Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני זמן מה, החלה החלקה במעבר מראשון לשני עד למצב שכבר כמעט ולא היה ניתן לנסוע. הייתי מושך את הראשון ועוזב את הגז כדי שהגיר יחליף ישירות לשלישי וככה הייתי ממשיך. למזלי מדובר בגיר 3 הילוכים יחסית איטי והמנוע התגבר על ההילוך החסר.

לפני שבועיים הכנסתי את הרכב למוסך ביפו (עפ"י המלצת חבר).

הבחור הוריד קרטר, קבע שיש לשפץ את הגיר כי הפידרים אכולים וכנראה שגם הדיסקיות.

אישרתי לו לשפץ. כעבור חמישה ימים לקחתי את הרכב ויצאתי לסיבוב אולם גיליתי שההחלפה עדיין לא "החלטית". חזרתי אליו אחרי הסיבוב שעשיתי, והוא אמר שהבעיה היא בכבל קיק דאון שנשבר בקצה ולא הייתה לו אפשרות לכוון את הכבל בצורה אופטימלית.

הוא הבטיח לנסות להשיג כבל כזה מפירוק כי קשה להשיגו. לקחתי את רכב והמשכתי לנסוע ככה עד שאולי הוא ישיג לי כבל.

היום בבוקר, אחרי שנתתי קיק דאון בודד, תקלת ההחלקה חזרה שוב... הראשון מחליף לשני בהחלקה לגמרי, כאילו השני לא קיים.

ברור לי שיש קשר ישיר לכבל קיק דאון, שהוא כנראה לא חוזר לאפס אחרי מכת קיק.

השאלה הגדולה היא זו: האם יכול להיות שזו הייתה כל הבעיה מלכתחילה וזרקתי סתם כמה אלפים או שבאמת בלי קשר היה צורך לשפץ את הגיר? מה דעתכם?

תודה מראש על טיפים.

דודו

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

• תוכן חדש...