Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות של המכוניות על רקע המטוסים עושות משהו. תמיד. לא יודעת למה אבל זה ככה. כל הכבוד

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שראיתם סוף סוף הטלוויזיה הישראלית מציגה לנו תוכנית מוטורית בדומה לתוכנית המפורסמת TOP-GER להנאתנו, התוכנית תכלול כל מיני נושאים הקשורים לספורט המוטורי בישראל, במטרה לקדם את התחום ולהעביר ממנו לצופה את הצד הטוב בכל תחומיו, כמו כן תכלול מידע עשיר לכל הקשור לרכבים ספורטיביים וההבדל ביניהם על מנת לאפשר לכל אחד מאיתנו לגבש מידע עשיר המתועד ע"י אנשים מקצועניים במיוחד כמו המנחה והנהג הענק לאון יעקובסון אשר ממש נהניתי לראות איך שהוא מתחבר לרכב בנהיגה ספורטיבית מקצועית שלא כל אחד יכול ולא לשכוח את המנחה הצעיר גיא אראלי אשר ממש מוסיף למצלמה רוח ספורטיבית צעירה בהתאם, ולא לשכוח את מפיק התוכנית ג'ק מזרחי הבעלים של החברה המפיקה עם צוות הצלמים והאפטריסטים התותחים ברמה מטורפת שבאמת נהניתי לראות עד כמה הם מנוסים ומנסים בכוח לתעד לנו דברים שלא רואים כל יום.

התוכנית תשודר בערוץ הראשון בכל יום חמישי (שידור ראשון 19/03/08 ).

יש להזכיר כי השידור הראשון יכלול השוואה בין שני רכבים חמים (רינו קליו ספורט החדשה VS פיג'ו 207 GTI TURBO) ובדרך התוכנית תכלול את הרקע ההסטורי של שני הרכבים תוך נוכחות שתי הסבתות הענתיקות שלהם כמובן רינו 5 טורבו ופיג'ו 205 GTI, יש לדעת שהרינו 5 שנבחרה לייצג את הסבתא של הקליו הינה האגדה של סדנת TWITY CAR שבבעלות קארלוס הענק שהיא אחת מרכבי המעדון שלנו בהייבוסט שבאמת הפגינה נוכחות מיוחדת כך שכל מי שראה נדהם עד כמה שהיא שמורה ומשופרת בטעם הטוב ביותר בהתמקד לפרטי הפרטים שלה. ובנוסף התוכנית תכלול תקציר מיוחד להונדה S2000 והפרידה ממנה.

באותה הזדמנות אני וצוות הייבוסט מאחלים לכל צוות התוכנית הצלחה מכל הלב, ונותנים יד עזרה בכל נושא הקשור לתחום הספורט המוטורי על מנת לעזור להתפתחות התוכנית והצלחתה, וכאחד שנוכח באחד ימי ההערכות והצילומים מאמין ובגדול שהתוכנית תביא להצלחה גדולה כמובן בעזרת הצוות המעולה שמאחורי הקלעים וברואשם המפיק הנכבד ג'ק מזרחי והמנחים לאון יעקובסון וגיא אריאלי.

תודות מיוחדות ל דדי שהזמין אותנו להיות חלק מהמשדר הראשון, תודות לצוות האדיר ובמיוחד לג'ק מזרחי על קבלת הפנים והיחס החם, ובמיוחד תודות לאון יעקובסון שנתן לנו את האפשרות להנות מנהיגה חוויתית ברכבים החמים שנוכחו שם.

אני חייב להודות שבאמת נמשכתי רבות לפיג'ו 207 GTI ולכוח האדיר שהעניקו לה הצפרתיים ממנוע 1.6 ליטר שנתנו לה לנציח את הקליו B על המסלול למרות שהקליו הפגינה יותר תחושות ספורטיביות אמיתיות ובמיוחד הקול האדיר שמייצר המנוע שלה, אבל לא לדאוג עדיין הרינו מנצחת ובמיוחד שהסבתא כמובן הרינו 5 של קרלוס התעצבנה רבות עד שהתעקשה להחזיר את הכבוד לביית וניצחה על המסלול את הפיג'ו 207 למרות פרפורים באורך 50 מטר כבוד כבוד :roll:.

כמה תמונות ממני, וסליחה על האיכות שלצערי התמונות צולמו במצלמה מפוארת באיכות 1.5 פיקסל (פלאפון) :evil:.

aV1O0bE9.jpg

Pq1XLMX9.jpg

gxU1VTr.jpg

aV1O1ssJ.jpg

aV1O1Cri.jpg

aV1VRAm0.jpg

aV1O2Yf9.jpg

aV1O3cd0.jpg

Pq1XNEaS.jpg

Pq26dR5S.jpg

Pq1XOc5S.jpg

gxU3N79.jpg

aV1O4o2i.jpg

aV1O4Fvi.jpg

gxU43A9.jpg

מה איתנו :evil:

aV1O5zSA.jpg

Pq1XQfOi.jpg

gxU4xvS.jpg

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

ראיתי את שתי המכוניות במציאות, בהחלט חיות נדירות במצב מדהים. סחתיין על המכוניות ובהצלחה לתוכנית.

התמונות של המכוניות על רקע המטוסים עושות משהו. תמיד. לא יודעת למה אבל זה ככה. כל הכבוד.

חיבור של 2 דברים שמעוררים לכולנו את מיצי החשק בקיבה אולי ?

במועדון הרודסטרים עשינו פעם "סט" צילומים בתוך מוזיאון חיל האויר,

בהחלט חווייה שצריך "לגזור ולשמור" מהבחינה הזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל אלה שמתחילים להשוות בין טופ-גיר או הילוך חמישי, פה מתחילה הבעיה! זה מוריד את התוכנית לקנטים, ומוריד ישר את האיכות [שבטוח היא טובה-אפילו שלא ראיתי שנייה], העניין הוא שמתחילים להשוות בין תוכניות אז פה מתחילה הבעיה וזה קצת מציב רף גבוה [שאני בטוח שהם רוצים להגיע אליו]. אני בטוח שהם אפילו יעברו אותו.

כאן צריך לפתוח ז'אנר חדש ולא לנסות לחקות תוכניות שהצליחו כבר. אני מחפש משהו חדש ומשהו שיתאים לי. ולא איזה טבח ו"שדר" ספורט שינסו להביא בדיחות בריטיות.

פה צריך לפתח ז'אנר חדש של התוכנית. אם זה כל מיני שטויות, מ-אות הפתיחה ועד לסיום. אם זה להתחיל בלהציג מכונית ישנה על היתרונות וחסרונות שלה.

בקיצור ז'אנר חדש לתוכנית בנושא מכונית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
כמו שראיתם סוף סוף...

מצטער, לא הצלחתי להבין כלום מבעד לאינסוף הסופרלטיבים, המחמאות העצמיות, הליקוקים, התארים וההגזמות. יש בי הרבה כבוד לעוסקים בדבר ואני מקווה שהם יצליחו איפה שהמופע המוטורי פחות הצליחה ויפנו גם ובעיקר לחובבי רכב, אבל אני מציע שנחכה שהתוכנית תעלה לאוויר לפני שנגזים באמירות לכאן או לכאן (באותה המידה, כמובן, לא צריך לקטול את התוכנית לפני שהיא עלתה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עצה אחת שתהפוך את התוכנית לטובה פי כמה :

תשמרו את הפינה הזאת של המומחים לחברה מערוץ 10, שהבושות ישארו אצלהם, במילא זה עושה רק רע, במיוחד עם ה"מומחים" שהיו שם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
צוות הצלמים והאפטריסטים התותחים ברמה מטורפת שבאמת נהניתי לראות עד כמה הם מנוסים ומנסים בכוח לתעד לנו דברים שלא רואים כל יום.

ידידי, עם כל הכבוד ותאמין לי שיש כבוד, אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם.

פורסם
ידידי, עם כל הכבוד ותאמין לי שיש כבוד, אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם.

אל תתעצבן שהוא לא מבין באפטראפקטס :)

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

• תוכן חדש...