Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו פשוט לא נשארו לי מילים, המכונית שלך מדהימה (מילה שלא יוצא לי להשתמש בה יותר מדי).

בלי להעליב ואני מניח שאני מצטרף כאן לרשימה ארוכה מאוד, אבל כשתמכור (אם תגיע למצב הזה בכלל) תודיע לי.:wink:

מדהימה שבא לבכות:cry:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואוו פשוט לא נשארו לי מילים, המכונית שלך מדהימה (מילה שלא יוצא לי להשתמש בה יותר מדי).

בלי להעליב ואני מניח שאני מצטרף כאן לרשימה ארוכה מאוד, אבל כשתמכור (אם תגיע למצב הזה בכלל) תודיע לי.:wink:

מדהימה שבא לבכות:cry:

התכוונת ל-5 או ל-205?

205GTi 1.9 :evil:

פורסם
אתה יודע איך קוראים לחברה במקרה ?

מתנצל אך איני זוכר במדויק (לבעלים קוראים ז'אק).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

המפיק הוא ז'ק מזרחי, אותו אחד שעמד מאחורי העונה הראשונה של המופע המוטורי.

הקונספט של התכנית שונה לגמרי מהמופע המוטורי והכיוון הוא באמת כמו "הילוך חמישי", כלומר הרבה כתבות\מבחני חוץ ומעט אולפן.

שיהיה בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
התכוונת ל-5 או ל-205?

ל-205.

על אף שגם ה-5 מהממת, ה-205 יותר מדברת אליי.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אני לא מצפה להרבה מתוכנית רכב בארץ, הם רק בתחילת דרכם ויש להם זמן ללמוד ולהתפתח.

גם טופ גיר לא התחילו ב"בום" לצמרת.

ה5 gt נראית מצוין, יש מצב לעוד תמונות שלה בשירשור?

במבט מלפנים היא מזכירה גולף, וכמה אינץ' הגלגלים שלה, הם בכלל מצליחים להסתובב?

אחת הרנו 5 הכי יפות שראיתי בארץ. יש לי רק תמונה אחת שלה מארוע אחר:

16ixuzq.jpg

פורסם

אכן יוזמה ברוכה.

אני מקווה רק שלא יביאו איזה מנחה צעיר שחושב שהוא COOL, כמו שעשו בעונה האחרונה של FIFTH. זה ממש הרס את התוכנית מבחינתי.

אני מקווה שתהיה גם פינה על משומשות, ופינה כמו It's new - but is it any good?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי הרנו 5 אז היא נראית בפנים כמו שבחוץ (במצב מדהים עד קנאה)והיא נוסעת טוב (לצערנו היא נבדקה מול ה207 שהרנו לא מצליחה לברוח (טורוב עובד מ5).

דאדי תודה על ההזמנה, אישית ממש נהניתי להכיר אותך, אמת היה יום נהדר מלא אקשן חבל שעזבתם מוקדם כך שפיספתם לראות את ה S2000 בפעולה.

ד"א הרינו כן ברחה לפיג'ו למרות הטורבו הגדול שנכנס ב 5 סל"ד אבל חבל שלא ראית מה תעשה ל פיג'ו במירוץ מגלגול שני :-), ותודה על הפרגון.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

אכן פרט קטן ששכחתי לציין והוא שיש הבדל בין הרנו 5 לפיזו החדשה וזה שהרנו מגיבה (חזקקק) באזור החמש אלף בעוד שהפיזו מקבלת את הכוח כבר מ1600 (טורבו קטן שניכנס לכיס) ולכן הלחיצה שהייתה היא לא הכי נכונה לרכב כמו הרנו .

מה שכן לרכב בשנה שלו אז כיף לנהוג בו (לא מתפרע ומרגיש טוב ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...