Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת רכב לליסינג או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם כל מי שאמר שהרווח \ סיכון פה הוא גבולי ולכן שאלתי אם יש משהו שפיספסתי פה.

לגבי שריטות ומכות ברכב אני לא חושב שרובכם יודעים אבל:

על כל מכה שריטה ברכב ליסינג בהחזרתו חברת הליסינג יכולה להפעיל את ההשתתפות העצמית שהיא בגובה [תחזיקו חזק 400$]

ומה שהכי מעצבן פה שמותר להם להפעיל את זה על כל מכה או צד של הרכב בנפרד אם הם טוענים שהמכות נובעות מזמנים שונים

אז עם כל הכבוד אני מעדיף רכב פרטי ואני כבר יחליט אם להפעיח את הביטוח שלי או לא [מה גם השוא יותר זול מההשתתפות הפרטית שלהם]

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך הגעת ל 1200 ש"ח.

רק 40 ק"מ ליום * 20 ימים = 800 ק"מ + 600 פנאי - לפי 1-10 זה כ 700 ש"ח רק דלק.

35000 ש"ח רכב יאבד המינימום 3000 לשנה מהמחיר, + 1000 על עלות המימון + 1200 טסט + 5000 תיקונים + 3000 מינימום ביטוח.

כלומר 1700 ש"ח לחודש ואתה נוסע על רכב בן 9 שנים.

איזה רכב מהנה תקנה ב 35000 שהוא גם משפחתי השד יודע.

בסוף תסע במאזדה לנטיס כי אתה לא תוכל להרשות לעצמך להתברבר במוסכים עם איזה אלפא.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ואם הוא יעלה ש"ח 2450 בחודש ויהיה מהנה לנהיגה, אז מה? קונים או לא? כמו שאמרתי, השיקול הוא לא רק כספי נטו אלא גם תקציבי - כמה שווה לך לשלם על הנאה מהנהיגה? יש כאלו שהתשובה היא - אפס ! אצלהם ליסינג לרוב הוא הפתרון.

יש כאלה שהתשובה היא "הרבה", המספר המדוייק משתנה עם ההכנסה הפנויה.

יש כאלו שיגידו "תלוי", תלוי מה זה יתן לי, תלוי באישה, תלוי אם הרכב מרווח, תלוי ותלוי... הם לרוב ישארו עם המחשבות ויכנסו כל בוקר למזדה 3.

פורסם
א

לא יפה שאתה קורא לי שד, כי כבר נתתי הצעה.

בשני משפטים: ליסינג מול פרטי חדש - הליסינג זול יותר. ליסינג מול פרטי משומש מעל שלוש שנים - הפרטי זול יותר.

אם יש נסועה היסטרית או מעטה מאוד, זה עשוי להשתנות בקצת, אבל ככל אצבע - זו ההשוואה.

פורסם

בסוף תסע במאזדה לנטיס כי אתה לא תוכל להרשות לעצמך להתברבר במוסכים עם איזה אלפא.

אני הייתי מציע כיוון של משפחתית גדולה/פרימיום מאמצע שנות התשעים. לא תמיד ידני, אך בהחלט בעל שאר רוח כלשהו - ותלוי בטעם אישי:

-וולוו 850 או S70 בגרסת GLT - הוולוו היחידה שמכירה את המושג הנאה מנהיגה.

-מרצדס C קלאס - אופציה לא רעה(וזולה לתחזוקה!!!) למי שמחפש משהו סולידי.

-ב.מ.וו סדרה 3 E36 - אמינה, נאה, מהנה. קלאסית אמיתית.

-פיז'ו 406 - פה תוכל ללכת לכיוון שנתונים מתקדמים יותר. לך על ה-2 ליטר ותהנה ממכונית שעדיפה על ממשיכתה, 407.

-סאאב 9-5 - גם פה השנתונים יהיו מתקדמים יותר, האיבזור מרשים, הביצועים טובים, אך הניהוג קצת פושר, עם הרבה

לחימת הגה.

כל אחת מהנ"ל תהנה אותך יותר מלנטיס/אלמרה/לנסר משומשת - ותגרום לך סיפוק מהויתור על המאזדה 3 שלך(מכונית לא רעה בכלל, דרך אגב...)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504 L, הרשימה שלך תאורטית מרשימה.

כל המכוניות שציינת היו מצויינות כחדשות, מה שאומר שמחיר הקנייה יהיה נמוך אך התחזוקה תישאר יקרה בדיוק כמו ביום בו הם ניקנו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משהו אולי יכול לשפוך קצת אור על מחיר העלויות :

" מרצדס C קלאס - אופציה לא רעה(וזולה לתחזוקה!!!) למי שמחפש משהו סולידי.

-ב.מ.וו סדרה 3 E36 - אמינה, נאה, מהנה. קלאסית אמיתית."

בהחלט נשמע כמו מכוניות נחמדות וכיפיות השאלה כמה יותר יקר יהיה להחזיק אותן ואין לי שום בעיה לרדת בשנתון ?:wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אין היום ריבית על כסף, כך שהשיקול הזה די נופל.

בר, יפה שאתה מציין וולקן, לנצ'יה ורובר כמכוניות אמינות. גם אם נניח לרגע שהן היו אמינות כחדשות (והן לא, בינינו) - הרי שכמכוניות ישנות הן יהוו מקור לא אכזב לריצה למוסכים. :idea:

שמר...

אני ציינתי שאם הוא צריך רכב משפחתי יחיד למשפחה ולכן אמין, הן לא מתאימות, רק אם זה רכב שני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רוב הסיכוי שרכב של 3500 ש"ח יכניס אותך להוצאות במוסך + בלבול מוח, ועדיף להישאר עם רכב הליסינג.

האפשרות האחרת היא לקחת זמן ולחפש ביסודיות לאורך זמן רב רכב של 35000 ש"ח במצב מציאה. (וגם אז צריך הרבה מזל, כי כמות הרמאויות היא בלתי נתפסת)

בהצלחה

יהודה

פורסם
504 L, הרשימה שלך תאורטית מרשימה.

כל המכוניות שציינת היו מצויינות כחדשות, מה שאומר שמחיר הקנייה יהיה נמוך אך התחזוקה תישאר יקרה בדיוק כמו ביום בו הם ניקנו.

לפחות לגבי הב.מ.וו והמרצדס, התחזוקה לא תהיה יקרה.

לגבי הבימר, מנסיון אישי, ישנם מספר מוסכים איכותיים שאינם מורשים אך מנוהלים על ידי ברי סמכא. עלות הטיפולים בהם סבירה מאד.

לגבי המרצדס, לא רק שהמצב דומה מבחינת מוסכים, אלא שריבוי המוניות תרם להמצאותם של חלפים בשפע ובעלות סבירה.

אל תשכח גם ששתיים אלו, לעומת האחרות, נהנות מאמינות בסיסית טובה. אגב, גם 406 מדגמי 2000 ואילך סבירה מאד בהיבט זה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פשוט גאוני! :-D

רשמתי עלות, התכוונתי עלות חודשית כולל הפסדים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בבקשה,

כל התשובות באקסל הבא.

שים לב, ששיחקתי עם האקסל בצורה כזאת שזה יתאים למצב הספציפי שאתה מתאר, כולל העובדה שעלות הליסינג (לפי מה שהבנתי ממך) לא פוגעת בהפרשה לתנאים הסוציאלים.

אתה יכול לשחק עם הפרמטרים עם צריך, אבל בכל מקרה התשובה ברורה...פרטי יהיה הרבה יותר זול עבורך.

הבהרות:

גילום מס = זקיפות שווי למס = 1860ש"ח בשנת 2009, בשנת 2010 זה יהיה בערך 2300ש"ח והחל משנת 2011 זה יהיה בערך 2700

אני מציין בערך כי זה תלוי מדד

זו הסיבה שאני שמתי בנוסחא של האקסל 2500 (משהו באמצע).

car_leas.zip

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
על כל מכה שריטה ברכב ליסינג בהחזרתו חברת הליסינג יכולה להפעיל את ההשתתפות העצמית שהיא בגובה [תחזיקו חזק 400$]ומה שהכי מעצבן פה שמותר להם להפעיל את זה על כל מכה או צד של הרכב בנפרד אם הם טוענים שהמכות נובעות מזמנים שונים

אין מה להחזיק חזק, כל מה שיש להגיד הוא welcome to the real world!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכל מי שפרסם את הדעה שלו

ובמיוחד ל NAKAR על האקסל

מצאתי רכב גבולי מבחינתי שעונה על כל הצרכים שלי:

פוקוס 2003 - 2002 1600 גיר ידני משומשת.

גם נוחה

גם בטוחה

גם יחסית לא יקרה מאוד בטיפולים ואמינה

והכי חשוב כייפית לנהיגה.

עכשיו נשאר רק לחפש משהוא שמוכר אחת במצב טוב :-)

תודה לכולם

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

פוקוס 1.6 ידנית נשמע כמו פתרון טוב בשביל ההתחלה ,לתקציב מוגבל.

למען האמת לא אהבתי את רוב ההצעות כאן בשרשור לכל מיני רכבים יקרים לאחזקה ויותר מדי ותיקים על הכביש עם פוטנציאל הפתעות גבוה.

אתה עושה בשכל, גם אני מהמתנגדים הגדולים לעדר הליסינג, ומבחינתי גם אם ליסינג לא יהווה חסכון , אני לא מוכן לנסוע ברכב שבוחרים אותו בשבילי, ובדרך כלל גם נמצא ברמת איבזור נמוכה (אבזור בטיחות ונוחות)

(אלא אם כן מחר יתנו לי גולף GTI בליסינג במחיר של קבוצה 2 ואז אני לא חושב פעמיים :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...