Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שזה לא ממש קשור לשום דבר, אך יש לי משהו לשתף אתכם.

בדרך חזרה הבייתה, אני נוסע בכביש 4, חבר שלי נוהג, ואני מסתכל מהחלון ובוהה בנוף המהולל.

אנחנו ממשיכים לנסוע ואז פתאום אני מבחין בחתיכת הר.

זה לא שאני טיפש או משהו כזה, אני יודע שזה חיריה, אבל בחיים לא הקדשתי לו כל כך הרבה תשומת לב ומחשבה כמו שהקדשתי לו היום.

אני מסתכל על הדבר העצום הזה, והדבר הראשון שעולה לי בראש זה "ראבאק, מי האידיוט שתכנן להקים הר זבל באמצע גוש דן?! מי!"

מה תייר אמור להבין שהוא רואה הר זבל בלב המדינה?! זאת ממש כמו מדינת עולם שלישית.

אמרתי לעצמי כשברגע שנגיע הבייתה, נכנס לויקיפדיה ונחפש תשובות לדבר הזה.

נכנסתי, אך תשובות הגיוניות לא מצאתי.

התשובה שהכי קרובה להיגיון היא "תושבי גוש דן חיפשו מקום לטמון בו את האשפה " וכל מיני שטויות כאלה.

אני יודע שכבר 11 שנה לא טומנים במקום הזה אשפה, אבל בבקשה שמישהו ייתן לי תשובה הגיונית ולא מעצבנת למה דווקא בלב גוש דן הקימו את המפגע הסביבתי הענק הזה?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אתה חוזר מספר פעמים על המילה "תכנן", ופה בדיוק השגיאה שלך.

זה לא תוכנן, פשוט הייתה שם מטמנה, שזה לא כזה ברוך גדול, ואז היא התחילה לגבוה, ועם כל הבירוקרטיות לוקח זמן לשנות תהליכים ולעבור למקום אחר, ובום. הר.

תן לי לגלות לך עוד משהו, כשחיריה התחילה לפעול לפני כמה עשרות שנים, גוש דן היה דליל משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגב, אחת הסיבות המשמעותיות ביותר לזה שהפסיקו להטמין שם זבל, הוא שיאט"א או גוף דומה איימו להוריד את דירוג הבטיחות של נתב"ג כי הציפורים שבאו לאכול מהזבל (90 מטר גובה הר!) איימו לפגוע במטוסים של נתב"ג.

לולא זה כנראה בסוף חיריה היתה עוברת את מירון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מי החכם שתכנן בית קברות באמצע עיר צפופה במרכז הארץ (גבעתיים)?

מי החכם שתכנן תחנת כוח מזהמת בלב שכונת מגורים יוקרתית (רידינג)?

מי החכם שתכנן מפעלים מזהמים של תע"ש בקצה הסיטי של ת"א ומעל מאגרי מי תהום חשובים (רחוב יגאל אלון)?

יש לא מעט פאקים תכנוניים באזור המרכז, בנוסף לחירייה שכבר ציינת.

כדאי להבין שבשנות החמישים, כשהמדינה היתה בחיתוליה והחלה תנופת בנייה אדירה, היה צורך מיידי בפתרונות מהירים וזולים וכך נוצרו לא מעט מחדלים, למשל חלק מאלו שציינתי למעלה אבל גם נוספים כגון שיטות בנייה מסוכנות. בנוסף, אזורים שנראים לך היום כלב המטרופולין היו בעבר אזורים נידחים ורחוקים מ"אמצע המדינה". כשסבתא וסבא שלי עברו לגור ברמת-אביב, אי שם בתחילת שנות ה-50, היה מדובר בשכונה שכוחת אל שמרוחקת מאוד מהלב הפועם של העיר. מי שקנה שם דירה נחשב למטורף, מי שקנה בית צמוד קרקע? מתאבד, היתושים יהרגו אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כי הציפורים שבאו לאכול מהזבל איימו לפגוע במטוסים של נתב"ג..

עוד אירגון טרור? הן עוד יעיפו פצמ"רים משם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אני מאמין שאתה לא כזה חסר ידע. אני מאמין שראית מה ציפורים יכולות לעשות למטוס...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כשסבתא וסבא שלי עברו לגור ברמת-אביב, אי שם בתחילת שנות ה-50, היה מדובר בשכונה שכוחת אל שמרוחקת מאוד מהלב הפועם של העיר. מי שקנה שם דירה נחשב למטורף, מי שקנה בית צמוד קרקע? מתאבד, היתושים יהרגו אותו.

אותו דבר היה בסביון, אף אחד לא רצה לגור במעברה :-D

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אותו דבר היה בסביון, אף אחד לא רצה לגור במעברה :-D

איתמר.

" מעברה - התרגום ישוב מעבר - זמני לתקופה קצרה "

נראה לי כי גם היום סביון זה ישוב מעבר - :wink: העשירים כאילו עוברים אליה , ומשם בורחים לחו"ל - זה עדיין מעברה לא :roll:

( וזו בדיחה למי שלא קלט )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי, מה כזה מיוחד בגוש דן בידיוק? :roll:

זה איזה איזור קדוש שאסור שילכלכו אותו? התושבים שם כאלה נהורים ונקיים שאסור שיהיו לידם דברים מזהמים? הכול צריך להעביר לדרום/צפון ומקומות שבהם האזרחים הם סוג ז'?

אז יש לכם מזבלה באמצע האיזור, ביג פאקינג דיל. האיזור הזה לא מיוחד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חירייה היא לא סתם מזבלה. חירייה היא הר של זבל וכשהיא היתה פעילה היא היתה מפגע סביבתי אדיר בלב של המטרופולין הגדול ביותר בארץ. זה מה שמייחד את חירייה מהמזבלה שבאתר דודאים או כל מזבלת אחרת בארץ.

אין קשר לאזור קדוש שאסור ללכלך אותו או לניקיון התושבים. מפגעים סביבתיים צריכים להיות רחוקים ככל האפשר מריכוזי אוכלוסיה גדולים, גם אם הם במרכז הארץ, גם אם הם במפרץ חיפה (ע"ע בתי הזיקוק) וגם אם הם באזור ב"ש (ע"ע רמת חובב).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי, מה כזה מיוחד בגוש דן בידיוק? :roll:

אף אחד לא אמר שהתושבים שם שונים משאר הארץ.

הקרקע שם יקרה, ונדירה.

סביר שהררי זבל יהיו באזור דליל ולא מיושב, זול, מאשר בקרקע יקרה ונדירה באזור מאוכלס וצפוף במרכז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כי להוביל את הזבל רחוק היה יקר, וגוש דן היה קטנטן, ובכלל פתח תקווה עוד הייתה פיקציה.

יש שם הר ענק כי אנחנו זבלנים ענקיים שלא חושבים קדימה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אף אחד לא אמר שהתושבים שם שונים משאר הארץ.

הקרקע שם יקרה, ונדירה.

סביר שהררי זבל יהיו באזור דליל ולא מיושב, זול, מאשר בקרקע יקרה ונדירה באזור מאוכלס וצפוף במרכז.

זה בדיוק מה שאיזור חיריה היה כשהקימו שם את המזבלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרוב פה לא זוכרים, אבל בשנות השבעים ואפילו תחילת השמונים חיריה היתה "נשרפת" כל שבוע כמעט, כי ענני המתאן הנפלטים מהרקבון היו ניצתים בקלות ויוצרים בנוסף לסרחון גם עשן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...