Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש הקרח.

ממליץ לך לעשות חיפוש קצר על שרשור שלי על ה2XS והשרשור של lanosforce על ה4XS.

סה"כ באמת זה נראה דיי מסובך בהתחלה אך אחרי עזרת חברי הפורום זה שטויות.

אם יש לך ידע וכח לבנות מודולים בעצמך זה גם אפשרות, אך תשים לב שבשרשור שלי הביאו לי בידיוק את דגמי המודולים המומלצים, מה שנשאר הוא רק לקפוץ לת"א להוציא מס' שקלים בודדים ולרכוש את המודולים המתאימים , להגיע הביתה להתחיל לשמוע מה הכי מתאים לאוזן.

אם כבר אתה משדרג קרוס , תעבור לאקטיבי בלי לחשוב הרבה על הקרוסים הפאסיבים של מורל , אלא אם כן זה קרוס של האילייט לימידט עם MUNDORF בפנים.

סטס.

פורסם

אני חושב שאם התקציב מאפשר או יאפשר לך השדרוג היעיל ביותר הוא מעבר לאקטיבי . שדרוג קרוס פאסיבי לטעמי הוא לא ההשקעה הכי מומלצת מבחינת תמורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר צודק, לא תקבל שום הבדל בהחלפה של הקרוסים של מורל.

אלא אם כן אתה הולך על PURE PASSIVE ובונה קרוסים לבד, וגם פה אני לא בטוח שיהיה טוב יותר מאקטיבי.

שדרוג קרוס של מורל הייתי מציע לך רק במצב לדוגמא אם אתה עובד עם קרוס של הייברד ועם טויטר של MT23\סופרימו שהוא 6 אום והוא מצריך כבר קרוס מתאים של אילייט.

סטס.

פורסם

בקשר לקרוס של אודיו קונטרול והמודולים,ציינתי שאיני מעוניין בסיבוכים מיותר של קניית/בניית מודולים מכיוון שאני מעדיף משהו פשוט יותר ונגיש יותר.

לכן שאלתי לגבי הקרוס של ppi מדגם frx שהבנתי שבוא אין צורך במודולים כאלו ואחרים אלא יש בוררים על הקרוס עצמו וניתן מהם לבצע את החיתוכים.

השאלה היא האם מישהו יודע מה איכות הקרוס והעם כדאי לרכוש אותו?

בקשר לקרוס של האילייט לימיטד אדישן,ניתן לרכוש אותו בניפרד?

פורסם

PURE PASSIVE יכול להיות עסק יקר מאוד אפילו יקר להחריד וגם יש קרוסים שעד כמה שהמפרט שלהם פשוט - הגודל שלהם יתפוס מקום של מגבר לא פראייר.

זה דורש סבלנות, ידע, מחקר - ותקציב להחלפת רכיבים.

לגבי הPPI - עד כמה שידוע לי קרוס מעולה, אני לא מתמצא בגמישיות\יכולות שלו אבל גם, מדובר בקרוס נהדר.

אני יודע שיש אחד כזה למכירה בפורום בסביבות ה2K, אני לא יודע כמה עולה קרוס חדש כזה לכן אני לא יכול לאמר אם זה משתלם להוציא כזה סכום על קרוס אקטיבי.

בקשר לכדאי או לא כדאי - אם אתה יכול להביא 6XS בפחות או יותר 1000 שקלים חדשים - כנראה שהPPI לא משתלם בעליל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה לבנות קרוס בהתאמה אישית מעבר לכך שזה עלול להיות יקר בגלל הרכיבים זה פשוט לא דבר מעשי למי שלא עוסק בתחום .

למצוא נקודות חיתוך מתאימות , למצוא שיפועים מתאימים , להתאים בין נצילויות של רכיבים שונים אלו דברים מאוד מורכבים שידרשו ים זמן.

אצלי במערכת שיניתי אלפי פעמים נקודות חיתוך ושיפועי חיתוך וגיינים בהתאם ועדיין לא מצאתי מה הנוסחא הכי טובה בשיקלול של כל הגורמים. וזה שיש לי את הכל מול העיניים במרחק של קליק . לעשות כזה דבר בצורה פאסיבית זה סוג של עינוי סיני.

באותה הנשימה , לא ממליץ לקחת קרוס של סט אחד לשני , למרות שהקרוס של הלימיטד הוא קרוס מעולה בפני עצמו הוא מותאם לסט מסוים ולא לאחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין לי שום כוונה להיכנס לתחום של בניית קרוס פאסיבי בהתאמה אישית מכיוון שאין לי הרצון,זמן וכסף לקח ולכן אני מחפש או קרוס פאסיבי איכותי שניתן לרכוש במחיר סביר ומעלה או קרוס אקטיבי שיתן לי שקט נפשי בקשר לחיתוכים.

הקרוס של ppi מבחינת נוחות השימוש נראה טוב מכיוון שאין צורך בהשגת מודולים כאלו ואחרים מכיוון שיש לו אפשרויות כיוון מהקרוס.

בקשר ל6xs איך ניתן להשיג את המודולים הנ"ל ואיזה קושי יש בהשגתם ובהרכבתם ובשימושים לצורך חיתוכים?

והאם ניתן להשיג קרוס של אודיו קונטרול או ppi חדשים בארץ והיכן?

פורסם

שוב,

אותו העיקרון של ה2XS, את המודולים אתה יכול או לקנות או לבנות זה ממש לא בעיה .

תגיד איזה חיתוכים אתה צריך יתנו לך את מס' המודול ונשאר רק לגשת לת"א ולרכוש.

אין יבואן סדיר לPPI ולAUDIOCONTROL לפי מה שאני יודע.

למה דווקא ה6XS, ה4XS יספיק לו גם כן.

הPPI קרוס מעולה ממה ששמעתי עליו, אך יקר יותר מה2XS משמועיתית ולא בהרכח טוב יותר למרות הפחות כאב ראש.

בקשר לקרוס הפסיבי (PURE PASSIVE), יש חברות שמתעסקות בבניית קרוסים כאלה , אך לא תגיע למצב בו מישהו אחר יבנה לך קרוס יותר טוב מאתה עצמך ע"י שמיעה והתאמה כמובן.

סטס

פורסם
אין לי שום כוונה להיכנס לתחום של בניית קרוס פאסיבי בהתאמה אישית מכיוון שאין לי הרצון,זמן וכסף לקח ולכן אני מחפש או קרוס פאסיבי איכותי שניתן לרכוש במחיר סביר ומעלה או קרוס אקטיבי שיתן לי שקט נפשי בקשר לחיתוכים.

הקרוס של ppi מבחינת נוחות השימוש נראה טוב מכיוון שאין צורך בהשגת מודולים כאלו ואחרים מכיוון שיש לו אפשרויות כיוון מהקרוס.

בקשר ל6xs איך ניתן להשיג את המודולים הנ"ל ואיזה קושי יש בהשגתם ובהרכבתם ובשימושים לצורך חיתוכים?

והאם ניתן להשיג קרוס של אודיו קונטרול או ppi חדשים בארץ והיכן?

אין קרוסים של PPI חדשים , לא בערץ ולא בעולם. אני לא מדבר על אוספנים שלא מוכרים. שלי היה אולי בין האחרונים שראו אור יום בפחות מ5 חודש. 4XS גם לא מיוצר. 6XS רק בחול.

ומי משווה 2XS ל FRX??? סטס זה כבר תת רמה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

stas-s למה את כל הזמן אומר שבשביל מודול צריך לנסוע לת"א?

על איזה מקום בת"א אתה מדבר והאם ניתן לרכוש את המודולים במקומות אחרים?

*מצטער עם אני שואל שאלה מטומטמת אבל אין לי שום ניסיון או ידע עם המודולים האלו.

פורסם
אין קרוסים של PPI חדשים , לא בערץ ולא בעולם. אני לא מדבר על אוספנים שלא מוכרים. שלי היה אולי בין האחרונים שראו אור יום בפחות מ5 חודש. 4XS גם לא מיוצר. 6XS רק בחול.

ומי משווה 2XS ל FRX??? סטס זה כבר תת רמה.

אני לא משווה את הFRX ל2XS.

הFRX יקר יותר , פחות מסובך ובעל הרבה יותר ערוצים מאשר ה2XS.

התכוונתי לאיכות עצמה סה"כ וכולה אמרתי ש"לא בהרכח" לא קבעתי שום עובדה.

מצטער אם פגעתי ;) .

ICE_MAN בגלל זה אמרתי לך , תקרא את השרשור של lanosforce ותבין הרבה יותר.

הנה הלינק אפילו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146221&highlight=4xs

סטס.

פורסם

קודם כל - א.ד.י מערכות אמורים להיות היבואנים של PPI עד כמה שזכור לי.

לגבי המודולים - כמו שכבר הוסבר בלינק שכתבתי, מדובר בג'וקים (ג'וקים של מוצרים אלקטרוניים כמובן :lol:)

הג'וקים האלו הם בעצם גשר נגדים כאשר במקרה הזה מדובר או בג'וק של 14 רגליים (7 בכל צד) לחיתוך בדרגה שלישית (18 דיבי) ואותם ככל הנראה ניתן להשיג כרגע רק אצל סימן-טוב ליד התחנה המרכזית החדשה.

ובמקרה של ה6XS - כל חנות אלקטרוניקה באזור הרחובות של שדרות הר-ציון ליד התחנה המרכזית החדשה תוכל לספק לך כי ל6XS אפשר לחתוך גם בדרגה רביעית (24 דיבי) את כל הרכיבים וזה אומר שאתה צריך ג'וקים עם 16 רגליים (8 בכל צד) והם הרבה יותר נפוצים.

המספור הוא אותו המספור כמו שכבר הסברתי בלינק שרשמתי.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...