טוב בדברים מסויימים, פחות באחרים. מי שרוצה איכות תמונה מיטבית ושליטה טובה יותר בתוצאות הצילום צריך DSLR (בשילוב העדשות המתאימות). אבל, כדי לקבל את היתרונות צריך גם להבין מה עושים.

נכון, גם לצלמים חסרי ניסיון יש ל-DSLR יתרונות של מהירות פעולה ופיקוס, איכות תמונה טובה יותר ב-ISO גבוה (בשל שימוש בחיישן גדול יותר) וצילום עם עינית טובה, אבל מי שמדבר על "עולם אחר" מתייחס בעיקר לסעיף למעלה.

שים לב גם שלכל מי שיש DSLR יש גם P&S, כי אין מה לעשות, לקומפקטיות יש את היתרונות שלה והכל של שאלה של התאמת הכלי לצלם, לדרישותיו ולתקציב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שווה לוותר על השם קאנון, אם מצאת משהו שמתאים לך יותר.

אם יש לך שאיפות לצילום, לא שווה לוותר על SLR.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...