Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד פוקוס 2006 1.6 סמ"ק אוטומט דגם טרנד.

הרכב לפני קנייה.

סוכן הליסינג אמר שהוא ייתן לנו את האפשרות להחליף לצמיגים חדשים תוצרת פלאקן.אני מנסה כבר חצי שעה להיכנס לאתר הנ"ל:

http://www.tires4u.co.il/ ולראות איזה דגמים של פלאקן יש במידה הנ"ל,אך משום מה האתר לא עולה.

בכל אופן רציתי את חוות דעתכם בעניין.האם כדאי לי לקחת את הפלאקן,או שיש צמיג אחר יותר מומלץ?

מדובר בנהגת שנוסעת נסיעה רגועה פחות או יותר.הצמיגים צריך להיות אוחזים ועם אורך חיים ממוצע.ממש לא צמיג ספורטיבי.

האם הצמיג של קלבר HP2 תהיה בחירה יותר טובה?

בתודה מראש

שי

נ.ב-אין לי מושג איזה פלאקן הוא רוצה לתת לי,אך אני מבין שהוא ירצה לתת לי את הדגם הכי זול.הוא שוחח עם בעל הפנצ'ריה שאמר לו שבמידה הזאת אין "אליאנס" והם שמים פלאקן.

פורסם

בקישור שנתת לי,ישנם 3 צמיגים מעולים של פאלקן:[ZE-912 ,ZE-512 ,ZE-329]

בקישור של אתר TIRES4U יש 3 סוגים של פלאקן במידה הנ"ל:

1-195/65R15 SN-828 TL 91T

195/65HR15 ZE912 91H TL -2

195/65VR15 ZE912 91V TL -3

אני חושש שהפלאקן שאני אקבל יהיה הדגם הראשון:

195/65R15 SN-828 TL 91T

http://www.tires4u.co.il/new_site/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=195&sc=&mm=3

במידה ואני אקבל את הצמיג הזה האם יש משהו יותר טוב מזה כמו הקלבר למשל?

פורסם

קלבר יהיו טובים יותר מצמיגי הפאלקן. הליסינג ישים לך את הצמיג הזול ביותר האפשרי. דווקא בגלל שברכב נוהגת נהגת שאינה בעלת כישורי נהיגה מיוחדים אתה חייב לספק לה את התנאים האופטימליים לנהיגה. במצבי קיצון הקלבר ייצמד לכביש והפלקן לא. עם הקלבר היא בלל לא תדע שהיתה "על הקצה", ועם הפלקן היא תדע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...