Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור - פולקסוואגן, שזה אומר פולקסוואגן, סיאט, שקודה ואודי נחשבים אמינים למדי בדגמים האחרונים.

אני יצטרף להמלצה על האוקטביה החדשה, רכב איכותי, מרווח למדי, מנוע 1.8 טוב וגיר מדהים 7 הילוכים.

המתכון להנאה :-P.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

Guest ספורטמוטורי
פורסם
"ספורטמוטורי", מה הפואנטה בלקנות לאון 2.0FSI כאשר ניתן לקנות לאון 1.8TSI, שהיא חזקה וזולה יותר.

תוסיפו לרשימה גם את האוקטביה 1.8TSI - היא נוצ'בק (5 דלת'), לא סדאן אמיתית (4 דלת').

אתה צודק,אך מכיוון שהבחור ביקש אוטו לבוגרים , אני די בטוח שהוא ירצה גיר טיפטרוניק 6 הילוכים מגיר ידני,אתה יודע שמנוע ה1.8TSI הוא יותר זול נכון אך מדובר בגיר ידני.

וגם הוא ביקש אוטו במחיר שלן 140-145,יש הרבה מכוניות שעולות פחות סתם דוגמא טויוטה אוריס קיה סיד ועוד ועוד.....

פשוט עניתי למה שביקש הקונה.

פורסם

נראה לי שאני אלך על הגולף 1.4 TSI היא מתאימה לנו בול. רציתי לדעת האם תיבת ההילוכים של פולקסווגן DSG היא טובה? וכמן כן אני מבקש לדעת בנוגע לטורבו של המכונית אם הוא טוב?

בתודה רבה על העזרה של כולכם אור:-)

פורסם

אור, לא נהגתי ב-TSI 122, אבל נהגתי ב-TSI 140 (מודל 08, MK5) שגם היא מצויידת ב-DSG (אומנם DSG6 ולא DSG7).

על ה-DSG:

מעבירה הילוכים בצורה חלקה למדי (למעט מצב SPORT - שם העניינים עוברים בצורה פחות נעימה, אבל לא בצורה מעיקה או מעצבנת), נעימה וזריזה להפליא (בעיקר במצב SPORT).

במצב SPORT היא שומרת על סל"ד גבוה וכוח זמין :-).

השילוב שלה ביחד עם ה-TSI 140 (שלו סופרצ'ארג'ר וטורבו) הוא לא פחות ממצויין - זריזה להפליא ולא חסר כוח זמין.

אהבתי מאוד :-P.

יש לי בעיה אחת עם DSG - היא לא ידנית "אמיתית".

אני אשאר עם התיבה הידנית הרגילה שלי - שבה אני מתפעל את הקלאץ' ולא המחשוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה צודק,אך מכיוון שהבחור ביקש אוטו לבוגרים , אני די בטוח שהוא ירצה גיר טיפטרוניק 6 הילוכים מגיר ידני,אתה יודע שמנוע ה1.8TSI הוא יותר זול נכון אך מדובר בגיר ידני.

אתה סתם מטעה אחרים שהם לא מבינים בנושא אם אתה לא יודע אז אל תגיב בכלל.

ולפותח האשכול האוקטביה מגיעה עם מנוע 1.8TSI עם 160 כ"ס המשודכת לתיבת ה-DSG החדשה בת ה-7 הילוכים.

המחיר לדגם ה-1.8TSI מתחיל ב-147,000 לרמה ההתחלתית ועד ל-156,000 לרמה הבכירה.

יניב

פורסם
גולף 6 החדשה + ג'נריישן

אם יש לך אפשרות להחזיק רכב כזה אז לך עליו

להחזיק? למה מה הבעיה "להחזיק" אותו זה דווקא רכב חסכוני למדי יחסית לקטגוריה וגם ההוצאות האחרות(ביטוח,טיפולים) לא גבוהות מרכבים אחרים באותה רמת מחירים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הבנתי שמחיר החלקים בפולקסוואגן יקר יחסית למתחרים הלא אירופיים.

חוץ מזה יש את העניין של תחזוקה למגדש הטורבו שלא כולם מודעים אליו.

(אגב, מנועי טורבו לא אמורים לתדלק 98?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פיגו 308 או אוקטביה המשפחתיות עם התמורה הכי טובה שיש כיום.הגולף יקרה מדי והתחושה בתוך הרכב אפורה ומיושנת.

פורסם

אני יודע שזה כיף לקנות רכב חדש מהחברה.

אבל אם תשקול לרכוש רכב יד שנייה משנתון 2007-2008 רק תרוויח מזה,הרכב עדיין באחריות,ניתן למצוא רכב שמור ונקי.

אתה לא מפסיד את כל נפילת הערך ובכך חוסך כסף,תוכל להרשות לעצמך דגם מאובזר יותר או רכב שלא נכלל בתקציבך כחדש.

לדעתי הניסאן קשקאי היא בחירה מצוינת(לאבי ישנה כזאת).

חסכונית בדלק למרות מנוע 2.0 ליטרים,גיר רציף 6 היל',אמינה(כבר למעלה משנה על הכביש ללא תקלות).

טיפולים אחת ל30 אלף כפי שנדרש בחברה.

מבנה האצ'בק,מכילה 5 נוסעים,נוחה,בטיחותית מאוד,מתנהגת היטב,גרסאת האסנטה (2X4,ג'אנטים,מראות חשמליים,מערכת מובנת עם BT ושליטה מההגה,חיישני חנייה).

אני מעט משוחד מכיוון שבבעלותנו אחת למרות שאני בעלים של וולקן(ובעברי עוד כמה רכבים עם היגוי מרתק,מונדיאו,147,156).

מנגד אני יכול לומר שההגה מעט מאכזב(מעורפל בשבילי,אני לא בר השוואה כ''כ),תא נוסעים מוצק ואיכותי אך לא מרגיש כמו הגרמניות המאובזרות והמפנקות,מעט קודר בצבעיו,ישנם פה ושם פלסטיקים שמרגישים באיכות נמוכה יותר מהשאר.

פורסם

בנוגע לקשקאי אני קראתי שהרכב עצמו הוא מאוד איכותי, אבל השירות של קרסו הוא גרוע. אז בשביל זה אני לא חושב לקנות ניסאן או רנו. אם מישהו אחר חושב אחרת אני אשמח לקרוא את התגובה שלו.

פורסם

סיאט לאון החדשה עם מנוע 180 TSI ו160 כ"ס(קבוצה 4 לעומת קבוצה 5 מ2007), ביצועים דומים מאוד לזאת עם המנוע 2000 טורבו, אבזור מלא ומרחב פנים מאוד נח, בגאז' דיי גדול, 6 הילוכים, לטעמי אחלה קנייה מה גם שתוכל להוציא אותה מהחברה בפחות כולל תוספות נוספות כמו טיפול ראשון חינם, חיישני רוורס, סופיות ניקל לאגזוזים ופנסי קסנון

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...