Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרנו של קארלוס הכי יפה בארץ,הוא ממש מומחה ל5 טורבו, מאות שיחות טלפון שלי אליו עם הרבה בילבולי מוח הוא ספג הבחור, את זה כבר אני אגיד לטובתו.

ובקשר לתוכנית נראה שהם "בראש" של חובבי רכב, זה כבר סימן טוב.

פורסם

בוא נתחיל בזה שאת השירוקו לא החברה של התוכנית השביתו אלא הבעלים של חברת ההפקה.

לגבי זה שהאם התוכנית תהיה לחובבי הרכב אז אני (לפחות) מאמין שכן בגלל האנשים שנמצאים בה (און יעקובסון,ליאור לוי,גיא ארירלי שמי שראה אותו ביום התוכנית יבין כמה ה ו א כן יוסיף לתוכנית רק טוב לעומת ה... בתוכנית הקודמת.

ולפי הלך הדברים (בשיחות שלי עם און ) אז יהיו בתוכנית הרבה דברים מעניינים .

ואין פה שום ניסיון חיקוי אלא ניסיון למידה התוכנית הקודמת=לשפר .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני יודע ;-) בטוח שאון לא היה מרסק אותה :-D

אני מאחל לכם הצלחה, שוב!! אם לא הייתי יודע שאון וליאור מאחורי ההגה (תרתי משמע) - רק צמד-המילים "ערוץ 1" היו מעלים בי קונוטציות של כישלון.

פורסם

לגבי זה שהאם התוכנית תהיה לחובבי הרכב אז אני (לפחות) מאמין שכן בגלל האנשים שנמצאים בה (און יעקובסון,ליאור לוי,גיא ארירלי שמי שראה אותו ביום התוכנית יבין כמה ה ו א כן יוסיף לתוכנית רק טוב לעומת ה... בתוכנית הקודמת.

אפשר לשמוע עוד פרטים על השירוקו כי אני לא שמעתי שקרה לה כלום?.

יניב

פורסם

יניב

ישנו בחור חביב העונה לשם עומר שעובד בסוכנות שבאם הוא יכנס לת'רד אז תהיה בטוח שהוא יגיב/יספר/יראה תמונות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יניב

יואיל כבודו ויסביר לקהל המכובד מדוע דווקא הוא היה אמור לשמוע שאירע דבר מה לשירוקו עלומה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השירוקו האדומה (2.0T) . אכן עברה מבחן בטיחות מוצלח :roll:.

מפיק התוכנית גילה כישרון אדיר של חוסר ריסון עצמי כנראה.. או אולי סוג של זילזול במשהו שלא שייך לו..

הרכב חזר מכוסח באותו ערב שבו קיבל אותו לצורך התוכנית..

הנזק הוא אדיר לא רק לרכב אלא בכלל לצ'מפיון בעקבות כך שאין רכב אחר מיידי לנסיעות נכון לעכשיו..

הנזק הנוסף הוא לכתבי הרכב (בדיעבד) אשר מבקשים רכבים למבחן.. אני לא יודע עד כמה היבואן\יבואנים אחרים יירצו למסור רכבי מבחן אשר משמשים ללקוחות לצורך רכישה .

ברור שדבר כזה יכול לקרות לכל אחד - אבל משום מה יש לי את ההרגשה שזה לא היה קורה לאותו מפיק עם הרכב הפרטי שלו..

מה שבטוח זה שאם אני הייתי בעל רכב פרטי - הייתי חושב פעמיים אם לתת אותו לידיים אחרות לצורך כתבה (משהו שכבר עשיתי פעמיים בעבר עם הראלי הקודמת שלי..)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

סליחה גם טופ גיר עושה את זה. אומנם אתה לא רואה אבל לרוב מכוניות הם הורסים, ולפעמים הם מדברים על כך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
סליחה גם טופ גיר עושה את זה. אומנם אתה לא רואה אבל לרוב מכוניות הם הורסים, ולפעמים הם מדברים על כך.

אה , אוקיי , אז עכשיו זה בסדר :?.

מה גם שזה קרה על כביש ציבורי ולא מבלימה פתאומית של מישהו...

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...