Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - הדייהטסו סיריון שלי 1999 הראש מנוע הלך. לשפץ ראש מנוע הבנתי שלא כדאי זה בור ללא תחתית.

אז החלטתי לרכוש רכב חדש !

אז ככה:

יונדאי\סיריון.

את היונדאי מדובר על יונדאי גטס,ממבצע "חבר" 10,000 ש"ח הנחה על כל דגם.

הדגם שאני מעונין הוא : GLX 1.4\1.6

לגבי ה1.4 מה קורה עם עניין הדלק? הבנתי שעניין הדלק תוקן לפי האינטרנט.

אם ישנה בעיה,אז לגבי המנוע 1.6 המנוע הזה שונה,ובו אין בעיה?

בברכה ותודה,

מתן.

פורסם

אני לא הייתי הולך על יונדאי - לא על 1.4 ולא על 1.6.

רכב לא נוח, אומנם זריז אבל לא בטיחותי ושותה דלק (גם החדשים).

הייתי ממליץ לך לבדוק את מאזדה 2, טויוטה יאריס (עכשיו הורידו מחירים), פז'ו 207.

פורסם

לא הבנתי.. אז מה אתה עושה עם הסיריון שלך? זורק לברזל או מוכר בגרושים למוסכניק שלך שאמר לך שזה בור ללא תחתית?

שיפוץ ראש מנוע אם עושים אותו כמו שצריך אפשר לחיות איתו עוד הרבה זמן, בכל מקרה אם החלטת למכור את הרכב כדאי קודם לשפץ ואז למכור.לגבי הגטס רכב לא ממש מומלץ .כן בדגמים החדשים צריכת הדלק טובה יותר אך עדיין לא משהו,וכך גם כל שאר הפרמטרים הדגם גם מוחלף בקרוב מאוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בכל הדורות של הגטס היא לא הצטיינה בחסכוניות.

בכל אופן, בדור החדש (כביכול) של הרכב בה קיבלה מנוע חדש הדבר פחות קריטי, המנוע חזק יותר וחסכוני יותר.

אני מדבר על מנוע ה-1.4 למיטב זכרוני, שהחליף 1.2/3 (תקנו אותי אם אני טועה).

סיריון רכב מעולה לעיר.

זול, חסכוני מהגטס, מעניין יותר מהגטס ונעשה בהתאמה כמעט מדויקת דווקא לטעם נשי.

בכל אופן זה רכב מעולה, יותר טוב מהגטס בכל אופן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אז ככה:

לא מוכר לשום מוסכניק.

המחירון 21,000 אני מוכר פחות 3,000.

100,000 שנת 1999 יד 1.

אז ככה:

אני ממש בדילמה.כי אם אני לא אקנה יונדאי גטס,אז אני אקנה דייהטסו סיריון. (שתיהן 4 כוכבי בטיחות לענין הבטיחות).

מה גם שהיונדאי יש לי מבצע 10,000 ש"ח פחות שזה מפתה ואני סה"כ לא מחפש נוחות יתרה אני צריך אותה ל7 ק"מ כל יום הלוך חזור.

הרכב רכב שני במשפחה. לשני הילדים.

דייהטסו סיריון אם ארכוש,ארכוש שנת 2007 ב72,000.

יונדאי גטס 1600 אני יכול לרכוש ב89,000 ו1.4 ב85,000.

אך לגבי סעיף הדלק מנוע 1600 הוא לא אותו האחד של ה"I30"? מנוע 1.3 עד 2006 הבנתי שהיתה בעיה שנפתרה.

יש לי רווח שנתון ביונדאי גטס ורכב חדש עם 3 שנים אחריות. מאשר דייהטסו סיריון שאתם אומרים שהיא יותר טובה מבחינת תצרוכת דלק. מבחינת בטיחות שתיהן 4 כוכבים כפי שרשמתי.

תנו לי פוש להחלטה הנכונה. עם הדייהטסו סיריון 1999 אני כבר לא רוצה להמשיך.אני מוכר אותה ללא ראש מנוע.

קבעתי עם מס' אנשים.21,000 מחירון לוי יצחק מינוס 3000 ש"ח שיפוץ ראש מנוע. עוד הרכב שלי עבר רצועת טיימינג + מצבר חדש לאחרונה.

אחרי הכל גם יד ראשונה ו100,000 ק"מ + פאק קטן.

עברתי איתו מספיק,נמאס לי ממוסכים.

דבר אחד קבעתי לעצמי , כל 3 שנים אחליף רכב. זה השיקול הכי חכם לעשות ולא להגיע למצב שאני הגעתי.

פורסם

הגטס הנוכחית תוחלף בקרוב. לפי מה שקראתי בעיתונות, המחליפה שלה תתעקב עד שהיבואן יצליח לקבל מחיר אטרקטיבי.

תצרוכת הדלק בגטס 1.4 אוטומטית עומדת על משהו כמו 1:11-1:12 בנסיעה משולבת. בהחלט לא מובילת הקטגוריה (עם סיריון קיבלתי תוצאות טובות יותר) אבל גם לא נוראית בכלל.

בכלל לדעתי המושג "סביר" מתאר בצורה טובה את הגטס. היא סבירה בכל הפרמטרים ולא יותר, וכמעט כל סופר-מיני חדשה שיש היום בשוק טובה ממנה בפרמטר כזה או אחר. היתרון של הגטס, לדעתי, הוא דווקא בעובדה הזאת. רכב פשוט, נטול יומרות ובינוני להחריד.

ובכלל, תיקון של ראש מנוע הוא לא סיבה להחלפת רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...