Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוברת של Pioneer AVH-P6050DVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. חמי קיבל טויוטה קאמרי חדשה עם מערכת הנ"ל למרות שהוצגה לא מערכת של פאנסוניק בסוכנות.

הוא לא קיבל עם האוטו שום חוברת הדרכה או הפעלה למקור הזה. רק למתאם לטלפון.

אין ביכולתו לגשת לסוכנות ולדרוש את הדברים. (הוזמן בעיר אחרת שרחוקה ממקום מגוריו).

בחור מבואס פחד מהמערכת כי הוא לא מצליח לעשות איתה כלום מכיוון שהיא ממש לא אינטואיטיבית וידידותית למשתמש.

GPS מתחיל לדבר לו פתאום מבלי להציג מפה, לא מצליח לשנות עוצמת תאורה של המסך, לא מצליח לחבר טלפון. כלום.

היכן ניתן להוריד\להשיג חוברת הדרכה? האם יש כוון להשיג קובץ או חוברת ברוסית שיותר ידידותית כלפיו?

תודה.

פורסם

אתה יכול להוריד אותו מהאתר הזה

ואגב הדגם הוא Pioneer AVH-P6000DVD בעולם , באירופה כולל ישראל הדגמים הם עם 50

ולכן תוריד מפה. (אגב אני לא רוסי אז היה קצת קשה אבל מצאתי...)

http://www.pioneer-rus.ru/ru/products/25/109/AVH-P6000DVD/media.html

בהצלחה...

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שמחתי לעזור...

ולא הבנתי למה הכוונה איזה GPS? תוכנה או חומרה?

חומרה. תוכנה יש את IGO8.

בארץ מתאימים מכשיר GPS סגור (ללא מסך) ל HU הזה, ומתקינים עליו את ה IGO8, רק שהמחיר שהם דורשים על התוספת הזו עולה על 3K ש"ח וזה נראה לי קצת מוגזם, לכן אני מחפש את סוג החומרה שהם משתמשים בו - אולי אני יכול לקנות אותו בעצמי.

בשיטוטיי באינטרנט נתקלתי ביצרנים סיניים שמייצרים מכשירי DVD עם GPS לרוב סוגי הרכבים, בעלות של עד 1000$, אולי שווה להביא לבד ולקנות תוכנה בארץ.

בריאות לכולם!

פורסם

יקר? ו 3K בשביל GPS זה לא?

אני קניתי HU ב +1500$, ללא BT וללא GPS. מוסיף לו מתאם הגה מקורי והחיים ורודים.

עכשיו צריך להשלים את החסר (ראה לעיל) במחירים נורמליים.

בריאות לכולם!

פורסם

לא הבנתי אותך...אני רואה שיש לך שתי שאלות בנושא....

אתה רוצה לחבר למכשיר 6050 שיש לך ניווט, או לקנות מכשיר אחר סיני ב1000$ כמו שכתבת שכבר כולל ניווט?

יש המון מכשירים סינים בארץ הרבה יותר זולים מה6050 שכבר כוללים את הGPS והכל...מן הסתם הם לא 6050 :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי חודש הלך GPS. בדיוק תוך כדי נסיע לאילת :lol:.

עוזי רדיו החליפו כרטיס נווט. הבנתי שזה די שכיח.

אכן כנראה מדובר בתוספת של GPS וDVD סינית זולה.

• תוכן חדש...