Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי דייטסו אפלאוס ידנית משנת 97 ואני מעוניין לבדוק אלו טיפולים אני יכול לעשות בעצמי ללא צורך

במוסך וגם ללמוד יותר על המכאניקה של הרכב שלי.

ראיתי מישהו שרשם באחד הפורומים שישנם סרטונים ביו-טיוב אבל לא מצאתי כלום (אם מישהו יפנה אותי בלינק אני מאוד אשמח)

אני לא מבין גדול במכוניות לכן יעזור מאוד גם מספר תמונות אם הסברים קטנים אל חלקים ומה הם בדיוק עושים.

חיפשתי בפורום ולא מצאתי כמעט כלום על דייטסו 97 אלה רק על 93 ולכן אני מעלה את השאלה שלי כי ממה שהבנתי מהמוסכניק שלי

יש ביניהם הבדלים.

אני אשמח לכל עזרה.

פורסם

התכוונתי ל-מה בדיוק אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה כמו כן אם מישהו נתקל בסירטון או שיוכל להראות לי בתמונות איך לעשות זאת אני מאוד אשמח.

• תוכן חדש...