Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר חיפושים רבים באתרי מפות שונים, לא מצאתי שום איזכור למונח "קרית שדה התעופה" ורחוב הירדן שאני צריך להגיע אליו מחר, לצורך ראיון עבודה.

אני צריך להגיע לשם בשלום מראשון לציון.

אשמח לעזרה בנידון.

תודה מראש,

דוד.:-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני מניח שמדובר במתחם "איירפורט סיטי" הסמוך לנתב"ג. בתור התחלה, נסה לחפש את שם הרחוב בעיר לוד.

מקווה שזה יעזור לך למצוא את הדרך, שאמורה להיות פשוטה למדי.

בהצלחה.

פורסם

אכן ככה נקרא המקום בלשון עממית ,אבל זה עדיין לא עזר לי בלמצוא את מיקומו המדוייק.

בלהסתמך על כך שהאזור סמוך לנתב"ג אני אמצע את עצמי בטרמינל 3 עם חוש הכיוון המפותח שלי :lol:.

עריכה: דריש תודה על העצה ,ניסיתי לחפש את שם הרחוב בתוך לוד ללא תוצאות חיוביות. כנראה שהמקום מכחיש מעברו..

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אלעדיקו תודה על התגובה המהירה השכלתי !

Night Driver כתב:

פורסם

שלום חברים ,

נכון לרגע זה, הגעתי תוך 15 דק' מהבית עד לדלתות החברה בקרית שדה התעופה.

ולבחור ששואל לגבי החברה ,נביעות :-).

Night Driver כתב:

פורסם

אני לא עד כדי כך נואש :lol:.

יש להם גם מחלקת מערכות מידע ,אתה יודע :wink:.

Night Driver כתב:

פורסם

כן תודה חיזקת את דעתי לאחר בדיקת מפות ,נסעתי דרך כביש 1 ירדתי אחרי מחלף לוד ליציאה לכביש 40 אשר הובילה אותי לצומת אל על ומשם כבר רק 2 פניות והייתי במתחם :-). גאוני ומרחק קצר!

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...