Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום נעים להכיר אני חדש כאן.

 

ברשותי יונדאי סונטה שנת 2000....ישנה אצלי בעיה מוזרה לפי דעתי הבעיה:

 

כאשר אני נועל את האוטו הדלתות הקדמיות ננעלות אך האחוריות לא ננעלות ...יותר מזה הבחנתי בזוזה שלהם אבל עדיין לא ננעלות.

 

מה יכול להיות הבעיה? מכיוון שמדובר בשתי הדלתות אני יוצא מנקודת הנחה שלא מדובר במנועי הדלת....

 

תודה מראש לעוזרים שיהיה ערב טוב

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

 

פורסם

תנסה בפורום הטכני

 

כשאתה סוגר את הדלתות מתוך האוטו ע"י לחיצה על הכפתור נעילת דלתות או על נעילת הדלת (ולא בכפתור השלט) גם אז הדלתות האחוריות לא ננעלות?

פורסם

אם זה זז (קצת) מאחורה כניראה שהחיבורים בסדר, למה זה לא נסגר עד הסוף......אולי....החיבורים הפזיים שנועלים בפנים לא טובים.

פורסם

כל הסימנים מראים שדווקא הלוקרים (המנועים החשמליים שאחראים על ביצוע הנעילה והפתיחה) שבדלתות האחוריות, תקולים, ובמיוחד לאור שאתה מתאר שיש תזוזה כלשהיא.

 

אם היתה בעיה אקוטית, גם הדלת הימנית הקדמית לא היתה פועלת.

 

יש לבדוק מחיר של לוקר מקורי, ואם מאוד יקר (ואני מניח שלא יקר) אז לבדוק אפשרות של התקנת אוניברסאלי חליפי, זאת לאחר בדיקה ואימות התקלה.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...