Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש במשפחה שעון OMEGA SEAMASTER Automatic מקורי, מאלה שעובדים ללא סוללה (כאמור, אוטומטי). אני מבקש מהמומחים בתחום לייעץ לי: באיזה שעון מדובר? האם השם Seamaster מרמז על שעון ימי? האם כדאי לשפץ אותו? אני לא יודע מהי הבעיה שלו אבל הוא לא עובד. מהו ערכו בשוק? יש כאן משהו, או שמדובר בסתם שעון ללא ערך? מהן שנות הייצור שלו וכיצד ניתן לקבוע מתי יוצר? אני יודע שיש מספר דגמים - כיצד אוכל לקבוע איזה Seamaster יש לו? האם יש כאן בארץ מישהו שמשפץ כראוי או שיש לשלוח לשוויץ? תודה מראש.

פורסם

שעון אוטומטי = שעון ללא סוללה = מופעל מהאנרגיה הנוצרת מתנועות היד של האדם שעונד אותו.

אם השעון שכב במגירה מעל תקופה מסויימת, משמעות הדבר היא שלא היה לו מקור אנרגיה ולכן הוא נעצר.

לפני שאתה שולח אותו לשיפוץ שספק אם הוא בכלל צריך, הייתי ממליץ לך לענוד אותו קצת ולראות אם זה יחזיר אותו לחיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למיטב זכרוני היבואן הוא 'רולטיים' ומעבדת השירות נמצאת בפתח תקווה - קריית אריה.

לא התנסתי בשרות שהמעבדה נותנת אבל אני מניח שהוא איכותי.

שעון חדש כזה יקר למדי - 18,000 ש"ח וצפונה - תלוי בדגם, כך ששווה לתקן.

פורסם

בהחלט תלוי בדגם.

http://www.eltime.co.il/Product.asp?ProID=139

דרך אגב: אחת הבעיות של הסימסטר היא שבגלל שזו סדרה פופולרית, הזיופים שלו נפוצים מאוד. יש לי סימסטר שנקנה ב-50 ש"ח בסין, ועובד כמו גדול (ובהשוואה שעשיתי מול סימסטר אמיתי, אני לא הייתי מצליח לומר מי מקורי ומי לא).

:turn-l:
פורסם

ובהשוואה שעשיתי מול סימסטר אמיתי, אני לא הייתי מצליח לומר מי מקורי ומי לא).

יובל - ההשוואה היא פשוטה וקל להבחין בזיוף.

לדוגמא - תתבונן בזכוכית של השעון מהצד - למקורי יש זכוכית ספיר קריסטל שנשארת שקופה לחלוטין גם במבט צידי, לחיקוי יש זכוכית רגילה שמהצד נראת כמו תחתית של בקבוק.

אולי ההשוואה נעשתה מול סימסטר "מקורי" תוצרת תאילנד...

אגב - המנגנון של השעון בקישור שנתת הוא קוורץ, האוטומטיים יקרים בהרבה.

פורסם

המקורי נקנה בחנות מכובדת בפריז והוא בהחלט מקורי.

הלכתי עכשיו למגירה ובדקתי. הזכוכית של המזוייף נשארת שקופה במבט צידי בכל הזויות. סביר להניח שבעל מקצוע, או "מישהו שמבין" יכול להבדיל - אני לא. האיכות של הזיוף מרשימה ביותר. אגב, גם הזיוף שבידי הוא אוטומטי.

:turn-l:
פורסם

אם תפתח את המכסה יהיה רשום CALXXXXXX לפי המספר הזה יהיה ניתן לדעת מה שנת יצור פחות או יותר. או אם תשים תמונה של השעון.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
הלכתי עכשיו למגירה ובדקתי. הזכוכית של המזוייף נשארת שקופה במבט צידי בכל הזויות.

יובל - במבט צידי (150 מעלות ביחס למישור הזכוכית) חלק מהזכוכית הופכת לאטומה כמו בתחתית בקבוק.

כשהזכוכית מספיר קריסטל היא כולה שקופה ומכל זווית.

אי אפשר לטעות בכך, גם בשעונים יקרים של סייקו העכירות הזו מופיעה.

• תוכן חדש...