Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אני חושב שבחור שמרוויח 6 אלף בחודש וחי אצל ההורים.-לא רע בכלל

.

וברצינות, לפי הטון הכללי שעולה מהודעותיך אתה את החלטתך כבר עשית ואתה מחפש צידוקים(שאתה לא ממש מצליח לקבלאצל אחרים), אין בעיה שתשלול עצות כמו מנועי ואג וכו', מיני ושאר חמוצים, אבל אין הרבה מה לייעץ פה, אם אתה נעול על הבימר, אז מה זה משנה מה מייעצים לך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

טוב חבר'ה תשמעו .

בוא ננקה את השולחן

אני שם לב שאתם ממש נגד הטראנס אם וגם לא ממש בכיוון של הBMW אני בטוח שרוב המשתמשים פה

מבינים הרבה יותר ממני .

נהיה בשבילכם הכי ריאלי שיש .

אני מעוניין ברכב ספורטיבי זריז כוחני מנוע 1800 2000 שיכנס בתקציב

ואל תציעו לי רכב שאני אוכל לקנות ב20K כי אני מתכוון לנצל כמעט את מירב התקציב .

חשוב לי האמינות זמינות חלקים שהרכב יהיה סחיר שיהיה לו פוטנציאל לשיפורים ושאני יוכל להסתדר איתו בתל אביב .

אני מעדיף יותר רכב "מודרני" מאשר רכב שנת 95 96 .

שהרכב יהיה מתאים לצעירים .

אבל אני מחפש גם סוג של "יוקרה" אם אפשר לקרוא לזה ככה שיהיה ברכב שיהיה נוח עדיפות לרכב אוטומטי .

[ירדתי מהטראנס אם כי זה לא ממש ריאלי אני יכול להחזיק אוטו כזה אבל אולי בעתיד חשבתי על זה לעומק ואתם די צודקים]

הייתי מעדיף לגעת בדגמים מוכרים ומוצלחים מאשר דגמים לא ממש מוכרים וסחירים כמו המונטה קרלו למשל .

פורסם

מה רע באלפא 156?

מפנקת,מאובזרת תיכנס לך בתקציב החל משנתון 99 ועד2001 לדעתי.

נראות טוב,מתנהגות טוב,מנוע 2.0 ליטר ידני\אוטו' לבחירתך.

אחת מהתמורות הגבוהות לשקל.

ה147 אחותה הקטנה אמנם מכונית מיני אך בת''א עדיפות גבוהה למכונית קטנה יותר בשביל חנייה.

פורסם

אלפא פצצה של אוטו, בכסף הזה הוא אמנם יקבל את הגירסה הקודמת אבל מבחינת כח ופוזה - לא חסר לה.

הבעיה היא עלות החלקים הגבוהה.

גם אני לוטש עיניים בכיוון.

תשמע ילד, במקומך הייתי לוקח לי טרנס אם כמו שרצית אפילו אם רק לכמה חודשים. למה? - כי זה מה שאתה באמת רוצה ואתה צריך להוציא לעצמך את זה מהמערכת..

אח"כ תמכור ותקנה משהו יותר ריאלי.

בריאות לכולם!

פורסם
ldnz , שיהיה המון בהצלחה בבחירה שתעשה (מה שהיא לא תהיה) , אני מאוד סקרן לגבי מה תהיה החלטתך הסופית.

תעדכן אותנו!

אוי ממש נדלקתי על האלפא .

אבל הבחירה קשה .

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין ה156 ל147 מבחינת איבזור מנוע כוח סוס ?

יש ל156 פוטנציאל לשיפורים והאם יש 156 אוטומט או 147 אוטומט ?

פורסם

אם בכיוון הזה, אז נסה 147. גרסת 2 ליטר מגיעה מאובזרת היטב, ותענה לדרישותיך - הרכב לא "כוחני" אבל בהחלט זריז. ל-147 יתרון על 156 בכל הנוגע לעלויות התחזוקה, התנהגותה מכויילת יותר לצד הסלחני (נוטה יותר להרחבת הקו בפניות, ועדיין מרגישה מאוד ספורטיבית) והיא מתאימה יותר לנהג בעל ניסיון מועט יחסית. ובכל הנוגע למראה, פוזה ושיפורים - ובכן, אני מקווה שתסכים איתי שכמו שהיא נראית - פשוט אין מה לשפר. 147 סטנדרטית נראית כמו פוסטר ויושבת על הכביש כמו שום דבר אחר במחיר הזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אם בכיוון הזה, אז נסה 147. גרסת 2 ליטר מגיעה מאובזרת היטב, ותענה לדרישותיך - הרכב לא "כוחני" אבל בהחלט זריז. ל-147 יתרון על 156 בכל הנוגע לעלויות התחזוקה, התנהגותה מכויילת יותר לצד הסלחני (נוטה יותר להרחבת הקו בפניות, ועדיין מרגישה מאוד ספורטיבית) והיא מתאימה יותר לנהג בעל ניסיון מועט יחסית. ובכל הנוגע למראה, פוזה ושיפורים - ובכן, אני מקווה שתסכים איתי שכמו שהיא נראית - פשוט אין מה לשפר. 147 סטנדרטית נראית כמו פוסטר ויושבת על הכביש כמו שום דבר אחר במחיר הזה.

אפשר עוד חוות דעת ?

אני פשוט חייב תשובות מהר ככל האפשר .

תודה רבה.

פורסם

בוא נערבב אותך עוד קצת, :twisted:

האלפא 147 תיכנס בתקציב רק עם מנוע 1600. אני מאמין שנפח 2000 תמצא רק רכב גמור.

גם בעניין 156, אני מאמין שתוכל לקנות רכב ישן או גמור.

מה דעתך על יונדאי קופה, נפח מנוע 2700 ומראה מושך תשומת לב (גם אם שנוי במחלוקת)?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
בוא נערבב אותך עוד קצת, :twisted:

האלפא 147 תיכנס בתקציב רק עם מנוע 1600. אני מאמין שנפח 2000 תמצא רק רכב גמור.

גם בעניין 156, אני מאמין שתוכל לקנות רכב ישן או גמור.

מה דעתך על יונדאי קופה, נפח מנוע 2700 ומראה מושך תשומת לב (גם אם שנוי במחלוקת)?

מעדיף לא להתעסק עם רכב קוריאני :x

מבחינתי הBMW סדרה 3 עדיין ברשימה .

יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים או שיש הצעות אחרות ?

ועוד שאלה מעל כמה קילומטראז' עדיף להתרחק מרכב מסויים ?

כמה זה כבר הקו האדום של הקילומטראז' שמעליו בדרך כלל עדיף לא לגעת ברכב שמוצע למכירה ?

והאם אתה בטוח שלגבי אלפא אני לא יוכל למצוא מנוע 2000 בתקציב הזה ?

אפילו לא 147 ?

פורסם

אלפא 147 ידנית 1600 עם 120 כ"ס תוכל למצוא. יש אחת למכירה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אלפא 147 ידנית 1600 עם 120 כ"ס תוכל למצוא. יש אחת למכירה.

כן אבל הבעיה שאני רוצה קצת לצאת מהמסגרת של ה1600 אני כבר שנתיים בערך נוסע על 1600 .

נפחים יותר גדולים מושכים אותי יותר נסעתי על שברולט קאווליר 2000 למרות שאני חושב שהוא רכב גרוע ברמות .

היה הבדל בינו ובין הקורולה 98' אני מדבר על קוואליר שנת 2006 בערך .

הייתי שמח לצאת מחוץ לקופסא ולרכוש רכב עם מנוע 2000 ואפילו 2500 .

פורסם

אתה מבין שמנוע 2000 ומעלה זה לא חסכוני בדלק, נכון?

מה עם צרפתיות חמות?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...