Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר השמיע לי את הרמקולים שלו של אלמני מי שמכיר בדגמים , הדגם עם הלד שמגיע פיק מסויים של סינוס הוא נותן פליק כזה של אור מלד כחול ויפייפיה..

עד עכשיו חפרתי על היופי ברכב זה גם נוכל להרחיב שהרמקוליים הם 9*6 בעלי עוצמת של 500 R.M.S

אין לי מושג מה המקסימום שלהם אך יש לציין שהגענו לזה ע"י חישובים והעוצמה שהוזכרה אינה באה מקרטון האריזה

יש למישהו מושג מאיפה אני מבין כאלה בזאפ המוצרים לא כ"כ אופציונליים .. אין מרחב של מוצרים..

למישהו יש המלצה אני מאיזור המרכז והשרון

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

500 RMS רמקול 6*9 ??? :?:

בעזרת איזה חישובים בדיוק הגעתם לזה אם תוכל להסביר אולי נלמד משהו :shock2:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אפשרי ואפשרי להגביר את כל מידת הצורך מהנגן לחבר בטור אמפרמטר לדוגמא יצא 0.5A עושים אותו בריגול כפול התנגדות הסאב באותו מצב

יש לציין שאסור לשים את הסאב באופציית רוורס.. שהם יהיה רגיל ופשוט לא להתעסק עם דציבלים במערכת כי זה סתם יתר לכם נתון שגוי

פורסם

לא הבנתי מילה, אבל מילה, ממה שאמרת לא בהודעה הראשונה ולא באחרונה.

אתה מוכן לחזור אבל הפעם ברור ולא בסגנון כיתה א כדי שנהייה בטוחים שאתה כותב

שטויות.

"אפשרי ואפשרי להגביר את כל מידת הצורך מהנגן לחבר בטור אמפרמטר לדוגמא יצא 0.5A עושים אותו בריגול כפול התנגדות הסאב" מה זה בדיוק?

אולי זה:

"עד עכשיו חפרתי על היופי ברכב זה"?

אני מתחיל להרגיש כמו עולה חדש שרק אתמול הגיע לארץ (מבלי להעליב אף אחד).

אלי

פורסם

אני הנדסאי אלקטרוניקה אני לומד נוסחא שאומרת

הזרם בריבוע כפול ההתנגדות האומית הטהורה זהו ההספק המקסימלי

אם מחלקים בכל מחשבון פשוט בשורש 2 מוצאים את ההספק האפקטיבי שאתם ניפגשתם איתו בשם

R.M.S בכל זאת מחברים מד זרם בטור לרמקול ומודדים את הזרם

לדוגמא: יצא 7 אמפר מעלים אותו בריבוע

(49) מכפילים אותו במצב הרמקול (8 אום ) ובכך יוצא 392 וואט מחלקים אותו בשורש 2 (בערך1.4)

יצא תשובה 280 וואט הספק אפקטיבי

תוכלו להשתעשע עם זה בכל רמקול \ מגבר שתירצו :)

מקווה שהשכלתם

פורסם

אתה רושם 280 !

ובהודעה הראשונה רשמת 500

תחליט מה אתה רוצה מעצמך ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בהודעה למעלה כתבתי את הנתונים האמיתיים בהודעה התחתונה יותר כתבתי לך דוגמא עם מספרים לא שמישים בכוונה..

פורסם

הנדסאי אלקטרוניקה ! איפה אתה לומד בג'לג'וליה או מה ?

איך הגעת לרמקול 6X9 500 RMS ?!

מה זה סאב נראה לך

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יש טעות גדולה בדבריך.

צורת מדידה כזאת היא ממש לא נכונה לגבי רמקולים.

ומה גם שאם הרמקול שלך סופג 500 RMS לא בהכרח זה העוצמה שהוא יוציא, התחשבת בפרמטרים כמו: הפסדים בקרוס, מספר האלמנטים, נצילות, רגישות, הפסדי חום בסליל וכ"ו? :roll:

בנוסף, האות שמגיע לרמקול הוא לא סינוס טהור, ולכן הנוסחא שהערך RMS שווה למקסימום חלקי שורש 2 היא לא נכונה.

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...